13

Анонимен

преди 2 години

А честит ви рожден ден ,ама бъдещето ми се вижда мрачно. Нищо ще има нужда от карго :) Вместо самолет ще му викате ТИР с крила :))) Важното е да падат пари.

12

УМЕН

преди 2 години

Страшна радост, мани, мани....Ако не беше драгалевския айдуук БГА БАЛКАН сегс щеше да празнува 70 годишен юбилей.

11

Стамат

преди 2 години

А започнаха ли пак да дават сандвичетата по време на полет или още пестят.... ъъъъ, исках да кажа - пазят здравето на пасажерите?

10

Опа

преди 2 години

380 лв. ги чаках да ми ги върнат 6 месеца, заради отменен полет

9

Анонимен

преди 2 години

На днешно време да отрежеш дърво е като да убиеш човек а тези с печките вече трябваше тази зима не миналата да са минали на зелено гориво явно пак една дъвка ще я дъвкаме по трипъти старата песен на нов глас.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 - Съмнявам се. Варна си е "друг България", ако трябвва да сме честни. А и те си връьаха обувките още кравя на 2000-те, като до 2013/14 покрай портестите хептен излязоха на "светло". А и кой политик, дори и да ИМА възможността, би ги ударил? Дават работа а 30 000 души. Има го и този момент.

7

Анонимен

преди 2 години

Бандитите нищо свестно не могат да направят. Дано това правителство ги подгони най-накрая тия гадове...

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 - Това е, като да имаш на адрес голямо имение, с шадврвани, басейни, бална зала, ботаническа, няколко оранжерии, лабиринт от храсти, тенис корт и гараж със всоттици коли, пътуваи до хиляда+ дестинации .... а после да го сринеш, да вдигнеш една барака, дето няма и 1/20 от това, което е било преди и да имаш 5 раздрънкани дачии, дето я закарат до Испания и да смениш името на улица .. Ама да - "Старият адрес си е" Ено и също е...

5

Анонимен

преди 2 години

До IYI - Всъщнсот, цензурата е автоматична. И през годините, работиха над какви ли не варианти, за да хванат всички "възможни", ама хората пак си ги пишат. А и - фирмата е сосбтвеник не само на тази компания, а и на компанията, която е собственик на медията, което е собственик на този сайт. Надявам се, да правиш връзката и да разбираш, защо не пишеха нищо за Пламен Горанов, когато се разбра, заради КОГО и ЗАЩО се е самозапалил

4

Анонимен

преди 2 години

като прекръстиш някого не знаи е се е родил отново. Авиокомпания Балкан празнува тази година 53 години.

3

Анонимен

преди 2 години

Дано не празнува 20-тия си, че ми псина от тая скапана компания. Цените като на Луфтханза, ама обслужването ме кара, да виждам WizzAir като "добра компания".

2

Христо Христов

преди 2 години

След като Лукановчетата в БСП и сДС изкуствено фалираха Балкан.

1

Анонимен

преди 2 години

Празнува 19-ия си рожден ден, а кръстникът Гад Зееви поканен ли е?