160

БГ Гражданин

преди 2 години

А на Слави Музиканта - Енергетиката ?? УАУУУУУУУ ХАХАХАХАХАХАХАХ OLE OLE. За тях беше Културата бе ППапагалчета. За Вас трябваше да е Енергетиката, Туризма и Земеделието. Вие даже си нямате на идея кои са важните министерства. БаБа Кори ви го Натопори!

159

БГ Гражданин

преди 2 години

КАК ще Дадете Зeмеделието на Кoмунистите бе Нeщaстници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И на Тyризма. Двете Злaтни Кокошки на България дето я хранят. Ебaси прокълнатата схема. Ще напълнят Черно Море с Руски Разведчици а Мyтрите пак ще мaчкат малките земеделци. Ужaс. Точно на БСП да дaдете зeмeделието. Тези които го Оплячкосаха. Ашколсун Кирчо!!!!!!!

158

+-

преди 2 години

До БГ граждинина Вие идтиотт ли сте или се правите на дебилл..как ще правят правителство само те и няма да делят минестерствата ,като бат ти *** няма да се съгласи да участва в коалиционното правителство ,ако не му се даде минестерство!!?Друг е въпроса ,ако имаха 121 гласа...или Вие искате да няма правителство докато не се върне вашият спонсор Бойко Борисов на бял кон и да започнете да "смучете" от субсидии,еврофондоФе... .

157

БГ Гражданин

преди 2 години

ППaпaгaли, Бeсни Стaри Пeнции, Дaй Бългaрия, Нямa тaкива ***, Oй Ой Ой Циркoва Грyпа "Тъpчи Лъжи".

156

докога

преди 2 години

По всички национални телегвизии канят хора ,които плюят правителството-Харизанов,Валерия Велева,Христова,Коларова,Стоянов.Докога ще ги гледаме тези?Водещите ,особено на БТВ са видно за стария ред.Не могат дори да се крият.Когато обявиха резултата от изборите бяха помръкнали.

155

дедо от село

преди 2 години

До Анонимен 175 Да се вразумят !?Колко да се вразумят,та те кьорави ли са тези *** и мизерни душици начело с чорапа водят България към трапа 1 на два! Трябваше въобще да не влизат в този компрометиран парламент,пълен с крадци,***,ментарджии и всякаква ***!

154

БГ Гражданин

преди 2 години

И сега КВО стана??? Уж щяхме най-добрия министър да избираме заедно?? Уж Общи Политики?! Дpън Дpън Дpън. Пак ще Цепим Министерствата като БAНИЦA. На тебе 5 министерства, на тебе 2 на тебе 1. И всеки ще си дърпа чергата за него. ЕВАЛА БРАТ!!Същата Схема като Гербажийте и Патрейотите. Ние гласуваме за ПП нО получаваме МАСЛАРКАТА за социален. Тя не си знае Милионите, ще се грижи за Бедните дето е обрaла. ХАХАХА.

153

Анонимен

преди 2 години

Дано бсп се вразумят!

152

Само да попитам

преди 2 години

Въпрос към Пусто в Празно/ ПП/- Какво стана с вресливите майки,дето системата ги убивала- разрешихте ли им проблема,че никъде никаква информация няма? Или след 5-6 месеца като духнете-Мая Костинбродска пак ще ги вади по площадите? Питам за един приятел...

151

HeroMustafa_komandva

преди 2 години

вижте:https://pero.bg/2021/12/05/%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bf%d0%be%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0/ Ами това е едно ясно доказателство, че Радев е бил и вероятно все още е троен агент - на ДС, КГБ и САЩ. Затова те го шантажират и уредиха всичките безобразия, намъкнаха разни канадци, хардварци и външни проамериакнски слуги навсякъде в България. Няма друго обяснение

150

хъъъхъ

преди 2 години

МОма САДи - не спи!

149

Анонимен

преди 2 години

Сега пенсионерите останаха с пръст в гз!!!

148

Анонимен

преди 2 години

Ей инфантил, това не е детска игра!

147

Успех на ПП

преди 2 години

Успех на Промяната, успех на тези млади хора, във вас ни е надеждата. Треперете герберастка ***, Възмездието за вас наближава !!!

146

Анонимен

преди 2 години

МРАК ............мустафа, радев, асен, киро!

145

Анонимен

преди 2 години

Съвсем млад Счетоводител ще ръководи Енергетиката, за разлика от предишната Счетоводителка. А, честито!

144

Ь

преди 2 години

Намерил кой да пише за правопис. Идеята е правилна, но за пунктуацията нямам думи.

143

Ю

преди 2 години

Ясно е единствено, че няма да просъществува дълго.

142

Случаен минувач

преди 2 години

До Еххх Да бе, много ви дразня с коментарите си, всички вие, комунистически отрочета!

141

Ехххх

преди 2 години

Пиши се Неслучаем ***! :) :) :) :)