154

Анонимен

преди 2 години

Замислили са голямото зануляване - търсете:(

153

Анонимен

преди 2 години

Тежко ни и горко с тез злобни циркаджии. Станахме жертвени животни на болни мозъци.Няма сила която да се изправи срещу тях. Нещо друго са намислили и бързат с ваксинацията за да залечават следи. Какво ли ни чака боже пази.

152

Анонимен

преди 2 години

Кунчо бегай че утре Кирчо като дойде ке те уволни.

151

Анонимен

преди 2 години

До трите нули. Точно обратното е. Не искаме лъжи и заплахи а точно това наблюдаваме. Дай на човек власт да го видиш какво реално представлява. Свидетели сме на един цинизъм. Да не кажа по по грешка ционизъм. Протести в целия свят но няма реакция от продажните правителства и лъжи от техните слуги медиите. Но не е съвсем да няма реакция има бой и водни оръдия тежко ни и горко.

150

ами,то

преди 2 години

Тук са си най-готините коментатори, с интелигентно чувство за хумор. Само дето рекламиращите ваксините са доста агресивни. Доста други сайтове не могат да се похвалят с такива коментатори:)

149

???

преди 2 години

Защо страхуващите се да се ваксинират са толкова злобни? Чета какво пак ги пишат и сякаш това не са хора, а някакви чудовища.

148

Знаете ли

преди 2 години

Пиша постове,ядосвам му се на този *** и пак ме боли,че не се отвърнал от злото! За всикиго Бог се бори,но когато си лукав и коравосърдечен е фатално! А така ми се искаше да излезе и да каже :оцелях, хора,пазите се и решението за ваксина е ваш личен избор! Аз бих или ни си бих,вие решете! Живи и здрави! Обаче...... филма продължава и някой затъва ....лека вечер и Бог да е с вас! Та дори и с този Кунчев !

147

Анонимен

преди 2 години

Ако си беше направил и третата доза, може би щеше да изкара по-леко вируса.

146

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има начин да се провери един човек дали е ваксиниран реално или просто си е извадил зелен сертификат. Това е публична личност. Трябва да се провери и оповести. Съмнението остава за сега

145

Внимавай Кунча

преди 2 години

Лекарите станаха политици, политиците лекари, кво да говорим.. САМО 10 дни вика му трябвали, хахах. След 3 дози, този е НАЙ-ГОЛЯМОТО доказателство, че течностите наречени ваксини не работят. Не само това, те ВРЕДЯТ. Неговата заместничка Илонка Маева нямаше тоз късмет и след ваксинацията директно се гътна! Господ гледа, внимавай Кунча, нас може да лъжеш, но истината винаги намира път, като водата.

144

Анонимен

преди 2 години

Бащичко! Одрал му е кожата! Сигурно брат близнак? А?

143

Възможно е

преди 2 години

Да работят много умни хора с това което се случи с него ! Този неочакван резултат удри точно т.н. Антиваксъри с това,че бяха подмамени с фалш.новини ,че е зле,че е умрял, което и още по-нехуманно ! И накрая ги изигра и ще каже:ето ,антиваксъри те ми погребаха ,на тях ли ще варвате? Разбирате ли? Прецака ви,играта отива на друго ниво! Делата на лукавия стават още по-хитри,внимавайте ! Аз лична не съм антиваксър, но този Кунчев и другите не ме убедиха,напротив !

142

Анонимен

преди 2 години

До Няма...моите уважения но дори не подозираш колко си прав колега. Това не са хора. Едните управници крадци а другите лъжци. Една добра дума не е казало това лице на народа. Мисля че трябва да се оттегли. Никой вече не вярва на лъжи и манипулации и инсинуации.

141

Анонимен

преди 2 години

Оня беше някак си истински но тоз ме съмнява нещо. Да не вземат да му се поведат по акъла че може да стане страшно. Дано са оправи.

140

Анонимен

преди 2 години

Господ ти е дал втори шанс да се покаеш, Кунчев. Не го пропилявай.

139

Анонимен

преди 2 години

Ангел Кунчев НЕ Е БИЛ БОЛЕН от Ковид .Toва си беше пиар кампания . Сам си каза че ще ни рекламират ваксинацията на чуства .Експеримента проработи ,много хора повярваха че е болен след новината затова .После ни пуснаха следващата част че е бил зле, направицирка със снимката за да се каже "ето аз се боря със слуховете за моята смърт ".И накрая си урежда интервю в Бойко тв и казва " ЖИВ СЪМ и съм добре .Всички оито казаха че съм умрял са луди и неадекватни "Нямало е никаква ваксинация или ковид разболяване .Написаха че е болен , отпуска си изкара малко, гледа сеира на фейк нюза си и

138

Този

преди 2 години

Пак ще обере на хората клетвите и ще съжалява Този път! Толкова се е обвързал с шефчетата явно,че няма спирка! Ее,Бог дава шанс ,ако не го грабнеш.....няма да бъдеш грабнат! Ако ме разбирате !всичко е много просто и ясно-нещо налагат ли ти насила и без пари ,ясно е,жертва си! В хората БОГ е заложил чувства ,усещания за правда,истинност,хората усещат,кое е зя тях и кое не е! Жалко работа !

137

Анонимен

преди 2 години

Даже двойникът на Сталин не е толкова сполучлив! Браво! Добра работа на екипа! Специални поздрави на гримьорите, докарали сте го като истински!

136

Тома Неверни

преди 2 години

Одрал му е кожата! Много си приличат!

135

Анонимен

преди 2 години

До Тозии до всички чудещи се:Кунчев е (или е бил) служител на фондация "Рокфелер". Това предполагам отговаря на доста въпроси защо и как така.