183

Зеления чарап

преди 5 месеца

Хайде всички идо£и юруш на третия шприц. До 3 месеца всичките сте инту₩иране.

182

Анонимен

преди 5 месеца

Кунчев е ваксиниран,но доста отдавна ,отпреди 8-9 месеца.Всички вече знаем ,че антителата рязко спадат 6 месеца след ваксинацията.Той каза,че има хипертония и диабет.Тези две болести са се усложнили от ковида,и затова 2 месеца отсъствие.

181

Анонимен

преди 5 месеца

Сега виждате ли колко е важна бустерната доза? Не е успял да си я сложи и затова се е разболял. Иначе ваксините работят. Вервайте ми.

180

Анонимен

преди 5 месеца

До Жив е той жив е "Изяжте се злобари! " - ти се изяж. Виж му старите снимки и сравни формата на главата и ушите. Бързо се разбира, че не са същите.

179

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Кунчев не е бил в болница, но тия дето го пращаха там, са за лудница. " - според теб г-н Борисов е за лудница?

178

Анонимен

преди 5 месеца

"Доц. Кунчев: Не съм бил в болница" - т.е. Бойко Борисов е излъгал, че Кунчев е бил във ВМА?

177

Анонимен

преди 5 месеца

В моргата дали е бил? Голям пример даде на народа. Имаш симптоми на ковид - не се тествай и се скрий. Работиш на позиция, от голяма важност - скрий се за два месеца без никакво обяснение. Целият народ пита за теб - никакви интервюта или появи в медиите.

176

Анонимен

преди 5 месеца

До Гост "До всички антинвакси! И какво стана сега! Ето ви го Кунчев! Бяхте го погребали човека! Слабоумници такива! " - все още не ни е разказал колко леко е карал ковида, и къде се скри за два месеца.

175

Анонимен

преди 5 месеца

Къде се кри два месеца?

174

Лъже и маже

преди 5 месеца

Лек ковид за 2 месеца.Само че други не могат да си позволят цяла тайфа лекари да дежурят в дома му денонощно.Ако беше друг, не лек ковид 2 месеца, ами направо смърт.

173

Кунчев лъже

преди 5 месеца

Кунчев не е ваксиниран, казвам ви от първо лице. Потвърдена е информацията и за него, и за Мутафчийски - физиологичен разтвор са им били пред камера.

172

Анонимен

преди 5 месеца

Дано не се е радикализирал от толкова народна любов.

171

Анонимен

преди 5 месеца

Един умен по надолу написал че антиваксърите мислели че земята е плоска след като отдавна се знаело че била КРЪГЛА. Нещо като кръглата нула.

170

Анонимен

преди 5 месеца

Тука на един малко по надолу му излизала пяна от устата. Това да не е някакъв нов симптом на нов вариант на вируса или да не е нов метод за тестване но още в начален стадий на болестта. Обикновено такова е чувството понеделник сутрин след два дни пиене.

169

Анонимен

преди 5 месеца

Някой не спи и бие бустери а за антиваксърите глоби и гьостерици. ...Шегичка бе.

168

Гост

преди 5 месеца

До всички антинвакси! И какво стана сега! Ето ви го Кунчев! Бяхте го погребали човека! Слабоумници такива!

167

Анонимен

преди 5 месеца

В самото начало и аз много се ядосах четейки тия дивотии. Слушаме ги вече две години. Нито грам разум и човеколюбие. Кому е нужна дивотията задължително тестване на децата за да ходят на училище. Какво да кажем за дивотията наречена жълта звезда пардон зелен сертификат. Какво да кажем за дивотията задължителна ваксинация на населението на земята че да се прикрият всички следи или за дивотията после им пускаме квантов вирус. Конспиративните теории се оказаха самата реалност но и те дивотии били.

166

Анонимен

преди 5 месеца

До Вируслав- Очакваме от утре Кунчев и медиите да ни громят използвайки тия организирано и удобно поднесени му опорки. Хитри тактики. Но пък ние с нетърпение очакваме да си забие най-после и бустера та да се приключва.

165

Вируслав

преди 5 месеца

Предупреждение! Всички тези които са писали тук че това не е Кунчев а холограма или дубльор, са всъщност ваксърски рекламни агенти. Платени далеч по-бедно от самия Кунчев. Идеята е да дадат повод на Кунчев и ваксърската кампания да се подиграват с тъй наречените "антиваксъри". Както пробутаха и "плоската земя" от името на "антиваксърите" за да има с какво да ги нападат, осмиват и ловят балами, които не искат да приличат на такива и да се ваксат блажено. А продажен Кунчев си получи заслуженото

164

Анонимен

преди 5 месеца

На коя работа се върна Кунчо? Те ти я заеха.