15

До 13

преди 2 години

Ти като си агресивна неграмотна мутра, другите родители не са. Децата ни няма как да останат неграмотни, защото ние не сме. Неграмотни могат да останат само децата на неграмотните родители.

14

Анонимен

преди 2 години

Money for nothing ...

13

ПРОСТИ УПРАВНИЦИ

преди 2 години

Не могат да съобразят да пуснат децата ваканция за целият зимен сезон и да не се занимават с глупави фалшиви тестове купувани с парите от нашите данъци и за сметка на мизерните пенсии.

12

Непукист

преди 2 години

Да му мислят родителите и учениците какво ще правят и какво ги чака...

11

Анонимен

преди 2 години

Пускайте децата на училище че ще стане страшно!!! И по турско не е било такъв ужас - килийно училище = 100 пъти по-добре от "онлайн обучение"!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Да я отменят незабавно тази заповед, недоволството като гледам е масово!

9

Мунчо

преди 2 години

Ако наистина учителите клекнат пред образователните дибили да правят тестовете, значи положението е трагично!

8

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново. Всичко е хаос в тази държава.

7

Анонимен

преди 2 години

От 250 до 500К, децата трябваше да се обучават на ротационен принцип, това е приемливият вариант, министър Денков пусна нова съвсем различна заповед, от едната крайност в другата- от всички онлайн към всички присъствено, точно преди празниците, момента е много рисков, ще ни вкара в пета вълна, а хората вече са психически изтощени!!

6

Анонимен

преди 2 години

Не е поради " липса на организация", а поради нежелание на родителите да си пускат децата в клас при тези условия!!! По-добре децата да продължат до ваканцията на ДО, от 4.01 вероятно бройките ще спаднат под 250 на 100К и децата ще са присъствено, но вече без тест. Тази заповед в момента има много недообмислени точки и е неприемлива и рискова!!!!!!

5

Край

преди 2 години

От стотици хиляди теста - 20 деца с ковит. Или децата не го пренасят или тестовете ви не го ловят. В двата случая - излишно харчите народна пара.

4

Пак от болната глава

преди 2 години

на здравата: "От министерството уточниха още, че училищата, които са се забавили с организацията, ще могат да се върнат към присъственото обучение във вторник." - Тестовете може и да са разпределени, но това не означава, че са доставени в училищата. Училищата ги получават, не ги доставят. Къде се мотахте 5 седмици с обещания за доставка на тестове? Уж ги имаше, после се оказа, че ги няма. И сега, за да не започне новият парламент в условия на образователен локдаун, изведнъж се появиха от нищото.

3

Анонимен

преди 2 години

Ще стане епидемичен взрив до Коледа точно когато се връщат от чужбина много от българите и се пътува за Коледните празници. Ако не стане бума преди Коледа ще е като се върнат след празниците. Но много станаха специалистите маймунки на клона и накрая ще се счупи.

2

Анонимен

преди 2 години

Един път седмично е много рисковано. Инкубационният период на Омикрон е от 2 до 5 дена. Като ни налази ще е късно след седмица да се изолират заразените. Ще стане епидимичен взрив, но никой не носи отговорност за нищо. Няма оправия в тази държава. За това сме първи по смъртност.

1

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам какъв е този зор да ги набутат присъствено за 10 дни точно преди празниците и ваканцията. Май някой има доста силно лоби в МОН и доста ще облажат от тестовете, които не се признават никаде по света.