52

до кога

преди 2 години

Да, ще има! От Коледа до нг 2022!

51

Анонимен

преди 2 години

Злобен като Радеф!

50

Анонимен

преди 2 години

Отвратителен човек!

49

Анонимен

преди 2 години

Този *** нали подаде оставка? Ах-а, той и другият *** - ортакът му явно с думата "оставка" са казали, че остават! Голям кокал захапи и пак голяма дума кажи!

48

Диана

преди 2 години

Ще ги видим как ще възстановят авторитета на Народното Събрание, смеш.ков.ците! Разбира се, че е сигурен, че ще има ново правителство защото разчита на почтеното отношение на Герб в ситуацията..Иначе какво му пука на Герб да сложи точка на този театър на БСП? Нищо не му пука да е несъгласен с нещо нередно, каквото е превратът на БСП! Ще се преизбираме до дупка! Докато не застане Истината начело! Докато не дойдат талантите и ни спасят от тази напаст БСП и СИЕ! Не това искат Герб сега, обаче и...

47

Анонимен

преди 2 години

А до Великден ще фалира.

46

Бай Баяни

преди 2 години

На девети септември властта взеха Отечествения фронт. После постепенно партиите в този фронт и техните членове попаднаха по затвори,арести и концлагери. Властта остана само в ръцете на комунистите. Сега се повтаря същият сценарий. Да ние е честита новата отечественофронтовска власт!

45

Свободата идва скоро

преди 2 години

Строго контролираната от Кремъл псевдо-демокрация у нас ще бъде ликвидирана не чрез избори от политически неграмотното население, а от Пентагона чрез война.. Практиката показа, че докато съществува Крепостна Русия и нейните шпиони у нас, подвизаващи се в бутафорни политически партии, демокрация тук не може да има. Демокрацията за света ще установи Космическата война, всичко друго е заблуждение.

44

Анонимен

преди 2 години

Тоя като му гледам вампирския поглед, сигурно е на шише ракия, поне.

43

A

преди 2 години

"той и Христо Иванов ще останат в парламента, защото има нужда да се работи за възстановяване на авторитета на Народното събрание."***. Вярваш ли си или мислиш хората за слабоумнииии

42

Мдаа

преди 2 години

Агентите на - дс днешни демократи се распеиказваха

41

Анонимен

преди 2 години

Трима-четирима лидери имат партия, а 3-4 млн. българи нямат лидер

40

пияница мистик

преди 2 години

Не знам ти, стар комунисте в какво си сигурен, ама аз пък съм сигурен, че ще се 0cерете до 6 месеца и ще има нови избори, с тези аматьори дето са начело :)))

39

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Господин Атанасов,толкова сте затворени в политическата си мърсотия,че оставате слепи за истината. Това правителство ,което иде няма да е алтернатива на герберското,а негово продължение. Защото както в САЩ има "дълбока държава" , така и ЕС е уоравляван от турци,араби,евреи,арменци...БАНКЕРИ,които конфигурират злото в животите ни. 70 процента не гласуваха,а останалите вече са убедени в краха на идещото правителство,което е цurancko. Идва бунт и ще има много политически,но и полицейски трупове.

38

Анонимен

преди 2 години

А аз съм сигурен,че това правителство няма да изкара до другата Коледа.

37

Зори

преди 2 години

Най - противния деградант. Атанасов вън от властта за да има нормалност.Тоя е отвратителен.

36

повече от сигурно

преди 2 години

Правителството ще го бъде - повече от сигурно е ! Само каква ""канзаска врътка "" обаче - вместо една четворна коалиция правимЕ три двойни - между ПП и всяка от другите три !!! Никога не бих се сетил, ей Богу. . . . .

35

Анонимен

преди 2 години

Гном , много лъжеш , няколко пъти те засичам вече . И ако ти си промяната , ново и честно начало , то аз съм Моцарт .

34

Ха

преди 2 години

И как точно хората на изборите са казали, че искат правителство на всяка цена? Какво доживяхме! Атанасов да издига Рашков комуниста за шеф на МВР! Радвайте се, демократи

33

Диагноза

преди 2 години

Един комунистически наглец ! Погледнете само хаглата му мутра ! Да, мутра ! Това е комунист-класик!