18

Анонимен

преди 2 години

Схемата е орел,рак и щука.

17

Анонимен

преди 2 години

До Див Петел 11 "Не разбрах само що пусна и *** да хапе и то от заден бут. Сигурно има причина.." Крушовската *** ще си я цани за някое мУньостерство по негов си селяндурско-славяновски мерак, оная ще кандиса на всичко, само и само да е началник с доход, равен на наем в Манхатън. Хич да не ти пука за Крушовицата и прочие парцалеси, гледай си сметките, щото на мен вече трети месец ми се ще да стана готвач в пРЕЗИЛдентството и да пусна малко НОВИЧОК в салатата на баш-ГНУСНАРЯ.

16

Анонимен

преди 2 години

Въпроса не е дали ще има правителство а колко време ще го има. Дълговете на ЕС ще започнат да тежат на икономиката ни а ние дори нашите дългове не можем да върнем. ,,Членството,, ще ни го начлени яко.

15

Див Петел

преди 2 години

Льотчика прави политически пози, за да баламосва избирателите, докато хиените си парцелират плячката и се разберат кой от коя страна ще ръфа. Не разбрах само що пусна и *** да хапе и то от заден бут. Сигурно има причина, но ще я разберем като запролетее. Вероятно иска да я набута в общия провал и по този начин да я изхвърли от политиката въобще, а електората и да прилапа към новия си политически проект.

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Машината за лъжи , по всичко личи , отново е в пълен ход. Натъжен съм...бесен съм да чета в последно време статии от поръчков тип,които злепоставят личността на Другарят Тодор Живков. Последният бива изкарван сексуален маниак, един вид. Другарят Живков,след *** на съпругата му доктор Малеева живееше като монах и да се контаминира тази истина не прави чест никому.Знам и защо се впрегнаха в тази кампания някои. Защото идва време Тодор Иванов Славков и Жени Живкова да влезнат в политиката.

13

Анонимен

преди 2 години

Игра на тронове!Омръзнааааааа ми!

12

Анонимен

преди 2 години

Диктатурата продължава с пуделите-марионетки!

11

Анонимен

преди 2 години

ПАК НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО- ЦИРКОВЕТЕ С ЧАЛГАРЯ СЕ ПОВТАРЯТ- ЦЕЛТА- БЪЛГАРИЯ СЪСИПАНА ИКОНОМИЧЕСКИ И НЕПРИЕТА В ЕВРОЗОНАТА, А СЛЕД ТОВА В ЕВРАЗИЯ....СНОЩИ ПО РУСКА ТВ ЧУХ ЧЕ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА БИЛЕ АМЕРИКАНСКИ А НЕ РУСКИ.

10

dakotabg

преди 2 години

Консултации,или инструктаж...

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В тази ултра комплицирана политическа обстановка,в която политиката в Майка България се движи от анонимати не-личности,излъчващи поредни и поредни юпи-правителства,Другарят Радев е длъжен пред Българският Народ да откаже формирането на правителство,изхождащо от Народното Събрание и състави Лично Правителство,което да е под негова лична отговорност. Народното ни Събрание е ,за жалост,зборище от малцинствени етн групи,които са доминанта над Етническите Българи.

8

Анонимен

преди 2 години

Костовисткия *** Караджов -министър.***.

7

Анонимен

преди 2 години

Символ на рекомунизацията,пардон.

6

Анонимен

преди 2 години

Срам е целият проекто кабинет.Срам.Символ на проваления преход.Символ на декомунизацията.

5

Анонимен

преди 2 години

борат разпродаде министерствата за да подсигури комфорт на себе си и фигуранта. Сега ще се окопаят и много трудно ще бъдат изгонени.

4

Totenkopf

преди 2 години

Кога ще арестува подчинените си пилоти , които пръскат със самолети новия щам и всички други шитни, нали уж разследване щеше да прави? Явно и той е замесен!

3

Анонимен

преди 2 години

Кабинет ще има, но инфлацията ще расте и ще я усетят предимно глyпаците в България, които са твърде много... Каквото повикало, такова се обадило...

2

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тия ,,консултации'' и ала бала ,правителството е било готово още преди ,,машинните '' избори , то е наредено там в бърлогата на Звяра !

1

Анонимен

преди 2 години

Много работливи, както са го откарали до май месец ще има кабинет който ще изакра 2 седмици.