91

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на тези НЕБЪЛГАРИ е България да се превърне в Сингапур-много чужденци и изчезващ обслужващ персонал от местни.

90

Анонимен

преди 2 години

Българската територия ще бъде почистена от българи за да могат богати държави да се възползват от благоприятния климат на нашата територия предвид бъдещите климатични промени. Бог да ни прости!

89

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Уж щяха да съкратят администрацията,а то...Нови чиновници!!!

88

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка е да се даде "Земеделието" на БСП. Тези крадат и със з а д ни ка си! Ще съсипят тотално всичко.

87

Анонимен

преди 2 години

По-добре избори до дупка през 5 месеца и служебно правителство, от такова с БСП, ДПС или ГЕРБ вътре като коалиционен партньор по кражбите.

86

Анонимен

преди 2 години

България никога няма да се оправи, докато не си вкара в ред земеделието и туризма. Това са два от малкото сектори, от който наистина може да се печели. Но единия открай време е в ръцете на ДПС и олигарсите, другия в ръцете на мутрите. Сега отидоха в ръцете на комунистите. Слави ще оправя държавата с министерството на спорта, а ДБ с дигитализация и екология. Пълен смях. Половината от министерствата на ПП също за безсмислени. Комунистите пак прекараха всички и заграбиха голямата капачка.

85

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е военен. Той никога няма да се втурне през мино поле. Първо ще пусне магарето да мине. Ако магерато успее да мине цяло получава връзка моркови, а по неговия път успешно минава войската. Което е истинската цел. Това е историята за ИТН и ПП, БСП,ДБ

84

Постове

преди 2 години

Сестра Галева щяла да чисти тоалетните на Народното събрание , а Хаджигенов щял да организира гнездо пред входа и да мъти там яйца. Бабишкян щял да лъска с пуцинг надписа върху сградата на Народното събрание. Той е подготвил и нов надпис по нареждане на президента : "Съединението на простотията направи катастрофата"

83

Анонимен

преди 2 години

Слави и неговата партия беше само експеримент, опипване на почвата, дали една чисто нова и непозната партия може да спечели изборите с новия машинен вот. Един вид тестване на машините. ИТН никога не е планирано да управляват. Те просто трябваха да утъпчат патеката за проекта на Радев, ПП. Свършиха добра работа и получиха наградата си за това.

82

Ясно !

преди 2 години

Всичко е ясно ! А също е ясно и как суверенът ще си пъхне и двата средни пръста в г.за и ще ги движи постъпателно докато не пусне кървава пяна. Това сме го изживяли вече няколко пъти! Ех, суверене, поне да беше си купил вазелин !

81

Анонимен

преди 2 години

Киро урони престижа на Харвард и вече никой не иска да кандидаства там.

80

Анонимен

преди 2 години

Слави няма намерение да проваля правителството защото очаква голямо парче от държавната баница. Разбирай шефския пост в БНТ

79

Майката си трака

преди 2 години

ИТН излезе Най-големия пич! Майко, майко, майко, то голяма борба за постове! От БСП готвят осъденият крадец Румен Овчаров, крадлата Ангелкова, Гечев! Майко мила, о боже, това ли избрахме! Както се казва, надежда всяка тука оставете! Потресен съм, колко *** народ сме, как ги избрахме тия ***! Дано Слави провали това правителство! Както се казва, пътя към ада е осеян с добри намерения!

78

Анонимен

преди 2 години

8-4-4-3 новата формула за големия грабеж, който ни готвят тези пладнешки хайдуци!

77

До 108

преди 2 години

Сестра ти галева е юрист, който вади за месец повече отколкото ти ще извадиш за цял живот не бой се..

76

Анонимен

преди 2 години

Сега сестра Галева какво ще работи? Може да я назначат като чистачка на тоалетните в парламента.

75

1

преди 2 години

Държавните предприятия и земеделието при комунистите. Там стават най-големите кражби, а те им ги дадоха на тепсия. Да бяха им дали и енергетиката и направо да закриваме държавата.

74

БезПринципнаКоалиция

преди 2 години

Между леви десни и известни! Смех!! Дупе да му е яко на народу не, че съм фен на Бойко ама хич даже меко казано, но не виждам и тези за какво са в парламента освен да си напълнят джобовете и да лобират.

73

Анонимен

преди 2 години

Хахаха ,екология и климат и то отделни министерства. Не съм специалист , но какви са тези измишльотини.

72

Анонимен

преди 2 години

Корни Нинова най-накрая успя да докопа мимистерството на държавните предприятия. Сега ще падне една луда приватизация. ТехноИмпекс ще бледнее.