130

Дааа

преди 2 години

Вярваме на лъжите на стъкмистиката. Сега попитайте любимите математици, вчера 15% от починалите ваксинирани, днес 0%, каква е вероятността за това събитие...0%. Тази информация е фалшива ...100%.

129

Върбан

преди 2 години

Ваксинираните дето уж проблема им е че не получават болнична помощ, да се борят да има болници само за ваксинирани. Това със сигурност ще им реши проблема, и не е по-голяма дискриминация от вече прилагания сертификат. Докато насилствена ваксинация едва ли ще реши проблема. И довежда цялото общество до състояние животни или роби.

128

Анонимен

преди 2 години

До 13- Щях да се съглася ако беше вярно, ама не е. В Израел са на 4-та доза. Ваксинирани са всички над 18, и половината от 12 до 18 и въпреки това имаха същите пик-ове като нас на КОВИД, същите пропорционално смъртност и заразяване като при нас. Не се лъжете, че при нас смъртността от КОВИД е висока. При нас смъртността от всичко е висока, над 45г 70% от населението ни има хронични заболявания, защото нямат пари за лекарства. Германия, Франция, Швеция, Норвегия, Белгия итн също са в пандемия.

127

Анонимен

преди 2 години

ОООО да, заради неваксинираните пандемията не отшумява. Като гледам как е отшумяла в САЩ, Англия, Франция, Дания,Португалия,Испания,Италия и много други които ама хич не са ваксинирани

126

Анонимен

преди 2 години

До Реалист- Според американската агенция по лекарствата смъртността при ваксинираните от всички причини е с 24% по-висока отколкото неваксинираните. В страните с най-много ваксинирани има най-много случаи на заразени, в страните с най-много ваксинирани има по-висока смъртност от Африка.

125

13

преди 2 години

До АнонименБОЛИ НИ, ЗАЩОТО ЗАРАДИ НЕВАКСИНИРАНИТЕ, ПАНДЕМИЯТА НЕ ОТШУМЯВА!!!***

124

Реалист

преди 2 години

Неваксинираните разпространяват заразата в пъти повече от ваксинираните и това е основният проблем. Като следствие от него е, че неваксинираните препълват болниците и лишават всички нас от възможността да се лекуваме в болница. Затова ваксинирането не трябва да е личен избор.

123

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам едно. Какъв четвъртит и чепат ви боцка отзад ваксинираните, че постоянно се заяждате с неваксинираните. Не съм чул за нито един неваксиниран да иска да спре някой да се ваксинира. Ако умрат утре 150 000 неваксинирани това си е личен избор. Днес излезе новина, че в Швейцария вече са одобрили доброволна ефтаназия. Хората доброволно не искат ваксина, не знам като умрат какво ви боли вас отзад? Вие нали сте се ваксинирали? Ми живейте си ваксинирани, който не иска си е негово право.

122

Solar Power

преди 2 години

До До антиваксърите: Ще им дойде акъла ... всеки ден намалят средно с по 100 на ден :) До другия Никул ден още много шарани ще налови мангъра :)

121

Solar Power

преди 2 години

До До Чернобил: Ефектите няма да са след 5 години а след точно 666 дни след ваксиниране. Тогава се отключва числото на звяра :)) Хахахахаха

120

Ваксинираните

преди 2 години

заразяват

119

Дора

преди 2 години

От учебно пособие по фармакология, по темата "Промоция и реклама": "Изрично се посочва в закона, че рекламата не трябва да съдържа каквато и да било подвеждаща информация. Пред населението се допуска реклама само на лекарства, които се отпускат без лекарско предписание и рекламни кампании по ваксиниране".

118

смях

преди 2 години

Лансет публикува данни от различни държави,където починалите са почти изцяло боцнати,но тия дето не знаят никаква бройка на починали,сега заявяват,че всички били ненабодени.Лъжи!Лъжи!Лъжи!

117

Анонимен

преди 2 години

Умират, защото спряха да пият качествено червено вино отлежало в дъбови бурета с много танини.

116

Потърпевшите

преди 2 години

Неадекватни мерки ,лошо управление на ковид кризата в България!

115

Чернобил

преди 2 години

До 138 Свидетели на страничните ефекти много .Извади си главата от пясъка т.е Нова Бтв Бнт и прегледай някой чуждестранни медии има си дори официална статтистика на европейската агенция по лекарствата,който естествено се премълчават от пропагандата

114

До Чернобил

преди 2 години

Ти откъде знаеш какви странични ефекти ще има след 5 години? Ванга ти е писала писмо?

113

Чернобил

преди 2 години

До Анонимен 132След все повечето увеличаващите се странични ефекти след няколко години ще има друга статистика(само за ваксинираните) за трайни увреждания и починали вследствие на ваксина...новия Чернобил-Историята се повтаря..и медиите действат както тогава

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 "Аз се храня по веднъц на ден и е по-полезно." Къде го прочете това и колко най-дълго е живял някой с такава диета? :))))

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 "славянин, ами така ще бъде следващите 50-60 години." Ми, като се има предвид, че средната продължителност на живота в България е към 72 години, мисля, че още 50-60 ще ми стигнат така ваксиниран. А "славянина", който е на малко под 50 явно мисли да живее поне до 150 ..... но ме съмнява да може, де.