55

Анонимен

преди 2 години

Ваксините се провалиха. Само тапите не са го разбрали още.

54

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

Ехооо самозабравилите се управляващи чели ли сте стихотворението О,ШИПКА -припомнете си го онлайн на зелен фон

53

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

ИЗБИВАТ ХОРАТА,ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ Е НА ПИЕДЕСТАЛ,НО С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЯХНАТА ГЛАВА...ПОЧНА СЕ И НЯМА БЕЗКРЪВНА БОРБА СРЕЩУ НАСИЛСТВЕНОТО"ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ" ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ

52

Вокела

преди 2 години

Зелен, по-зелен, най-зелен и супер зелен! А после какво?

51

Анонимен

преди 2 години

Суперзелен сертификат за супер промити мозъци.

50

Дидо

преди 2 години

До ами:Целта не е да се пазят хората,а да се ваксинират.На някой вече не им издържат нервите заради упорството на разумните хора.

49

ами

преди 2 години

"суперзелен сертификат" в превод означава супер голяма простотия.Ще обяснят ли на простолюдието как искат да спре да "работи" вируса,след като пускаш ваксинираният да прави каквото си иска и където си иска напълно необезпокояван и в същото време да ти е пределно ясно,че тази група хора ЗАРАЗЯВАТ яко?!? Може да се нарече шизофрения..

48

до 62 от славянин

преди 2 години

Това е характерното за нарковаяксъра - не е способен да осъзнае как властта се гаври с него и го принуждава да живее във животински концлагер! Даже и се чувства горд от статута си!

47

славянин

преди 2 години

А кога зелен дебилифат ще започнат да го дават само след супербустерна доза!?

46

Do 58

преди 2 години

Ако Италия е западнала....не знам ти къде живееш! *** като мухи в Българската ***. Айде Чао.

45

Читател

преди 2 години

Хората били болни, хората замърсяват, хората са вредни. Не по дефолт, а нАучно доказано: ПСР, глобални затопляния, СО2 и т.н. Поредното зелено, т.е. добро нещо...Какво ще правят с хората?! Вече го правят : ) за тяхно добро.Кои или какво, са ТЕ???

44

До поручик

преди 2 години

Да,това е истината! Спрете да ползвате ШИПБАНИЯ им бар код ,иначе и тука ще ни мъчат като тях! ПРОСТО НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ИГРАТА ИМ!

43

9988

преди 2 години

SUPERCOVIDIOTS

42

До 57 Бобо

преди 2 години

Че кой се е юрнал да ходи в пропаднала Италия ? Единици ходят там.

41

Бобо

преди 2 години

Акъл на италианците не им трябва,не им трябват и бг прош.л.я.ците. Да си стоят в свободната територия и да се радват на евтината избърза интернет връзка. Това е най-важното за тях!

40

Поручик Ржевски

преди 2 години

Без бар код на ушите като швейцарски крави няма да може да живеем вече. ВСИЧКИ НИЕ, които ходим на магазини със сертификати - истински, фалшиви или на братовчеда помагаме на този фашизъм. Спрете да ползвате проклетите сертификати и да спрем това безумие докато можем!

39

АнонимеН

преди 2 години

ЧИСТА КАТОРГА Е ВЕЧЕ ТАМ! ОЗДРАВЕЛИТЕ ИМАТ СЕРТИФИКАТ САМО 6 МЕСЕЦА СЛЕД КОЕТО НЕ СЕ ПОДНОВЯВА, А ВАЖИ САМО ВАКСИНИРАНЕ И ПРЕВАКСИНИРАНЕ-БУСТЕРИЗИРАНЕ!

38

Анонимен

преди 2 години

димек супер чип,с това ще те следят къде ходиш

37

От Италия

преди 2 години

Срещу супер зеления сертификат протестират само трайно безработните и маргиналите. Добре че сега по-рядко ще им гледаме физиономиите по улиците! Така реши обществото тук, така и стана. Не ни пречи.

36

До Док

преди 2 години

Не се радвай много, едва началото на декември сме, до амй има доста време.