111

пияница мистик

преди 2 години

И да допълня друго, че не ми стигнаха символите. Незнайно защо голтаци и бедняци си мислете, че пишенето на коментари из форумите е ваша запазена територия? :))) Тъпaтa ви логика е, че богатите си имат важни бизнес задачи за разрешаване и нямат време да дращят тук, да речем. Ами приемете, че има и друг тип богати хора, престъпници като мен, дето са си осигурили живота и сега просто се забавляват с всичко. Аз не съм Ковачки със 100 бизнеса, аз точих банкомати в Перу и купувах биткойни 2016 :)))

110

До пияница мистик

преди 2 години

В основата на нашите вярвания е състраданието ... Виждам, че нещо се напрягаш .. Честно казано .. Не те мразя ... Имаш политическа гледна точка ... Отстояваш я ... Не знам какво да пиша повече ... Ако ти харесва УРанГутан за министър-председател .. Давай ...Ако имаш малко мозък .. Помисли ... Аз съзнавам, че ако ме хванат .. Ще трябвА ДА ПЛАЩАМ ЯКО ... :)

109

Анонимен

преди 2 години

Приемам го в стил:Лявото крило гори!-Ша-ла-ла-ла-ла!- и дясното крило гори!- Ша-ла-ла! Халал да им е на евреите! Отмъстиха си на ЕС за Холокоста!

108

До Анонимен 141

преди 2 години

:) ... Да ... Понякога не си траем ...

107

Анонимен

преди 2 години

Нула внимание ... Нула фокус ... Укриваме милиарди ... Ние си знаем как ...

106

Анонимен

преди 2 години

Явно не си траем.

105

Анонимен

преди 2 години

Обаче ме бърка ... Когато се хвали ... Има много като мен ... Които са минали през месомелачакта ... Обаче си траем ... Не привличаме внимание ...

104

Анонимен

преди 2 години

Ще им сработи схемата, защото младите голата ци от село са готови на всичко. Не е случайно, че най-големите га дове в управлението са дълбоки селя нд ури.

103

До Анонимен

преди 2 години

Да си драска ... Мен не ме бърка .. :)))

102

Анонимен

преди 2 години

Що да не драска човекът? 3 апартамента в София са точно милион и нещо. Живее в единия, другите ги дава под наем и има бол свободно време.

101

До пияница мистик

преди 2 години

Нали се сещаш, че започнах работа към ЕЦБ ... Още през далечната 2007 ... За да им изуча вътрешните процедури ... И да се ориентирам как се правят евраци ... Такива *** като теб са ми до оная работа ... В момента си допивам още едно 40-годишно уиски ... Но ти не се притеснявай ... Драскай, драскай ...

100

Анонимен

преди 2 години

Всеки фашизъм, а такъв е и комунизмът, и неолибералната ни действителност, е подчиняване на волята на човека и отделната група от хора в името на КОРПОРАТИВНАТА ДЪРЖАВА. Подчиняването на волята на индивида е НАСИЛИЕ и се постига с насилие. Питайте го Блъсков как ще му разтурят печатницата. Срещу всяко насилие трябва да има съпротива, ако няма съпротива въпросната група изчезва.

99

До Пияница Мистик

преди 2 години

Сигурен съм ... Затова драскаш в тоя скапан форум ... Щото си милионер ... :):))))

98

пияница мистик

преди 2 години

До 130 === Аз не работя, балъk :))) Самопенсионирах се още 2016 година, защото си направих милионите с кражба, точно като твоя идол Дамаджанов с 19-те апартамента, от които единият е замък с 12 тоалетни. Е, аз имам само 3, стигат ми :))) А Дамаджанов ще ме хване за yя да ме поразкара. Ти гледай да можеш да си платиш сметката за тока и да си купиш олио, мен не ме мисли, дрогарю редник ....ахахахахахахаа :))))

97

Анонимен

преди 2 години

Комунистите винаги са мразили народа. Явно децата им също, при това искат реванш. ОК, в най - лошия случай ще има ръст на самоубийствата.

96

Анонимен

преди 2 години

Старите ще измрем, младите ще емигрират за да не умрат от глад, а тук ще се заделят граждани на други държави, държави заплашени от климатични промени. Всъщност, кой ни е виновен?

95

До пияница мистик

преди 2 години

Ще трябва да си търсиш друга работа .. Бойко Рашков остава ...

94

Анонимен

преди 2 години

Като фалира държавата какво следва?

93

Анонимен

преди 2 години

Мистик, какво следва, който може да се спасява?

92

пияница мистик

преди 2 години

Ехааааа, колко яко :)))) Всеки получи това, за което мечтаеше. Сега БСП ще напълнят държавните предприятия с техни верни дрогаре, за да взимат държавни заплати, човека на Маджо взе правосъдието, за което толкова се бореше и желаеше, осъдения крадец в Лондон Хасанчо от ПП взе финансите, където може да си краде на воля, Славуцата взе регионалното развитие, за да може да си построи квартала в градината, дето Бойко навремето му го спря. Всички са доволни. И после пак ми говорете за чекмеджета :)))