39

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До Катя Катя, не познавам летец да откраднал или излъгал. Това са дисциплинирани хора.Когато Радав е вдигал самолети в въздуха, твоя комир от Банкя си е дигал потните гаши в някой физкултурен салон. Спорен е момента дали в салона или на някой паркинг си е мислил за пачки или кюлчета.

38

US Motherfucker

преди 2 години

Майкаааа, прайм министърът ще има четири заместници, от всяк партия по един. Бафмааму! И тва доживяхме.

37

Катя

преди 2 години

Радевци с голямо самочувствие,надежди обажда за мъст сте насосани от радевата ченгесарска пропаганда но ще бъдете жестоко излъгани.Това са приомите на мошениците да заграбят властта ,с лъжи и схеми,иначе няма как да стане

36

1

преди 2 години

До При разследването за, ти мисли за доходите на тиквата,Рашков ще се оправи

35

Дедо

преди 2 години

Герберите *** и вият! Няма кюфтаци, няма комисиони, няма индийски избиратели?Лошо , лошо Седларов! Би казал един герой от Банкя!

34

пасарела

преди 2 години

Така де , Жаборко и Кокорко се отблагодаряват на Зеления чорап с кенефчията Рашков , като го оставят на поста , нали той му искара изборите !Нали се борим с надутата администрация и за тава ще имаме четирима вицета итях да храним и возим .Апа да видим как Жаборко ще направи мост при Силистра ,четири км. път /сам/ до село , модерна болница в Ямбол ? Дано съм жив да видя , ще го поздравя искрено !!

33

Анонимен

преди 2 години

Много вожд, малко индианец..

32

При разследването за

преди 2 години

доходите и имотите на Рашков се установи,че той няма обяснение за поне четвърт милион лева.Но това не смущава Кирчо и Кокорчо,те са му длъжни,защото благодарение на неговите клевети,действия и обвинения без доказателства, които ГЕРБ проспа да опровергава всеки ден,ПП-то им спечели изборите.Кирчо е виновен според КС,за "чистото минало"и моралния семеен облик на Кокорчо има легенди,та как да имат етичното право да съдят Рашков за това откъде е придобил парите за имотите си?

31

Ситуация:

преди 2 години

министър от най-голямата партия взема някакво решение,но ресорното му вице от най-малката партия не е съгласен с него.Какво става-двамата плачейки отиват при Кирчо?Или вицетата ще имат ресори 8:4:3:2 и всеки ще си отговаря за неговите?Значи вицето 8 ще има тежест колкото 4 вицета 2(във власт,а в заплата?).Или вице 2 ще е бедния роднина от провинцията?Остава(за намаляване на бюрокрацията ха ха)за да има равнопоставеност,да имаме 4 правителства(на всеки от коалицията)-орел,рак и щука.

30

Двама палячовци

преди 2 години

Тези две момчета - Кирчо и Кокорчо се държат като палячовци, излезли от цирка !

29

Анонимен

преди 2 години

Държавна пара, какво ви дреме? Търтеи

28

баба мара

преди 2 години

7 заместници в нс 4 безделника като зампремиери хаиде спрете се вече стигасте харчили пари това са излишни длъжности намалете депутатите на 120 души

27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Добавки не може да има за турци,евреи,арменци,сирийци,араби,полски мишки и пепелянки. Всеки от тия си има Родина и трябва да си отиде там,където ревът му ще бъде разбран. Пенсии и увеличения само за ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ ПО МАЙЧИНА И БАШИНА СОЯ! Другото е пдстрекание и подръжка на nаразuтuзмът!!!!!

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Бих искал да поясня нещо,което да позволи на всеки,който ,като мен, е разположен в Лявото Републиканско Политическо Пространство да разбере,че макар Родът ми по Майчина Соя да е Вокилов,аз нямам никакви презумпции,които да ме водят към власт. Аз съм за Аристократична Република без Цар или Президент,в която Всички Български и Френски Дечица ще бъдат Декларирани за Непобедима Аристокрация ! Предвиждам три партии Безсмъртни-Женска,Мъжка и Детско-Юношеска(мноз.). Аз не съм Марксист,а Сен Симоновист!

25

Край с добавките

преди 2 години

От Нова година добавки ще има само за тези пенсионери, които след увеличението на пенсиите от 25 декември ще останат под линията на бедност, каза днес Василев. Те ще получат добавка, която да изравни пенсиите до 413 лв., колкото е линията на бедност за тази година. "Всички други пенсии ще бъдат вдигнати между 13 и 20% в зависимост от стажа", каза Василев.

24

Анонимен

преди 2 години

Кирил премиер Асен вицепремиер и финансов. Други вицета няма нужда.

23

Асан

преди 2 години

Мамая Манолова там ли е за вицепремиер :)))

22

Анонимен

преди 2 години

Нещо ми се види че напролет ако оцелеем пак почваме маратона.

21

Анонимен

преди 2 години

Колегата правилно е забелязал че ДБ не заслухават постове. Да дадат на Корнелия външното да видим как ще се оправи с македонците. А пък Славчо министър без портфейл. Може да изкарат до Нова година. Амин.

20

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам Тошко