120

Demonaz

преди 2 години

Какъв фашизъм, бе другари. Това са ваще. ЕС е маотиска клоака. Националисите и хората,които отричат ваксините ги наричат фашисти. Да и по-добре фашист от колкото зелен еко-талибан и фемнази.

119

Анонимен

преди 2 години

Тези съответно и да се подготвят за нов Нюрнбергски процес. За съжаление историята се повтаря. Човек не се учи от грешките си. Някои хора. Природата ще възстанови хармонията. Неизбежно е.

118

Анонимен

преди 2 години

Военната фашистка диктатура не е нищо ново. Повторение на все още близката история на италианския фашизъм, гражданската война в Испания, австрийския и германски нацизъм, режимът на гръцките герали. Същата история на същите места. Днес е просто ковизъм и ковицид. Все е престъпен тормоз над населението.

117

Анонимен

преди 2 години

Браво! Ние обаче бяхме първи. Баце беше генерал начело на държавата, сега Румбата е генерал начело на държавата. А зад двамата стоят генералисимуси, които ги командват и двамата. Италия има дълго време да ни диша прахта. Къде сме ние, къде са те?!

116

Анонимен

преди 2 години

Стария съветски филм "Ликвидация" гледали ли сте?Как Сталин праща Жуков да се бори с бандитизма в Одеса непосредствено след войната?С най- широки правомощия.

115

Анонимен

преди 2 години

Могат да амнистират и Младич и да го пуснат лично да ваксинира......

114

Анонимен

преди 2 години

Докато не дойде един ефрейтор от Австрия с къси мустачки ситуацията още не е обърната! Генералите все пак са запознати с кодекса от Нюрнберг и знаят какво ги чака! Опасни са тия социолозите-психопати, загрижените за вашата свобода и най вече за вашето здраве! Но цялото е вятър работа, щом не виждаш противника ще има доста friendly fire т.е. колатерални щети!

113

Анонимен

преди 2 години

Щом застават генерали иде фашизъм. То е ясно че пандемията е нагласена, за да се спре свободното движение на хора с европейски паспорти. Иначе емигрантите нито ги ваксат ни ги спират.

112

ваксираният певец

преди 2 години

Що да няма и генерали ? Досега какви ли не се изредиха - математици , физици , коремни хирурзи и какви ли още не , които вирус и през плет не са виждали , ама се пънат за да не изтърват ковид - кинтите с цената на всичко ,но най вече с цената на здравето на простосмъртните , което непрекъснато се влошава ,независимо от прокламациите на "спасителите" !

111

Адолф

преди 2 години

Връщай Годжи да го утепат с каманйе барабар с милиярдерската тиква нищожна и целата пасмина от 33 години насам,малко остава до възмездието, дано по скоро дойде войната мършиииииии

110

Случаен минувач

преди 2 години

Португалия има традиции в отглеждането на фашистки режими. При това по-дълготрайни от тези в Италия.

109

Генерал Фернандел

преди 2 години

Онзи генерал е менте.

108

malart

преди 2 години

Искам да ги опъна тези генерали на задна. Ще им вкарам директно омикрона в мозъка, който нямат

107

Анонимен

преди 2 години

Това е борба срещу вируса . В началото нямахме нищо -нито информация, нито идея за лечение, нито прогноза. Локдаун беше единственото оръжие. Сега знаем много - лечения , усложнения, антитромботично лечение, късните усложнения , и най -важното оръжие - ВАКСИНИТЕ. Да отказваш ваксина е все едно в ядрена война да участваш със сопи в ръце.

106

Анонимен

преди 2 години

Военно положение. Това е война срещу населението. Война водена от политическата и глобалистка пасмина.

105

Анонимен

преди 2 години

Що пък генерали, да не би и техните държавни здравни инспектори да са се ваксинирали и сега никой да не казва къде са?

104

Анонимен

преди 2 години

То и у нас един генерал се занимаваше с коронавируса и видяхме докъде стигнахме.

103

В.

преди 2 години

Отдаване съм се смял толкоз.Това за графата "пол" за генералите им и това за "свободният" генерал Борисовдето сме можели да им пратим

102

Анонимен

преди 2 години

прилича на горски

101

Анонимен

преди 2 години

То навремето Хитлер и СС командите Бяха в униформи.Видяхме накрая какво стана