66

Анонимен

преди 2 години

Генералите от НАТО да не са луди да допуснат отново грешката на британския премиер Невил Чембърлейн, който подписа споразумението с Хитлер да позволят на Третия Райх да прави каквото си поиска с Чехословакия!Но пасаран, камарадос! Няма да мине номерът втори път!

65

Щерев

преди 2 години

От как Путин вероломно нападна Украйна и окупира Крим ,всички съседи на руската империя искат защита от НАТО и да са маст от тази хуманна организация.

64

Анонимен

преди 2 години

САЩ открай време са в необявена война с Русия. В Азия успяха доста да се сдъвчат с Китай. Би следвало добре да помислят мир и хората да са живи или война и много милиони. хора да ги няма. Северна Америка е голяма и им стига. Да развиват демокрацията по американски там.

63

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ над Всичко

62

Щерев

преди 2 години

Русия е изостанала държава ..ха.ха там всичко идва със закъснение от 100г..ха.ха.ха

61

до 84

преди 2 години

Казан ще е в НАТО когато кока колата в Ню Йорк струва 10 рубли.

60

до 82

преди 2 години

що ти да не ходи да ги питаш

59

до кратко и ясно

преди 2 години

кое е кратко и ясно, че си циничен промит мозък ли

58

Анонимен

преди 2 години

какъв Казан те тресе теб бе, слагай си главата в казана и я свари барем уври и мисли по адекватно. Папагал тип Навални, а за чукчите автономия ще искаш ли. 644

57

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Русия граничи с НАТО чрез Норвегия, Естония, Латвия, Литва,Полша. Скоро и чрез Украйна и Грузия.

56

Анонимен

преди 2 години

Гледах видео на срещата между Брежнев и Никсън по времето на СССР и студената война.Вдигнаха наздравица със чаши шампанско. А Брежнев гледа Никсън изпитателно и го чака да отпие пръв. Сакън, да няма отрова!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 - Че то Крим и Донбас какви територии са бе, мозъчен инвaлид - с 95% руско население? Русия търпеше, докато украйна спазваше човешките права на руснаците, но сега вече няма да търпи.

54

USSF

преди 2 години

Всеки, който влезе във военен конфликт с Космическа Америка не само ще бъде сразен, но и ще изчезне от лицето на Земята. Всеки друг вариант е пожелание на не информираните.

53

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 64 - хахахха, треперещо малко човеченце, кажи на психиaтърът си да ти взема допълнително за опасен труд !!! На Путин ли рейтингът му е вече под 30%... или на чучyлото байдън? Колко е "ръждясало" оръжие, на което НАТО и САЩ изобщо няма отговор? Русия вече има на въоръжение хиперзвукови ракети и то три вида - САЩ още не могат да направят успешен експериментален пуск - каквито макетчета опитат да изстрелят, те се взривяват още на старта !!! Боже, колко си жалък...

52

Цола Драгойчева

преди 2 години

Хаяско I-ви да си гледа крепостните и да ограничи самогона, че измират като пилци от недоимък!

51

ПроСоТо

преди 2 години

До Христо Христов / Хаха, пък Варшавския договор никога не е планувал ядрен удар срещу НАТО, нали? Държеше атомни бомби в ГДР и България, просто защото нямаше достатъчно складове в СССР! Наздраве, товарищ 😀

50

Анонимен

преди 2 години

Путин дрънка оръжие/ръждясало/ и се зъби на Запада ,но и двете страни прекрасно разбират,че война изобщо няма да има. Цялата словесна плява на Путин е за вътрешна употреба, щото му треперат мартинките от "любовта " на народа. Май-май скоро ще го тричат джуджака...

49

ivo_isa

преди 2 години

Толко по-зле за НАТО.

48

Анонимен

преди 2 години

Е като не получи ще има независим Донецк и Луганск

47

Анонимен

преди 2 години

Тогава НАТО ще получи гаранции от Русия, че НАТО няма да се разшири до границите на Русия