46

6

преди 2 години

До 6 1879 г.

45

6

преди 2 години

А и да не зебравяме също , че на днешния ден през 1878 г. е роден Йосиф Висарионович Джугашвили -Сталин! И че с агресивната си политика западът може да създаде още един нов Сталин,притежаващ в ръцете си огромна ядрена и конвенционална военна мощ!?Четете историята , господа!

44

Мобуту Сесе Секо

преди 2 години

За сметка на това всеки русофил ще получи гол дядо Мраз и екскурзия до най-близки храс.

43

до до 49

преди 2 години

това за болницата в центъра на Белград е вярно, тя и сега се вижда като караш през магистралата през Белград. Не е ремонтирана, държат е да не забравят сърбите кой ги е бомбил и колко им е приятел днес.

42

запознат

преди 2 години

Това означавяа че ще има унищожителна война с използване на кобалтови ядрени бойни глави.

41

Факт

преди 2 години

От нато никой нещо не получава,те само взимат милиарди и за какво?!

40

до 49

преди 2 години

значи не е ли нагло да нападнеш суверенна Сърбия, да бомбардираш болницата в Белград и да отрежеш част от нея да сформирш с бомбардировки нова държава.

39

до 49

преди 2 години

значи, не е ли нагло, да предоставиш крим на ДАЩ да си изградят военноморска база и брегови военни съоръжения там, пид носа на РФ. Както САЩ казаха в кубинската криза ,така не може' така и Путин го каза с други средства превантивни, избягващу писледващ конфшикт със САЩ

38

В. До анонимен 13

преди 2 години

Русия е подписала нещо, което са я принудили да подпише, за да не продават укрите ядрени оръжия на американски търговци на оръжие за терористите, и то когато Украйна е била нейни покрайнини

37

Ха-ха

преди 2 години

Путин иска едно, но всъщност смята да получи друго. Иначе от такива обещания(дори подписани) няма голяма полза. Накратко-времето работи против САЩ и в полза на Китай, Русия е по средата и може да даде стратегическото предимство на едната страна.

36

Анонимен

преди 2 години

Даваха Джо в новините ,беше на пълно неадекватен ,залиташе ,репортерката я нахока ,много нервен явно се е на акъл ,взел да плаши Путин )

35

Анонимен

преди 2 години

На еврейското кремълско джудже Шаломов гаранции не давайте. От тях джуджето става само по-алчно.

34

Анонимен

преди 2 години

Мда, НАТО налагат мирни решения, като озаконяването на окупацията на северен Кипър.

33

Анонимен

преди 2 години

Цяла източна Европа, барабар с Прибалтика е в НАТО.Алианса е на 50км.от гр. С. Петербург и не виждам от това сигурността на Русия да е пострадала. Напротив там където е НАТО има мир и просперитет, там където той липсва има войни.,Юж. Осетия, Абхазия, Крим, Донбас,Н.Карабах все конфликти започнати и допуснати от Русия.

32

Анонимен

преди 2 години

Да им е ясно на всички, България никога няма да обърне оръжие срещу Русия, освен ако Русия не го направи първа. Но те знаят това и едва ли ще са толкова глупави. Мразя комунистите, но предвид международната обстановка си казвам, че е добре че точно те влизат във властта, защото в редиците на БСП има много русофили и ще скочат на партията, ако клекне за американски бази. Херо си би автогол с Румбата и подкрепата от бесепарите. Милинките, те решиха че нашите социалисти си американофили. Ха ха ха

31

Анонимен

преди 2 години

"Сталин беше титан, натовците са пигмеи. Освен това Сталин никога не е казвал това." -----Още повече не го е казвал през 1921 г, когато т.н. гражданска война на територията на бившата Руска Империя още не бе отшумяла. Враговете, вътрешни и външни интервенти, бяха под път и над път - Ех, дороги - пьiль да туман. Холода, тревоги да степной бурьян.

30

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да сме зона на мира и дружбата, а не Триморие, насочено срещу Русия.

29

Равнопосавеност

преди 2 години

Лично аз очаквам верни на своята стратегия да се продължи с опитите Русия да бъде въвлечена в конфликт с Украйна, Беларус или друга държава чрез псевдореволюции и назначаването "избирането" за комици на ключови длъжности в окопираните територии. Принципно да се пресече тази тактика е достатъчно само решително да се покаже, че при конфликт той няма да е локален и първи ще го отнесат тези които дърпат конците. Пък ако не разберат - здраве да е няма да има победител и победен този път.

28

Генерал Зима

преди 2 години

Ще оправи ЕС И НАТО СПОКО ГОЛЯМ ДЗИ ДЗИК И ГЛАД ВИ ЧАКА СПОКО

27

Анонимен

преди 2 години

Това е глупаво искане -- нато разбира само от насочени към него ядрени ракети. Може би руснаците, които искат смяната на Путин са прави -- Русия трябва да има бази около сащ за в случай на ...