251

До 267

преди 2 години

Добре приятелю. Написах вече, че съкращаваме ВСИЧКИ държавни служители. Отиваме целия народ да работим в заводите.

250

ококорен циркаджия

преди 2 години

И като ги съкратиш ще започнеш да нзаначаваш приятелките на жена ти като Кирчо ли?

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Работя в териториално поделение на Агенция за социално подпомагане. Елате да видите, кой си клати краката .... ми хвани се на работа в някой завод бе, аман от нищоправещи лежпери.

248

Държавен служител

преди 2 години

Държавен служител съм. Виждам злобата тук. Предлгам да съкратим всикчи държавни служители, до един. И общинските също. Един да не остане. Народното събрание също. Министри също не ни трябват. Съкращавай, един да не остане. Ставаме частна дърржава и толкоз. Ето, виждам мнението на суверена тук. Щом суверена го иска, значи е вярно и така ще стане.

247

Мда

преди 2 години

Щели да съкращават щатните бройки, които и сега са си празни, т.к. няма кой да работи за 800-900 лв.На бас че няма да има нито 1 реално съкратен.А ваучери 80 лв за храна на месец е смях в залата - та това вече е 1 пазаруване.Трябва да станат x 4 - поне веднъж в седмицата работодателя да ви нахрани

246

Анонимен

преди 2 години

Тотална ваКСИНАЦИЯ С 3 ДОЗИ ЗА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ПОГОЛОВНО.При 2,5 млн. броя глави х в държавната администрация 15% е нищо козметика. За да тръгне държавата трябва рязане из корен в Съдилища ,Прокуратури,чантаджии МВР, Бюра по труда,всичко е залято от безполезно общински администрации търтей до корен сеч и тотална електронизация с закриване на дублиращата КАТ новосъздадена АПИ ,Естонски модел Електронна държава с 60 000 бюрократа млади до 23 години всичко друго в,

245

Анонимен

преди 2 години

Тоя пьрво да изрита охраната на ясли с пликчета в държавните учреждения.

244

Анонимен

преди 2 години

250 ВИЦВиц е тоя кьде изрече това.С какво по се има тоя манекен.

243

И четвърта насока:

преди 2 години

Каквото сте крали тия 30 години го отпишете, каквото сте построили го отпишете! Калинките ги отпишете! Няма да ти ги върнат парите ***!Ти коя част от Международен военен трибунал не си разбрал? Коя част от съд за правата на човека не си разбрал? Коя част от Международен съд за търговско право не си разбрал? И коя част от Европейска прокуратура не си разбрал?

242

Зевзек

преди 2 години

Да се разбира: съкращаваме вашите хора и назначаваме нашите, а заплатите няма да са в плик а в чували!

241

Анонимен

преди 2 години

Работя в териториално поделение на Агенция за социално подпомагане. Елате да видите, кой си клати краката а същевременно продавачката в близкото магазинче получава по голяма заплата от тебе, как четири часа мръзнеш пред спешното тъй като има подаден сигнал за човек и не искат да го приемат и ти се чудиш къде да го настаниш. Стига вече с тази злоба към цялата администрация.

240

>

преди 2 години

До АнонименЛъжеш много и ти личи отвсякъде! Не е възможно това което твърдиш.

239

И трета насока:

преди 2 години

Има на територията на Република България около 50000 учители в публичното образование, 15000 и повече от тях са полагали робски труд(неплатен) през последните 14 години и ще взема тези два милиарда, както и Хага и Страсбург и Люксембург от всички вас-СДС, БСП, ГЕРБ, ДПС, НДСВ(особено от тях и златните пломби ще им взема)и богаташчета новозабогатели ще платят обезщетенията на тези хора и ще ви ги вземат, защото това е държава в ЕС в 21 век, образованието е приоритет и в нея няма робски труд

238

Петрунчи

преди 2 години

Петрунчи домори орото. Удри кире дайЙЙЙ!!!

237

РЕВ в Хаоса

преди 2 години

Е чак сега ще има рев в хаоса. Очаквам протести след 1 седмица. Ще си поръчам пуканки. Браво на Кирчо и Кокорчо за това трудно решение. Тук си треат тaшаци бате.

236

ВИЦ

преди 2 години

Въпрос към Финансовия Министър - Ще осветли ли и ще съкрати ли Бодигарда ДЕПУТАТ на Пеевски - това е гавра с България - ДПС Избирателите са избрали Депутат за Бодигард с огромна Заплата и служебен Мерцедес - час по-скоро трябва да ги изритат и двамата от Парламента - дришл.ьовци .

235

Анонимен

преди 2 години

До Няма да се получиАдекватен анализ на розовите приказки

234

Анонимен

преди 2 години

До моля?Добър опит, ама това се отнася най вече за хрантутниците в парламента, началниците и други подобни, а съкращенията започват от чистачките нагоре - до началниците не се стига.

233

Нема спирка баце

преди 2 години

И тия ша са като ония. Какво ше излезе от съкращението на администрацията не е ясно, но съкращението на народа е сигурно.

232

Кокорчови Ташаци

преди 2 години

мързеливите гласоподаватели на Биков и Сачева, сега ще ореват орталъка от рев. Хаха