271

Анонимен

преди 2 години

Няма да стане ... Отсега е ясно ...

270

Анонимен

преди 2 години

Всичко в "управляването" на държавата ще се свежда до пълна дезинформация с цел манипулация на обществото. Това ще е "работата" на бъдещото правителство. Както мафията си разпределя сферите на влияние, така и те сега си разделят "баницата"... Всяка партия с министри по приоритетите за крадене.

269

Фотограф

преди 2 години

Брейййй, като гледам снимките на Кокорчо и на американския посланик-Херо Мустафа - те са почти сестри, бе ! И двамата се кокорчат и Митьо Очите получил комплекс за малоценност.

268

Въпросчо

преди 2 години

А защо депутатите не са съкратени според числото на гласувалите за тях ???? Не са гласували 70 % от българите - значи 240 - 168 = 72 дупетата !!! Толкова трябва да са днес дупетатите в Народното събрание !!! Защо пак са 240 ????????????????????

267

Хе,хе!

преди 2 години

Сега ще видим изчегъртване ! Всичкото герберюги ще бъдат изхвърлени и смазани! На тяхно място ще сложим "новопременени" !

266

Анонимен

преди 2 години

Полицай,пожарникар и военен,след пенсия-дом .

265

Анонимен

преди 2 години

Депутатите да се съкратят минимум с 30%, дори след като 70% не гласуват може и със 70%.

264

Анонимен

преди 2 години

Значи ще съкратят незаетите щатни бройки, които са около 20% от щата. Не са заети, защото заплатите са мизерни, а с това съкращение е възможно и по-мизерни да станат.

263

S111

преди 2 години

Нищо не се говори за помощите на римляните,а те никак не са малко

262

До Александър Попов

преди 2 години

Стига вече изопачавахте думите на хората, добре, че гледах предаването на живо! Не когато се тегли кредит над 10 000 лв, а когато се теглят пари в брой над 10 000лв банката да подава информацията към НАП. Двете неща са много различни! И не са приели ако касата не излиза с 5 лева, а ако не излиза с до 10 % от обичайния оборот! Аман от търсене на евтини сензации!

261

тиква

преди 2 години

Всичко що е чиновници и администрация у нас е на хранилка за собственни и на познати и близки нужди а не в услуга на гражданите.Време е за чиновниците да имат изстински и продуктивни професии а тяханата работа да бъде заменена със електронна услуга

260

бай ганю

преди 2 години

Сега ще ревнат едни индивиди които от край време са си свикнали по едни техни си начини и им е трудно да бъдат нещо друго.Браво време е за мощни промени.РЕЖИ И ЗАКРИВАЙ

259

Въздух

преди 2 години

Съкращавай Асен.Обърни внимание и на военните.Там е пълно с А,***, Зе-та.(Аванс-пенсия-заплата.)Пенсионерскаармия.Същото се отнася и за МВР.

258

179

преди 2 години

Стига сте писали , че сме били 9 милиона. Това НИКОГА не се е случило. Преувeличавате като депутатите ни а после искате уредена държава :X

257

Анонимен

преди 2 години

Леле, герберунгелската администрация посиня от страх. Лелеее.

256

Анонимен

преди 2 години

15 Хил съкратени тунеядци. БРАВО !!! Откога чаках да чуя такава добра новина!!! Браво!!

255

Суверен

преди 2 години

Да, вярно. Какво стана с мажоритарните избори и 120 депутата?

254

Евроатлантик

преди 2 години

А бройката на депутатите?

253

някой

преди 2 години

Юе сложат таван на директорите 15к? Стана ми жал за тия хорица.

252

Ваксинацията куцала

преди 2 години

Всички държавни служители да бъдат ваксинирани. Който не желае - бюрото по труда го зове. И ето ти съкращения и изпълнение на нареждането за 70% ваксинирани от големия брат.