100

До мисирката от БНТ

преди 2 години

А, защо Кирил Петков е в парламента и реди правителство? Защо Радев е президент? И двамаат нарушиха Конституциятя! Имаме ли Конституционен съд и защо мълчи! Всичко това е висш цинизъм! Пред очите на хората, "почтените" завзеха властта и не се свенят да се кълнат в същата тази поругана Конституция!

99

до 104

преди 2 години

Не бързай човече. Ще се докаже когато прокуратурата стане истинска, всичко ще се докаже и тогава жална им майка на хилядите министри, областни и кметчета на ГЕРБ. Споко Видьов ден наближава!

98

Анонимен

преди 2 години

Разбирам го Радев, че търси разплата, ама това ци*анче да ми говори празни приказки, колкото да не заспа, плийз мен......:))) Народа се е наслушал на какво ли не през тези 30 г. "преход", покажете малко милост към поданиците ви :)))

97

Мисирката по БНТ

преди 2 години

До 104Бях ироничен. Те нали казаха, че като спрат кражбите на Герб, държавата ще има пари за всичко. А сега теглят 12 млрд нов дълг. Истината е, че върнахме най лошото за България. На мен вече не ми пука като гледам хората. За хората е по важно да го няма Борисов, но да нямат хляб на масата

96

Анонимен

преди 2 години

Всичко хубаво, но хората си спомнят за едни танкове, дето щели за малко да дойдат. И как го връзвате това с европейското настояще, умът им не го побира. Поне малко политическа хигиена трябва да има, особено ако твърдиш, че си почтен.

95

Анонимен

преди 2 години

Направете пряка демокрация, кой ви пречи? Изобщо не плащайте данъци и винетки на тоталитарното фатмашко правителство и се управлявайте сами. Във всеки град и село се събирайте на площада и си се управлявайте без правителство и парламент. Пряка демокрация и политическа свобода. Няма по-добра власт от вашата собствена власт. За какво са ви тези шутове и чалгари в парламента?

94

анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната на цените на горивата, тока и храните! Ето това беше промяната! И пак хората гласуваха за тези продължители, или вотът беше подмемен по мадуровски! И пак Рашков от мракобесното минало на ДС, и от сегашното минало ще се вихри опиянен от власт и еликсири! Борисов беше подменен, но за народа стана още по-зле!

93

Анонимен

преди 2 години

Не се справят добре тлолчетата. Тия 19 жилища са 19 имота част от които са голи парцели в села. Аз също имам 11 имота но сруват 1/100 от една къща в Барселона, за съжаленише.

92

Мисирката по БНТ

преди 2 години

Глобата за нарувашане на конституцията е 500 лв за Кирчо. Радефф и Кремъл държат на 110 % цялата държава

91

Анонимен

преди 2 години

82 Къде са доказателствата, за това обвинение? Няма такива. Ако имаше, Борисов щеше да е в затвора, имат цялата власт.Защо не сезира Евпопейсщата прокуратура, защото нямат доказателства

90

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков и Радев ни показаха, че всеки може да нарушава Конституцията както си иска. А КС какво чака още, че не се е произнесъл ?

89

Мисирката по БНТ

преди 2 години

Защо ЦИК позволи регистрацията на Пеевски ? Защо всички партии на подмяната комунисти не казаха нищо по темата ? Защо Пеевски изобщо е в парламента ? Нали Герб и ДПС са им най големите противници ? Да не би да се завръща старото приятелство БСП-ДПС ?

88

Анонимен

преди 2 години

92 Щом това е по-добре, значи ти трябва психиатър. И това, съвсем не е на чисто, а на мръсно червено, старо и пияно.

87

Вмро-БНД

преди 2 години

Ко че прави маке без назе

86

Анонимен

преди 2 години

Когато се говори за Белене винаги се има предвид политически затворници. А комунистите за свое оправдание и успокоение ги наричат крадци и убийци. Петър Дертлиев убиец ли е бил, бе умнико, дето по-долу пишеш за Белене???

85

EХА

преди 2 години

Нов Бърдак със стари К.........и! Предлага промяната!

84

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно. Киро ментата ни върна в комунизма. Вкара знакови фигури от мракобесната ДС, във власта.Като Рашков, например. С 19-те имота

83

ИСТИНАТА

преди 2 години

КИРИЛ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ВНУК!

82

Българин

преди 2 години

По добре да започмен да чисто едно ново начало с лъжа и измама и премиер лъжец и измамник който подписва лъжливи декларации отколкото Бойко Борисов, джипки, пачки и чекмеджета.

81

Кирил Маричков

преди 2 години

Аз никога не съм и няма да бъда червеееееен