142

Анонимен

преди 6 месеца

Оня беше някак си истински но тоз ме съмнява нещо. Да не вземат да му се поведат по акъла че може да стане страшно. Дано са оправи.

141

Анонимен

преди 6 месеца

Господ ти е дал втори шанс да се покаеш, Кунчев. Не го пропилявай.

140

Анонимен

преди 6 месеца

Ангел Кунчев НЕ Е БИЛ БОЛЕН от Ковид .Toва си беше пиар кампания . Сам си каза че ще ни рекламират ваксинацията на чуства .Експеримента проработи ,много хора повярваха че е болен след новината затова .После ни пуснаха следващата част че е бил зле, направицирка със снимката за да се каже "ето аз се боря със слуховете за моята смърт ".И накрая си урежда интервю в Бойко тв и казва " ЖИВ СЪМ и съм добре .Всички оито казаха че съм умрял са луди и неадекватни "Нямало е никаква ваксинация или ковид разболяване .Написаха че е болен , отпуска си изкара малко, гледа сеира на фейк нюза си и

139

Този

преди 6 месеца

Пак ще обере на хората клетвите и ще съжалява Този път! Толкова се е обвързал с шефчетата явно,че няма спирка! Ее,Бог дава шанс ,ако не го грабнеш.....няма да бъдеш грабнат! Ако ме разбирате !всичко е много просто и ясно-нещо налагат ли ти насила и без пари ,ясно е,жертва си! В хората БОГ е заложил чувства ,усещания за правда,истинност,хората усещат,кое е зя тях и кое не е! Жалко работа !

138

Анонимен

преди 6 месеца

Даже двойникът на Сталин не е толкова сполучлив! Браво! Добра работа на екипа! Специални поздрави на гримьорите, докарали сте го като истински!

137

Тома Неверни

преди 6 месеца

Одрал му е кожата! Много си приличат!

136

Анонимен

преди 6 месеца

До Тозии до всички чудещи се:Кунчев е (или е бил) служител на фондация "Рокфелер". Това предполагам отговаря на доста въпроси защо и как така.

135

до 151

преди 6 месеца

Такава техника с холограми използваха в "Като две капки вода".Това сигурно е аватар на Кунчев. Или негов добър имитатор.

134

Анонимен

преди 6 месеца

Това беше нещо средно между холограма и 3Д принтер, а гласът беше модулиран отвсякъде.

133

Няма

преди 6 месеца

Такъв друг наглец като вас г-н Кунчев! Нямате елементарно отношение и човещина към народа! Като здр.инспектор. Нещо като лечение, на този пуст кобид, лекарства ,нещо позитивно и кураж да сте дали и казали на хората ? Не! Вие сти едни бустански плашила,изпълняващи заповеди,срам ,срам,това е!Само спринцовки са ви в главата! Само БОГ маже да решава съдби ,да дава и да отнема,а НЕ Кунчев !

132

Анонимен

преди 6 месеца

Чел е в легнало положение с тръба в гърлото днес.бг. Познах си коментар. То ако не четеш нещо, може да превъртиш.

131

Анонимен

преди 6 месеца

До по долния...Двойник Двойник ама много си приличат бе. Не е за вярване. Като клонинги са. Обаче пак *** с у мняват. Има нещо гнило както е казал Шекспир. Или ваксините не действат или не се е ваксинирали. Или и двете. Друго обяснение няма. Тоз филм Двойника сме го гледали то всичко е възможно в тези времена. Явно има някаква хитрина ли не знам но за всеки случай смених канала...

130

Лекоизкарал2месеца

преди 6 месеца

Много му прилича!

129

Право в целта

преди 6 месеца

Тези "дивотии" са реципрочни на твоите "медицински" дивотии, които ръсиш от две години, другарю Кунчев. Жалък ковид психопат!

128

Анонимен

преди 6 месеца

Скъсах се от смях, супер коментари, а нали знаете , Смехът е Здраве.

127

Анонимен

преди 6 месеца

Много добро представяне на Кунчев. Трябва още по-остра реакция срещу анархистите в България. Здравият разум изчезна по нашите земи. Безпроблемно се правят кампании в полза на това да умират българи от антиваксърите. Кампанията е маскирана като искания за свобода.

126

Анонимен

преди 6 месеца

50 дни им трябваха, за да му намерят двойник, обаче добре са се справили. Този е досущ като истинския, дори е малко по-злобен.

125

Евроатлантик

преди 6 месеца

Дупчете се бе некадърници

124

Анонимен

преди 6 месеца

На интервюто ми се видя превъзбуден и хиперактивен, което не е добре. Ако беше обикновен човек кой знае какъв етикет щяха да му лепнат но медиите са така те се крепят един други с елита и особено с псевдоелита.

123

Анонимен

преди 6 месеца

Хора само на мен ли ми се стори че е злобен и заплашва. Аз дори прехвърлих канала. Гадните журналистчета никога не задават въпросите от форумите. Нещата не отиват на добре