162

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя дубльор не го ваксинирайте, че двойници трудно се намират.

161

Анонимен

преди 6 месеца

Само едно нещо не мога да разбера. Ако Филантропите и глобалистите смятат че хората на земята са много защо точно европейците им пречат. Понеже имено в Европа се разиграва театъра на абсурда..

160

Анонимен

преди 6 месеца

Долния по долу му се привиждат някакви анархисти, ами какво да кажем за АНТИХРИСТИТЕ.Щото в дебелите книги пише че Волята е свободна. Но биете...

159

Анонимен

преди 6 месеца

Половината ми живот мина в т.н. социализъм но такива неща каквито стават днеска не си спомням. Хиляди хора в Европа протестират и не само няма чуваемост от продажните правителства ами бият. Бийте бе управници. Дано Господ да ви бере грижата. Казват че бавел но не забравял. Ето един му се даде шанс да се покае а той пак заплашва.

158

Мармот

преди 6 месеца

Да, да .. и един мармот... Какво е лечението Кунчев, искам да знам! Щом има лечение, защо са нужни ваксини, като се видя, че не ти помогнаха?

157

Анонимен

преди 6 месеца

Анархистите в България пак плюят по здравия разум.

156

Анонимен

преди 6 месеца

Замислили са голямото зануляване - търсете:(

155

Анонимен

преди 6 месеца

Тежко ни и горко с тез злобни циркаджии. Станахме жертвени животни на болни мозъци.Няма сила която да се изправи срещу тях. Нещо друго са намислили и бързат с ваксинацията за да залечават следи. Какво ли ни чака боже пази.

154

Анонимен

преди 6 месеца

Кунчо бегай че утре Кирчо като дойде ке те уволни.

153

Анонимен

преди 6 месеца

До трите нули. Точно обратното е. Не искаме лъжи и заплахи а точно това наблюдаваме. Дай на човек власт да го видиш какво реално представлява. Свидетели сме на един цинизъм. Да не кажа по по грешка ционизъм. Протести в целия свят но няма реакция от продажните правителства и лъжи от техните слуги медиите. Но не е съвсем да няма реакция има бой и водни оръдия тежко ни и горко.

152

ами,то

преди 6 месеца

Тук са си най-готините коментатори, с интелигентно чувство за хумор. Само дето рекламиращите ваксините са доста агресивни. Доста други сайтове не могат да се похвалят с такива коментатори:)

151

???

преди 6 месеца

Защо страхуващите се да се ваксинират са толкова злобни? Чета какво пак ги пишат и сякаш това не са хора, а някакви чудовища.

150

Знаете ли

преди 6 месеца

Пиша постове,ядосвам му се на този *** и пак ме боли,че не се отвърнал от злото! За всикиго Бог се бори,но когато си лукав и коравосърдечен е фатално! А така ми се искаше да излезе и да каже :оцелях, хора,пазите се и решението за ваксина е ваш личен избор! Аз бих или ни си бих,вие решете! Живи и здрави! Обаче...... филма продължава и някой затъва ....лека вечер и Бог да е с вас! Та дори и с този Кунчев !

149

Анонимен

преди 6 месеца

Ако си беше направил и третата доза, може би щеше да изкара по-леко вируса.

148

Анонимен

преди 6 месеца

Това е двойник, истинският препуска като див тройно препаратизиран койот във вечните ловни полета. Трябваха им два месеца да скалъпят репликата.

147

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да има начин да се провери един човек дали е ваксиниран реално или просто си е извадил зелен сертификат. Това е публична личност. Трябва да се провери и оповести. Съмнението остава за сега

146

Внимавай Кунча

преди 6 месеца

Лекарите станаха политици, политиците лекари, кво да говорим.. САМО 10 дни вика му трябвали, хахах. След 3 дози, този е НАЙ-ГОЛЯМОТО доказателство, че течностите наречени ваксини не работят. Не само това, те ВРЕДЯТ. Неговата заместничка Илонка Маева нямаше тоз късмет и след ваксинацията директно се гътна! Господ гледа, внимавай Кунча, нас може да лъжеш, но истината винаги намира път, като водата.

145

Анонимен

преди 6 месеца

Бащичко! Одрал му е кожата! Сигурно брат близнак? А?

144

Възможно е

преди 6 месеца

Да работят много умни хора с това което се случи с него ! Този неочакван резултат удри точно т.н. Антиваксъри с това,че бяха подмамени с фалш.новини ,че е зле,че е умрял, което и още по-нехуманно ! И накрая ги изигра и ще каже:ето ,антиваксъри те ми погребаха ,на тях ли ще варвате? Разбирате ли? Прецака ви,играта отива на друго ниво! Делата на лукавия стават още по-хитри,внимавайте ! Аз лична не съм антиваксър, но този Кунчев и другите не ме убедиха,напротив !

143

Анонимен

преди 6 месеца

До Няма...моите уважения но дори не подозираш колко си прав колега. Това не са хора. Едните управници крадци а другите лъжци. Една добра дума не е казало това лице на народа. Мисля че трябва да се оттегли. Никой вече не вярва на лъжи и манипулации и инсинуации.