73

Анонимен

преди 2 години

нема страшно. бягайте за здраве.

72

Мдаа

преди 2 години

Голям ще е кефа да идеш на опера, заобиколен от въоръжени карабинери. Представете си само - на сцената световна звезда пее прочувствено "Каста дива", а в залата - подредени меломан, карабинер, меломан, карабинер...

71

Анонимен

преди 2 години

За да избухне такава смъртоносна пандемия в старческите домове у тях и с тези резултати на ваксините както се изясни,че не предпазват от заразяване,преболедуване,а само от смъртни случаи уж понеже това се изясняваше на няколко етапа-предпазва от заразяване,предпазва от заболяване,преболедуване,тежки случаи,смърт както с тия реклами се предлагат ваксините от грип,а на тяхно място са им инжектирали на старците ваксини от Ковид19 с тез пропуски и тест от тях зарази и протокол на лечение неизвестни.

70

Мая

преди 2 години

До художника: щом искаш свобода гласувай за БКП-КПСС и КИМ ЧЕ ИР! И рисувани портрети на вождовете,партиици! УРА другари!

69

Кико

преди 2 години

И тук така! Проверяващите с пълна гуша!

68

Анонимен

преди 2 години

На кого му трябва заведение,за да се види с приятели?За транспорта,нека не го пипат.Цакаров ,не ни предизвиквай.

67

Класика

преди 2 години

Вече е ясно! Отчаянието ги е обзело навсякъде! Май извънземните вече са ни налазили и са сключили договор с военните да не ни ликвидират ,а с ваксинацията се цели нещо компромисно! Хем агнето цяло и вълка да е сит! Това ще да е! Иначе за какво е това отчаяние уж мислили за здравето ни!...

66

Анонимен

преди 2 години

И без това гледате Италия само по телевизора. Стой си в панелката.

65

Ела

преди 2 години

ФАШИСТИИИИИИИИ!!!!!!!

64

Номер2

преди 2 години

Като че Мусолини се завръща!

63

художника

преди 2 години

Трагедията е, че трябва да доказваш че си преболедувал или че си се набол, за да получиш някаква свобода. И каква е тази измамна свобода след като не можеш да се събереш с приятели, не можеш да честваш рождени дни, сватби, кръщенета, традиционни събори, дори и погребения? Здравите ги изолират, защото няма как да докажат че са здрави. тоя свят е напълно отк***чен.

62

фон дер Лаен

преди 2 години

ами аре де от 20 години чакаме корумпета като БГ да изленете от ЕС. Де тоз късмет

61

Анонимен

преди 2 години

това са гнусни фашисти,сър...

60

Иво

преди 2 години

Нередовните пътници не застрашават живота на останалите. Нормално е глобата да е по малка.

59

Анонимен

преди 2 години

Като сценарий за филм на ужасите е. Правителствата се обръщат срещу народа си и сеят фашизъм, диктатура, медицински експерименти..

58

До Дучето

преди 2 години

Има определена разлика между възнесение и възкресение, която ги прави семантични противоположности.

57

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ ВЪВЕДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ В ГЕРМАНИЯ ТОВА ЗНАЧИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ В ЕС БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ! И АЗ ИСКАМ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС! 70% ОТ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВАКСИНИРАНА НО ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА! А ОСТАНАЛИТЕ 30% ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА СЕ БОДАТ ОТНОВО И ОТНОВО! ПРИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!

56

АнонимеН

преди 2 години

УВИ ТОВА Е САМО ПЪРВА СТЪПКА!!! ПОСЛЕ ЩЕ ВАЖИ САМО ЗА ВАКСИНИРАНИ, А ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ САМО АКО СА БУСТЕРИЗИРАНИ! СЛЕД КАТОРГИТЕ АВСТНИЯ И ГЕРМАНИЯ! ФРАНЦИЯ , ИТАЛИЯ И ИСПАНИЯ СА НА КРАЧКА ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ ЗА ВСИЧКИ!

55

Анонимен

преди 2 години

Жабарите нали бяха ваксинирани !явно ще имат сертификат ,или лъжат )

54

Дучето

преди 2 години

Сигурно е щастлив от вьзнесението на фашизма в италияХаил меркел