120

пияница мистик

преди 5 месеца

До 147 === Ахаха о, не, грам не се напрягам :))) Пия водка в момента. Аз като крадец си гледам интереса. При Борисов 12 години олиото беше 1,80, сега е 4 лева. Поне толкова ми го доставят от Glovo. Не че готвя с олио, готвя със свинска мас, зехтин за готвене (за салатите е Екстра Върджин), масло, но понякога ми трябва и олио и виждам всичко как е качено. Но ти като вярваш на постановките от Фигуранта и НСО, дето е под негово ръководство на разни чекмеджета е твоя работа :) Кефи се на промяната

119

дО Пияница Мистик

преди 5 месеца

Честно казано .. Не те мразя ... Имаш политическа гледна точка ... Отстояваш я ... Не знам какво да пиша повече ... Ако ти харесва УРанГутан за министър-председател .. Давай ...Ако имаш малко мозък .. Помисли ...

118

пияница мистик

преди 5 месеца

И да допълня друго, че не ми стигнаха символите. Незнайно защо голтаци и бедняци си мислете, че пишенето на коментари из форумите е ваша запазена територия? :))) Тъпaтa ви логика е, че богатите си имат важни бизнес задачи за разрешаване и нямат време да дращят тук, да речем. Ами приемете, че има и друг тип богати хора, престъпници като мен, дето са си осигурили живота и сега просто се забавляват с всичко. Аз не съм Ковачки със 100 бизнеса, аз точих банкомати в Перу и купувах биткойни 2016 :)))

117

До пияница мистик

преди 5 месеца

В основата на нашите вярвания е състраданието ... Виждам, че нещо се напрягаш .. Честно казано .. Не те мразя ... Имаш политическа гледна точка ... Отстояваш я ... Не знам какво да пиша повече ... Ако ти харесва УРанГутан за министър-председател .. Давай ...Ако имаш малко мозък .. Помисли ... Аз съзнавам, че ако ме хванат .. Ще трябвА ДА ПЛАЩАМ ЯКО ... :)

116

Анонимен

преди 5 месеца

Приемам го в стил:Лявото крило гори!-Ша-ла-ла-ла-ла!- и дясното крило гори!- Ша-ла-ла! Халал да им е на евреите! Отмъстиха си на ЕС за Холокоста!

115

До Анонимен 141

преди 5 месеца

:) ... Да ... Понякога не си траем ...

114

Анонимен

преди 5 месеца

Нула внимание ... Нула фокус ... Укриваме милиарди ... Ние си знаем как ...

113

Анонимен

преди 5 месеца

Явно не си траем.

112

Анонимен

преди 5 месеца

Обаче ме бърка ... Когато се хвали ... Има много като мен ... Които са минали през месомелачакта ... Обаче си траем ... Не привличаме внимание ...

111

Анонимен

преди 5 месеца

Ще им сработи схемата, защото младите голата ци от село са готови на всичко. Не е случайно, че най-големите га дове в управлението са дълбоки селя нд ури.

110

До Анонимен

преди 5 месеца

Да си драска ... Мен не ме бърка .. :)))

109

Анонимен

преди 5 месеца

Що да не драска човекът? 3 апартамента в София са точно милион и нещо. Живее в единия, другите ги дава под наем и има бол свободно време.

108

До пияница мистик

преди 5 месеца

Нали се сещаш, че започнах работа към ЕЦБ ... Още през далечната 2007 ... За да им изуча вътрешните процедури ... И да се ориентирам как се правят евраци ... Такива смотаняци като теб са ми до оная работа ... В момента си допивам още едно 40-годишно уиски ... Но ти не се притеснявай ... Драскай, драскай ...

107

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки фашизъм, а такъв е и комунизмът, и неолибералната ни действителност, е подчиняване на волята на човека и отделната група от хора в името на КОРПОРАТИВНАТА ДЪРЖАВА. Подчиняването на волята на индивида е НАСИЛИЕ и се постига с насилие. Питайте го Блъсков как ще му разтурят печатницата. Срещу всяко насилие трябва да има съпротива, ако няма съпротива въпросната група изчезва.

106

До Пияница Мистик

преди 5 месеца

Сигурен съм ... Затова драскаш в тоя скапан форум ... Щото си милионер ... :):))))

105

пияница мистик

преди 5 месеца

До 130 === Аз не работя, балъk :))) Самопенсионирах се още 2016 година, защото си направих милионите с кражба, точно като твоя идол Дамаджанов с 19-те апартамента, от които единият е замък с 12 тоалетни. Е, аз имам само 3, стигат ми :))) А Дамаджанов ще ме хване за yя да ме поразкара. Ти гледай да можеш да си платиш сметката за тока и да си купиш олио, мен не ме мисли, дрогарю редник ....ахахахахахахаа :))))

104

Анонимен

преди 5 месеца

Комунистите винаги са мразили народа. Явно децата им също, при това искат реванш. ОК, в най - лошия случай ще има ръст на самоубийствата.

103

Анонимен

преди 5 месеца

Старите ще измрем, младите ще емигрират за да не умрат от глад, а тук ще се заделят граждани на други държави, държави заплашени от климатични промени. Всъщност, кой ни е виновен?

102

До пияница мистик

преди 5 месеца

Ще трябва да си търсиш друга работа .. Бойко Рашков остава ...

101

Анонимен

преди 5 месеца

Като фалира държавата какво следва?