164

+-

преди 5 месеца

А какво предлагат г-н БГ гражданин ,на кои да се даде земеделието ...там е такваз корупция с тези субсидии и еврофондове ,че е трябва да се поисчисти "боклукка" ...Вие защо рИвете като заклан пръч във форума против новото правителство...какво губите ...субсидии ,еврофондоФете няма да участвате ,щото вашият човек отГЕРБ ще са били шута или е отДПС...))

163

БГ Гражданин

преди 5 месеца

А на Слави Музиканта - Енергетиката ?? УАУУУУУУУ ХАХАХАХАХАХАХАХ OLE OLE. За тях беше Културата бе ППапагалчета. За Вас трябваше да е Енергетиката, Туризма и Земеделието. Вие даже си нямате на идея кои са важните министерства. БаБа Кори ви го Натопори!

162

БГ Гражданин

преди 5 месеца

КАК ще Дадете Зeмеделието на Кoмунистите бе Нeщaстници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И на Тyризма. Двете Злaтни Кокошки на България дето я хранят. Ебaси прокълнатата схема. Ще напълнят Черно Море с Руски Разведчици а Мyтрите пак ще мaчкат малките земеделци. Ужaс. Точно на БСП да дaдете зeмeделието. Тези които го Оплячкосаха. Ашколсун Кирчо!!!!!!!

161

+-

преди 5 месеца

До БГ граждинина Вие идтиотт ли сте или се правите на дебилл..как ще правят правителство само те и няма да делят минестерствата ,като бат ти *** няма да се съгласи да участва в коалиционното правителство ,ако не му се даде минестерство!!?Друг е въпроса ,ако имаха 121 гласа...или Вие искате да няма правителство докато не се върне вашият спонсор Бойко Борисов на бял кон и да започнете да "смучете" от субсидии,еврофондоФе... .

160

БГ Гражданин

преди 5 месеца

ППaпaгaли, Бeсни Стaри Пeнции, Дaй Бългaрия, Нямa тaкива ***, Oй Ой Ой Циркoва Грyпа "Тъpчи Лъжи".

159

докога

преди 5 месеца

По всички национални телегвизии канят хора ,които плюят правителството-Харизанов,Валерия Велева,Христова,Коларова,Стоянов.Докога ще ги гледаме тези?Водещите ,особено на БТВ са видно за стария ред.Не могат дори да се крият.Когато обявиха резултата от изборите бяха помръкнали.

158

дедо от село

преди 5 месеца

До Анонимен 175 Да се вразумят !?Колко да се вразумят,та те кьорави ли са тези *** и мизерни душици начело с чорапа водят България към трапа 1 на два! Трябваше въобще да не влизат в този компрометиран парламент,пълен с крадци,лизачи,ментарджии и всякаква ***!

157

БГ Гражданин

преди 5 месеца

И сега КВО стана??? Уж щяхме най-добрия министър да избираме заедно?? Уж Общи Политики?! Дpън Дpън Дpън. Пак ще Цепим Министерствата като БAНИЦA. На тебе 5 министерства, на тебе 2 на тебе 1. И всеки ще си дърпа чергата за него. ЕВАЛА БРАТ!!Същата Схема като Гербажийте и Патрейотите. Ние гласуваме за ПП нО получаваме МАСЛАРКАТА за социален. Тя не си знае Милионите, ще се грижи за Бедните дето е обрaла. ХАХАХА.

156

Анонимен

преди 5 месеца

Дано бсп се вразумят!

155

Само да попитам

преди 5 месеца

Въпрос към Пусто в Празно/ ПП/- Какво стана с вресливите майки,дето системата ги убивала- разрешихте ли им проблема,че никъде никаква информация няма? Или след 5-6 месеца като духнете-Мая Костинбродска пак ще ги вади по площадите? Питам за един приятел...

154

HeroMustafa_komandva

преди 5 месеца

вижте:https://pero.bg/2021/12/05/%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bf%d0%be%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0/ Ами това е едно ясно доказателство, че Радев е бил и вероятно все още е троен агент - на ДС, КГБ и САЩ. Затова те го шантажират и уредиха всичките безобразия, намъкнаха разни канадци, хардварци и външни проамериакнски слуги навсякъде в България. Няма друго обяснение

153

хъъъхъ

преди 5 месеца

МОма САДи - не спи!

152

Анонимен

преди 5 месеца

Сега пенсионерите останаха с пръст в гз!!!

151

Анонимен

преди 5 месеца

Ей инфантил, това не е детска игра!

150

Успех на ПП

преди 5 месеца

Успех на Промяната, успех на тези млади хора, във вас ни е надеждата. Треперете герберастка ***, Възмездието за вас наближава !!!

149

Анонимен

преди 5 месеца

МРАК ............мустафа, радев, асен, киро!

148

Анонимен

преди 5 месеца

Съвсем млад Счетоводител ще ръководи Енергетиката, за разлика от предишната Счетоводителка. А, честито!

147

Ь

преди 5 месеца

Намерил кой да пише за правопис. Идеята е правилна, но за пунктуацията нямам думи.

146

Анонимен

преди 5 месеца

Научете граматиката .,,В предвид ,,не е паравилно . правилно е имам предвид .Незнаещите да пишат правилно е по добре да не се опирват да пишат нищо .

145

Ю

преди 5 месеца

Ясно е единствено, че няма да просъществува дълго.