331

lu

преди 2 години

До хммм, по-малоумно предложение не бях чел... Пълни глупости!

330

Анонимен

преди 2 години

Ще видите след време,че и тези са същите като предишните.

329

хммм

преди 2 години

Добре, но нека имат и забравана да работят на държавна работа в срок от 5г. например. Защо ли? Защото при съкращение на държавен служител, същият ще получи до 6 брутни заплати + неизползвания си платен отпуск. По груби сметки ако средната заплата е 1800 това 10800 лв. от обезщетението + 2-3хил. от отпуската. Да не стане така, че даден служител ще го съкратят, ще прибере 13-14хил. лв и след два три месеца на борсата ще се появи пак на държавна служба другаде...

328

ГЕРмнияБъл

преди 2 години

Полковник Вандов, му бил дядо.

327

Анонимен

преди 2 години

Който бъде съкратен, без да е виновен за нищо, нека с роднините си кълне Василев и другите съсипатели на човешки съдби... тия само господ може да ги оправи ей го я как клетвите стигнаха гербестата шайка. Ако някой е корумпиран уволнете го дисциплинарно. Иначе си гербеста патеричка Василев.

326

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ си играе отлично играта а Василев или е техен агент или се е яко заблудил. Ако сега направи съкращения в държавната администрация, шефовете-калинки от ГЕРБ с удоволствие ще съкратят всички опозиционно настроени на ГЕРБ в държавната администрация а това са 70 процента. Така Василев съкрати 70 процента за да обслужиш изцяло Бойко Банкянски. А и недейте да му проверявате десет милиарда корупция годишно ИСТИНСКИ ГЕРБЕР СИ ВАСИЛЕВ, не случайно беше послушко-министър на Плевнелиев и Борисов!!!

325

САМОУБИЙСТВЕНО!

преди 2 години

Петков, Корнелия, Атанасов, Христо Иванов - с тоя ли Роско Босков министър ще управлявате... ама че то все едно Бойко си е на власт... а човека прави всичко възможно да настрои хората за да гласуват за ГЕРБ след няколко месеца, когато ще хвърли кърпата и ще разцепи Продължаваме промяната. ТОВА Е ОТМЪЩЕНИЕТО ЧЕ ДЪРЖАВНАТА АДМИНСТРАЦИЯ И ПИСНА ОТ ГЕРБЕСТИТЕ КАЛИНКИ И ГЛАСУВА СРЕЩУ ГЕРБ НО КАЛИНКИТЕ ОСТАВАТ НА ШЕФСКИТЕ МЕСТА И ТЕ ЩЕ СЪКРАТЯТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА. САМОУБИЙСТВЕНО!

324

Анонимен

преди 2 години

Служебния Близнашко-Плевнелиев министър Асен Василев отрано започва да си покзва гербестата същност и гербестите задачи, които ще изпълнява, за да взривява отвътре правителството и да връща гласовете за ГЕРБ защото 70 процента от държавната администрация и роднините не гласуваха за ГЕРБ. съкращенията на василев са поръчани от СИК-банкя. ТОВА ЛИ ТИ Е ПРОГРАМОТА ВАСИЛЕВ АМА ЗАЩО НЯМА МЕРКИ СРЕЩУ БИВШЕТО УПРОВЛЕНИЕ А ТРУПАШ ГЛАСОВЕ ЗА ГЕРБ?!?!?!

323

Анонимен

преди 2 години

Агентурата на ГЕРБ в новото правителство от първия ден започва да работи да се върне ГЕРБ на власт, първо ще правят правителството на некадърно а пасле ще излязат от него с купените от ГЕРБ министри и депутати. ГЕРБЕРИТЕ СА ПОЛОВИНАТА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА, ЦЯЛОТО ИТН И ОТДЕЛНИ ДИВЕРСАНТИ ОТ БСП И ДБ. Съкращенията на държавните служители са поредната поръчка на ГЕРБ, целящи да накарат държавните служители да гласуват за ГЕРБ и ТИКВИТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ. ВАСИЛОВ - ОСТАВКА, МИНАВАЙ КЪМ ГЕРБ ОТКРИТО.

322

харашой

преди 2 години

Кокорчо не е ли обратен?

321

Анонимен

преди 2 години

Предсмъртния вой на ГЕРБ-ДПС е неистов. Кълнат като за последно, светът щял да свърши едва ли не. Да ще свърши за Гербавите калинки в държавната администрация.

320

Анонимен

преди 2 години

Какъв рев, бре аз повече няма нужда да работя - оправяйте се вие и под строй под заповедите на Радев и неговите пудели.

319

Радослав

преди 2 години

Реват комунистите от герб, че ще ги изгонят от заплатополучателски позиции и ще ги карат да работят! Мъка, ромска мъка е обхванала герберите! Свикнаха всеки некадърен роднина да го тикат на държавна служба където да чопли семки и да взима заплата. Уволнете не 30, а 60%! Оставете само тия които работят! Всичко с КПД на камък да се уволни веднага!

318

koko

преди 2 години

Трябва да махнат и бордовете, бая пари за здравеопазване и пенсии ще останат. Освен това при отпускане на помощи за безработни да се постави таван на заплатата 2000лв

317

67809те

преди 2 години

Ако искат да се събират данъците,да се преквалифицират тези хора и да взимат хубани заплати,за да се събират данъците и да се следи за измами по фирмите,които толкова години са в схемите и сега ще опитат да оцелеят в измамите.Затова са необходими хора,вижте Дания,където всеки 3 -ти е държавен служител и събира данъци и прави проверки.Така се прави,с хора.А относно пликовете,нека се помисли преди това за хората с кредити,които изнемогват и гладуват децата им,заради ЧСИ мафията и лобитата на банки

316

Не нада!

преди 2 години

Точно така, подготвят списъците на предполагаемите симпатизанти на Герб и с 15% кръц, а после тайно и полека слагат новите калинки.Нищо ново под слънцето.Само *** ще да си да си мислиш, че идеята е друга.Ако ще да е реформа верният % е 50%,ама тогава ще ударят и тези калинки на тройната коалиция, на БСП, на Костов, а не трябва.Стържете и къртете неразумни, че да има какво да стържат тези след вас.Перпетуум мобиле.Газ, а за народа хляб и зрелища, преоблякъл се Илия пак у тия. 10% командорат 90

315

Дежавю

преди 2 години

Казват, че случващото се в България е фашизъм. Не знам дали това е правилното определение, но със сигурност може да се нарече Ердогановщина, а Радев българският Ердоган. Същият стремеж за еднолична власт, нетърпимост към опонента, крайни и репресивни методи на управление, преследване, мания за велкчке, диктатор, алчен и безкрупулен. Кое от тези не се случва в южната ни съседка и не е вярно за Радев. Никак не е случайно това повторение. 500 г. двата народа живеят под гнета на Султана безропотно.

314

Колио

преди 2 години

До ИСТИНАТА 320И като ги съкратят, НПО са готови,които ще ги заменят,какво против имаш в пароте в брой?Нима имаш против свободата си????Като гладно куче ще виеш невеж,прости им господи те незнаят какво правят.

313

Анонимен

преди 2 години

Тези двамата и тях Корнито ги хвързулна, но те явно не са били в България и някои факти им се губят, ахахах ще се скъсам от смях, на следващите изборите ще последват ИТН защото наивниците гласували за тях са вече бесни.

312

Анонимен

преди 2 години

Много ми харесва амбицията,енергията и тази надежда ,която ни дава тези млади хора.Пожелавам им здраве,сила и нестихваща енергия !Успех млади хора!