131

Анонимен

преди 2 години

В партията на Слави се намират най добрите дипломати и енергийни експерти на световно ниво ,те владеят всички тънкости на дипломацията и енергетиката,никога няма да се огънат на натиск ,останалите коалиционни партньори по нищо не им отстъпват ,затова трябва да бъдем спокойни , очаква ни чудесно бъдеще ,нов Златен век !

130

Диана

преди 2 години

Представяте ли си държавните предприятия в БСП - ще ги приватизират за нула време...

129

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Изпитвам отвръщение от облечени в костюми. Все едно виждам некакви,дето са били погребани,а после се превърнали във вампири и ей ги на как решават съдбините ни. Искам да Ви попитам нещо? Като им гледате физиономиите на тия,дето редят правителство,на етнически българи ли Ви приличат?

128

Анонимен

преди 2 години

Ангеле, става дума за фалиране на държавата за да си я купят някои чужденци Външното не играе в източването на държавата.

127

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно този свят ще се потопи в кръв. Пропастта между богати и бедни неминуемо ще доведе до глобална революция. Като гледам водните оръдия и сълзотворни гранати в Белгия срещу демонстриращите вчера, няма да чакаме дълго.

126

пияница мистик

преди 2 години

До 162 === Е, ти може да не харесваш орангутани, затова ще те удрят сметките, дето се покачиха по джоба :))) Дано да си богат. Аз пък не харесвам крадец, съден в САЩ и Лондон да ми е министър на финансите. Боко поне беше народен човек, тип бай Гань0 и наистина виждах, че работи за България, въпреки, че беше нарцис с изключително високо его. Но нищо де, като издухате сега с тези новите лаици на Фигуранта супата, ще ви се избистри главата :))) Ха наздраве :)))

125

До Анонимен 164 ...

преди 2 години

Май казах ... Дотатъчно ... Правило номер 1 ... От Германия ... Не Привличай ВВнимание .. :)

124

Анонимен

преди 2 години

Пропаст между бедни и богати-това е Сингапур.

123

пияница мистик

преди 2 години

До 161 === На уж "комунистката" Нянkoва лично Костов и подари Техноимпекс за 10 000$. Отделно тя като се пребоядиса от синя на червена ограби касата на Позитано 20 и си купи хотел в Халкидики за 20 милиона $. Така че нея не я мисли :))) Само очилата са й колкото половината ти апартамент. Тя вече не ламти за пари, а за слава и власт. Баща ми навремето го казваше: - Единственото по-ценно нещо от парите е властта

122

До пияница мистик159

преди 2 години

Лека грешка .. Аз съм номер 156 ... Набор '75 съм .. Не харесвам УранГутани .. :)

121

Анонимен

преди 2 години

Само не давайте на Бойковата слугиня Нинова да е министър. Зависимостта и послушанието и стигна до там, че прати ония дърти корумпета на преговорите за правителство за да дискредитира промяната но не и се получи. Бая и са се карали господарите и Борисов и Гешев

120

До Анонимен 157 ...

преди 2 години

Някога виждал ли си Сингапур на живо ...

119

пияница мистик

преди 2 години

До 155 === Пич, хич не се отчайвай. Аз съм '77 набор и още по времето на любимия на дрогарете бай Тоше не вярвам и грам в патриотизма и мразя България, защото виждам какъв кeнeФ е. И сега е още по-голям. Спасявай се поединично, както другите го правят - кради, лъжи, върши далавери. Тук на тази територия само така се оцелява. Хич не гледай какви ги вършат политиците, защото те правят точно това, което написах като формула на успеха по-горе. Моите деца са в Лондон и Рим, тук не е за млади хора

118

Анонимен

преди 2 години

Това са ***, при това много яки ***, които се изхранват от експлоатация на други групи от хора. Територията на ЕС, не е ваша.

117

Анонимен

преди 2 години

При това управление България може да е само като Сингапур: богати чужденци и бедни местни. Вие не разбрахте ли, че като потъне Холандия и като ги изпече в Израел, им трябва вашето място под слънцето?!

116

До Анонимен 153 ....

преди 2 години

Да .. Сайтът масово се посещава от ... Урсула фон Лайден ... Юнкер фон Спиритен ... Макс Щраус ... и ... Юбер аллен .. Забравих ли някой ...

115

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не се радвам, губи ми се смисълът на живота. 30 г за да дойдат децата, майките и бащите на същите зад ници на власт, губи ми се животът.

114

Анонимен

преди 2 години

Сайта масово се посещава от лицата, които са обект на публикации и коментари и се реагира на тенденциите и настроениенията на обществото. Статистиката за епидемията, също се манипулира според логиката, която преобладава в мненията на хората, които усещат дезинформацията в данните. РадеФ също се издаде, че чете тук, като каза след изборите, че "Завръщането на бял кон от Бойко се отлага"...Има и много други примери. Напишете нещо логично и важно... и веднага ще видите реакция от някъде по казуса..

113

До пияница мистик

преди 2 години

Радвам се за теб ... Поне си "намазал" нещо ...

112

пияница мистик

преди 2 години

До 147 === Ахаха о, не, грам не се напрягам :))) Пия водка в момента. Аз като крадец си гледам интереса. При Борисов 12 години олиото беше 1,80, сега е 4 лева. Поне толкова ми го доставят от Glovo. Не че готвя с олио, готвя със свинска мас, зехтин за готвене (за салатите е Екстра Върджин), масло, но понякога ми трябва и олио и виждам всичко как е качено. Но ти като вярваш на постановките от Фигуранта и НСО, дето е под негово ръководство на разни чекмеджета е твоя работа :) Кефи се на промяната