23

До 24

преди 2 години

Люлин е като село, нищо, че е най-големият квартал, и такива убавци се знаят. Въпросът е сега дали тоя *** ще си получи заслуженото.

22

Ръката на Кремъл

преди 2 години

Очевидци коментират, че това не е първото му нарушение. Откъде се взеха очевидци на предишните му нарушения, че чак и коментар са направили.

21

Меценат

преди 2 години

Това е надарен пилот. Веднага да се изпрати във формула 1 и да наказва некадърници като Фетел и оня негггъра че не му помня името.

20

Бебе

преди 2 години

Това са Рашковите милиционери. Кога ще ви влезе малко акъл в злобните глави и ще престанете да повтаряте като развалени плочи ГЕРБ. Едно си баба знае едно си бае. Но това са привържениците на Рашков, Петков и компания.

19

Кико

преди 2 години

Ех Рашкоф, по лесно гонеше младежите с дълги коси на младини! Как пишеше доклади че се справяш със западната пропаганда ,а сега един *** те побърка!

18

BG

преди 2 години

На такива трябва като станат на 18 да не им се дава право да карат шофьорски курс, а като станат 25, тогава да и имат право.

17

Чипът

преди 2 години

В държавата на зеленочорапия Радев е така. Сега ще осъдят пострадалите да платят на пияното хлапе

16

Анонимен

преди 2 години

С едни изменения през последното десетилетия в Закона, дадоха възможност на Съда да контролира почти всички действия на прокурора, дори и в досъдебното производство, където се счита, че там прокурорът е господар. Това стана, защото имаше много *** практика - разни прокурори да злоупотребяват с правомощията им. Така съдът им следи актовете и действията.

15

Анонимен

преди 2 години

До 11,15 Без внасяне на обвинителен акт, съдът нищо не може да направи! Ако сключат споразумение задължително съдът го разглежда - може и да го одобри, може и да не го одобри! Но най-често за такива прояви от младежи, го одобрява!

14

Анонимен

преди 2 години

11, прокуратурата би трябвало да внася обвинителен акт в съда, но ако не го внесе? Възможно ли е всичко да завърши със споразумение на страните под вещото ръководство и управление на процесите от прокуратурата?

13

dakotabg

преди 2 години

Значи,ако беше с 4 редовни колела и не беше катастрофирал,още щяха,да го гонят,или докато им свърши горивото...

12

До Лекар и подобни

преди 2 години

И прогнозата за времето ще продължите да свързвате с ГЕРБ бе набори на шофьора ? На един акъл сте всички т.е.без такъв!? За парички за една доза ,сте готови и майка си да продадете

11

До 10

преди 2 години

НЕ !!!Ежедневието на Рашков! Какъв лекар си ти бе ,неудачнико !?

10

До 7

преди 2 години

Ти правиш ли разлика между прокуратура и съд бе юнак ? Прокуратурата внася обвинителен акт,и от там нататък всичко е в ръцете на съдии и адвокати ! И почват едни игри ,едни пари и едни ,,присъди"!?!?!

9

Лекар

преди 2 години

Боковото наследство

8

Съвременик

преди 2 години

Расте едно суперразглезено поколение с усещане за безнаказаност,не признаващо правила ,норми,закони !Непрекъснато има случаи на фрапираща мало умщина

7

Анонимен

преди 2 години

Тук отново е спестено че става въпрос за интегриращ се плащач без хнишхъ..

6

Анонимен

преди 2 години

Обикновено прокуратурата такива като тоя ги жали, защото са млади, невръстна възраст, и им предлага споразумение! Ама не трябва тъй, нека да полежи малко зад решетките, за да си вземе поука!

5

До 3

преди 2 години

Е за какво включваш и ,гербераски милиционери ???,От половин година вие сте на власт, смениха сега са ваши -Рашковски! До кога смяташ да взимаш пари за издухана кауза,пубере?

4

Анонимен

преди 2 години

Ей, тия младежи, мислят си, че живеят в някой филм! Абе спрете ги тия екшъни и фентъзита!