100

Анонимен

преди 5 месеца

Мистик, какво следва, който може да се спасява?

99

пияница мистик

преди 5 месеца

Ехааааа, колко яко :)))) Всеки получи това, за което мечтаеше. Сега БСП ще напълнят държавните предприятия с техни верни дрогаре, за да взимат държавни заплати, човека на Маджо взе правосъдието, за което толкова се бореше и желаеше, осъдения крадец в Лондон Хасанчо от ПП взе финансите, където може да си краде на воля, Славуцата взе регионалното развитие, за да може да си построи квартала в градината, дето Бойко навремето му го спря. Всички са доволни. И после пак ми говорете за чекмеджета :)))

98

Анонимен

преди 5 месеца

Мечтата на тези НЕБЪЛГАРИ е България да се превърне в Сингапур-много чужденци и изчезващ обслужващ персонал от местни.

97

Анонимен

преди 5 месеца

Българската територия ще бъде почистена от българи за да могат богати държави да се възползват от благоприятния климат на нашата територия предвид бъдещите климатични промени. Бог да ни прости!

96

ЦК на ГЕРБ

преди 5 месеца

Уж щяха да съкратят администрацията,а то...Нови чиновници!!!

95

Анонимен

преди 5 месеца

Голяма грешка е да се даде "Земеделието" на БСП. Тези крадат и със з а д ни ка си! Ще съсипят тотално всичко.

94

Анонимен

преди 5 месеца

По-добре избори до дупка през 5 месеца и служебно правителство, от такова с БСП, ДПС или ГЕРБ вътре като коалиционен партньор по кражбите.

93

Анонимен

преди 5 месеца

България никога няма да се оправи, докато не си вкара в ред земеделието и туризма. Това са два от малкото сектори, от който наистина може да се печели. Но единия открай време е в ръцете на ДПС и олигарсите, другия в ръцете на мутрите. Сега отидоха в ръцете на комунистите. Слави ще оправя държавата с министерството на спорта, а ДБ с дигитализация и екология. Пълен смях. Половината от министерствата на ПП също за безсмислени. Комунистите пак прекараха всички и заграбиха голямата капачка.

92

Анонимен

преди 5 месеца

Румен Радев е военен. Той никога няма да се втурне през мино поле. Първо ще пусне магарето да мине. Ако магерато успее да мине цяло получава връзка моркови, а по неговия път успешно минава войската. Което е истинската цел. Това е историята за ИТН и ПП, БСП,ДБ

91

Постове

преди 5 месеца

Сестра Галева щяла да чисти тоалетните на Народното събрание , а Хаджигенов щял да организира гнездо пред входа и да мъти там яйца. Бабишкян щял да лъска с пуцинг надписа върху сградата на Народното събрание. Той е подготвил и нов надпис по нареждане на президента : "Съединението на простотията направи катастрофата"

90

Анонимен

преди 5 месеца

Слави и неговата партия беше само експеримент, опипване на почвата, дали една чисто нова и непозната партия може да спечели изборите с новия машинен вот. Един вид тестване на машините. ИТН никога не е планирано да управляват. Те просто трябваха да утъпчат патеката за проекта на Радев, ПП. Свършиха добра работа и получиха наградата си за това.

89

Ясно !

преди 5 месеца

Всичко е ясно ! А също е ясно и как суверенът ще си пъхне и двата средни пръста в г.за и ще ги движи постъпателно докато не пусне кървава пяна. Това сме го изживяли вече няколко пъти! Ех, суверене, поне да беше си купил вазелин !

88

Анонимен

преди 5 месеца

Киро урони престижа на Харвард и вече никой не иска да кандидаства там.

87

Анонимен

преди 5 месеца

Слави няма намерение да проваля правителството защото очаква голямо парче от държавната баница. Разбирай шефския пост в БНТ

86

Майката си трака

преди 5 месеца

ИТН излезе Най-големия пич! Майко, майко, майко, то голяма борба за постове! От БСП готвят осъденият крадец Румен Овчаров, крадлата Ангелкова, Гечев! Майко мила, о боже, това ли избрахме! Както се казва, надежда всяка тука оставете! Потресен съм, колко *** народ сме, как ги избрахме тия ***! Дано Слави провали това правителство! Както се казва, пътя към ада е осеян с добри намерения!

85

Анонимен

преди 5 месеца

8-4-4-3 новата формула за големия грабеж, който ни готвят тези пладнешки хайдуци!

84

До 108

преди 5 месеца

Сестра ти галева е юрист, който вади за месец повече отколкото ти ще извадиш за цял живот не бой се..

83

Анонимен

преди 5 месеца

Сега сестра Галева какво ще работи? Може да я назначат като чистачка на тоалетните в парламента.

82

1

преди 5 месеца

Държавните предприятия и земеделието при комунистите. Там стават най-големите кражби, а те им ги дадоха на тепсия. Да бяха им дали и енергетиката и направо да закриваме държавата.

81

БезПринципнаКоалиция

преди 5 месеца

Между леви десни и известни! Смех!! Дупе да му е яко на народу не, че съм фен на Бойко ама хич даже меко казано, но не виждам и тези за какво са в парламента освен да си напълнят джобовете и да лобират.