17

Манафейко:

преди 2 години

До Светозар: "трр..." - изключи си вибратора преди да пишеш, сладур!

16

До 15 и 16 от 12:

преди 2 години

Учил съм в Русенската Математическа Гимназия "Баба Тонка" в паралелка по програмата на Националната Математическа Гимназия. Не правя абсолютно никаква реклама, не съм носталгично настроен, но за НИКАКЪВ ТОРМОЗ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА. Имало е нормалните базици, закачки, по-солени шеги и гаднички прякори, но никога, абсолютно никога не е имало някой като мишена за тормоз. За сведение, учих по-късно и в университет зад океана на по-стари години и оцених какво значи стабилните знания от гимназията.

15

Бай Пешо

преди 2 години

Като гледам какво става в тукашните училища, май е време и тука да се случи нещо подобно и да изгърмят няколко ученика и учителя, за да знаят другите че следващите може и да са те. И не е вярно че родителите не са си на мястото. Напротив, родителите на тормозеното дете са си на мястото, но учителите и директорите спъват всичко, защото така им е по-добре. Едно време имаше поведение и ТВУ и тогава тези бабаити не смееха толкова да показват своята умствена слабост тормозейки другите.

14

олигофренка

преди 2 години

не сме поканили и суфлиорки

13

Демократ

преди 2 години

Е какьв е проблема може да е застрелял привьрженици на - тръмп в опит да устоява свободата и демокрацията като при капитолия опитващи се да демонстрират в училището

12

До 4:

преди 2 години

Абе, ти си наистина отизгубеното поколение. Аз пък съм зашършил една от най-добрите математически гимназии през "тоталитарния" комунизъм. Повечето бяхме амбицирани, че учим нещо уникално, че градим бъдещето си и не ни е оставало време за глупости, за тормоз на някого. Вие просто сте ходили там да безделничите и да си губите времето. И е много тъжно, че вместо да учите сте си пилеели времето, а човешкия мозък в тази възраст възприема най-лесно.

11

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да се месим в бита и културата на американския народ.

10

Анонимен

преди 2 години

Ние имаме кукерски танци за богат урожай, сурвакане, тричане на кучета. Там имат други народни обичаи, които може да ни изглеждат жестоки и сурови, но американците намират смисъл в тях и ги спазват.

9

ХП

преди 2 години

Че, то държавното и обществено устройство у Щатите е построено на "принципите на убийство" още от създаването на съюза им! Ами традиции да го е..., а трдициите трябва да съ спазват! Ми тъй, де! -)))))

8

Анонимен

преди 2 години

Интерестно. Това е тероризъм, а онзи ч3рния с колата - инцидент.

7

Свобода за България

преди 2 години

Типична мириканска история. Държава от убийци и престъпници

6

Анонимен

преди 2 години

СИГУРНО ДЕМОКРАТИТЕ СА ГО ТОРМОЗИЛИ

5

Анонимен

преди 2 години

Краварщина

4

Анонимен

преди 2 години

До Манафейко: - Бе да ти кажа, като знам какъв ужас беше у мойта гимназия и колко тормоз имаше и на мене ми идеше, да застреляма няколко парчета, че да спрат да ми тровят живова. Ама бях по-умен и се срях на амфети месени с това беличкото, дето се трупа около акумултора на колата :)

3

Светозар

преди 2 години

До Манафейко: Руски трроляга, в твоята Русия се трепят и без оръжие, ама не го правим на въпрос. Колхозник !

2

Манафейко:

преди 2 години

Американски прелести - епизод пореден, но за съжаление ту би континуед.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами явно са му се правили нещо, знам ли ...