101

Анонимен

преди 8 месеца

Значи го е изкарал както и неваксинираните,за кво се боде

100

Жив е той жив е

преди 8 месеца

Изяжте се злобари!

99

Край

преди 8 месеца

Това е холограмен образ бе - Бил Гейтс го е направил.

98

Анонимен

преди 8 месеца

При мен пък без нито една доза от две години и без маски, скафандри, ръкавици, никакъв проблем. Май карах нещо на крак. Някакъв грип

97

(-_-)

преди 8 месеца

Освен това 'доктори' като този, които са виждали болни хора само на снимка да обясняват това или онова е просто недостойно и нагло. Надявам се да си го получат някой ден.

96

Цанко Антивакс

преди 8 месеца

Преди две-три седмици си направих труда да разгледам фейсбук профила на този негoдяй. Врътнах месеци назад, преди пЛандемията. По нищо не личеше че пЛандемията не е започнала. Хули и клевети срещу антиваксърите. Цитати на съдебни решения. Мнения за въвеждане на задължителна ваксинация. Реклами на Пфайзер. Зададох си въпроса въпросният държавен служител имал ли е някакви други задължения в качеството си на държавен здравен инспектор извън промотърството на фарма продукти?

95

Исус

преди 8 месеца

Рекох му аз на Ангел Кунчев: "Ангеле, стани!" И Ангел се надигна!Алелуя!

94

.

преди 8 месеца

Цинизъм и наглост.Този господин има ли достъп до най-добрите медицински специалисти в страната? Дали личният му лекар го лекува по телефона? Не знам, но му е трябвал един месец да се възстанови, като вероятно е ползвал достатъчно добра мдицинска грижа. И вместо да се смири и да се кротне, той пак за вак си ни говори.

93

(-_-)

преди 8 месеца

Видях го днес този по бтв.. Мии просто още едно политическо изчадие - тоя не е лекар, ами промоутър. Такива 'личности', които са удобни не носят полза на хората. Те са способни наопаки да се обърнат само и само да запазят службицата. Анатема!

92

Анонимен

преди 8 месеца

Значи вируса не е опасен щом твърдиш това

91

Анонимен

преди 8 месеца

Какво да каже мъстиятa. Нали е на заплата във фондацията на циониста.

90

Янко Антивакс

преди 8 месеца

Гаранция че за този *** ще има добро лечение. Нали е емисар на фармамафията за Бг, а не обикновен здравноосигурен български пенсионер, да го наливат с четири вида антибиотици и още толкова антикоагуланти, кортикостероиди и да го псуват и овикват алчни и безчовечни санитарки. Пост Ковид ала бала. Факт е че великата власинки хич не можа да го спаси, ами накрая стана за резил на цялата държава. Изключително противна и антипатична личност ми е този грозен брадат лъжец.

89

Анонимен

преди 8 месеца

Ти не си бил и ваксиниран ама карай. Поне oвците си мислят, че го правиш за да има ваксини за тях.

88

Цар Антивакс I

преди 8 месеца

"Със сравнително добро лечение успях да преодолея в рамките на седмица - 10 дни. ".......И аз така ама без нито една игла на Пфайзер в зад ника.

87

епидемиолог

преди 8 месеца

='Цялото тяло страда при едно такова заболявани и кой каквото си има го усложнява.'=== Всъщност Кунчев описа точно, нежеланите реакции при тъй наречените 'ваксини'. За да се вкара спайк протеина, без организма да поведе война с него, 'ваксината' временно блокира имунната система. При което всички спящи проблеми подтискани преди това от имунната система, се отключват. Сложил ли се е Кунчев бустера вече? За да проследим процеса и тогава? Така ще се жертва да помогне на Науката.

86

Извод от Интервюто

преди 8 месеца

Лек КОВИД след 3-на Ваксинация: 2 месецаЛек КОВИД Без Ваксинация : 3-4 денаКакто казваха в една Реклама навремето - The choice is yours или Изборът е Ваш!

85

Аз съм Т ъ п

преди 8 месеца

и така и не разбрах, като е Карал ЛЕк КОВИД, защо 2 месеца го нямаше?!

84

Анонимен

преди 8 месеца

Нека всички професори ми кажат ЗАЩО ИСКАТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ДЕЦАТА???

83

Хемус

преди 8 месеца

Ходил е човекът някъде по островите с любовницата!Малко ли премиални взима от миналия март

82

Въпрос

преди 8 месеца

Цяла статия и не се каза, сложил ли си е вече бустера? Или вече не смее? Всичко останало са режисирани дрънканици.