34

Щирлиц

преди 2 години

Глобалният растеж на п.р.остотията не зависи от материалното състояние.

33

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява....До вчера обикалял БЕЗ маски нясякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци, японци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват..

32

Маските или ОСТАВКА2

преди 2 години

Трябва да МАХНАТ маските за българи, а китайци и не.г.ри да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни заразяват..Ако се приближи китаец или н.е.г.ър, направо да му казват да се МАХА, за да НЕ ни заразява..Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария...

31

Маските или ОСТАВКА3

преди 2 години

Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори..Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и н.е.г.ри да се гърчат в МИША дупка.Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини...

30

Маските или ОСТАВКА4

преди 2 години

След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите.Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застр.елват още на турската граница - всякакви н.е.г.ри м.а.й.муни...ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

29

ПроСоТо

преди 2 години

До Жътваря...Нямаш си и представа колко и какво знам!..И "тук",и в България,и в чужбина..И НЕ "уча" НИКОГО!!..САМО СПОДЕЛЯМ,а ако НА ТЕБ ти звучи като "поучаване",аз нямам вина!..Съмнението в личните ти качества си прави лоша шега с теб..М/у другото,не си мисли,че ако ти изграждаш "мнението" си чрез четене и гледане на неща,направени от друг,то и за мен е същото!..

28

Жътваря

преди 2 години

До ПроСоТоВиждам,че много знаеш,ама само тук.

27

Бръснаря

преди 2 години

Световният Елит става все по-жалък.

26

Жътваря

преди 2 години

До 29 Защо си мислиш,че само ти виждаш? Учиш ни на нещо ли? Пишеш за неща за които си виждал ли или само си чувал?

25

Жътваря

преди 2 години

До АнонименРептили??? Смени филмите които гледаш, влиянието което ти оказват,не е хич добре.

24

ПроСоТо

преди 2 години

До Жътваря не се напъвам!..Просто споделям това което виждам..Разбира се,за теб това са неразбираеми неща..Или просто си поредния СЛУГА на "Недостойните".

23

ПроСоТо

преди 2 години

До Христо Христов..Да ти кажа,не вярвам.."ТЕ" започнаха със "свинския грип",после "син език",после "птичи грип",после "коковида",сега дойде и "омикрона"..Разбира се,няма да спомена "спина",там и другите ЗАИГРАВКИ.../не ги споменавам хронологично../..Както и друг път съм изказвал МОЕТО мнение:..-Войните останаха в миналото !..В момента "ТЕ" всички знаят,че подпалят ли "атомната",спасение няма да има и за тях..За това избраха тактиката на.."НЕВИДИМИТЕ ЗАПЛАХИ"..Виждаш,че упорито насаждат СТРАХ у

22

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,визията на това същество говори много..Почти липсата на устни,които в краищата завършват с ОСТРОТА,издават животински упорит и безпощаден характер..А ушната й мида доказва "нечовешкия" й ген...Разбира се,за тези,които виждат..."Те живеят"..

21

Анонимен

преди 2 години

Може би Омикрон наистина ще се окаже причината за въвеждане на криптовалутата или някакъв вид иновация във финансов план.

20

ПроСоТо

преди 2 години

абе той "омикрона" се спряга по "медиите" съвсем от скоро,докато тая Сталинка БРЪЧКА РАБОТИТЕ от много отдавна!!..Та чия е вината,май вече става ясно..Но,верна на Недостойните,и тая ще си измие...с "омикрона"...

19

Анонимен

преди 2 години

И защо ще я забави Омикрон, като още нищо не знаете за него? Защото така вие сте решили! Защото след Омикрон ще пуснете следващия от азбуката, нали? До пълен икономически фалит на всичко живо. Голямото занулявате и голямото редуциране на световното население! Рептили.

18

Тато из Правец

преди 2 години

Тая дърта комундела защо не е в затвора ???!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Добре че ни го каза Кристалина, какво щяхме да сме без нея!

16

Анонимен

преди 2 години

Мерките ви забавят икономиката, не вируса...

15

Анонимен

преди 2 години

баба СТалинка кога ще я включват в закона за коррупцията Магнитски?