275

Ясно

преди 2 години

Джипко Бибитков май се изпусна в гащите от тази новина!

274

Анонимен

преди 2 години

Малеееее Толупът, Дебелият и Каскета с Копърков напълниха ......

273

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До МоканинаНе Моканин, те се връшат на чер арабски кон при бай Ставри начело с дебел синджир,белезници и присъда.Килия с южно изложение и една цинкова кофа !

272

Моканина

преди 2 години

Изпуснахме ги комунистите в 1989 година, не взехме пример от румънците! И сега се връщат на бял кон.

271

Анонимен

преди 2 години

Бокича напълни памперса

270

Куку

преди 2 години

Кирчо с ченгета от миналия век не се прави промяна.Хубавото е,че колкото повече слагаш отвратителни като Рашков,Гечев,Масларова,толкова по бързо ще ни вдигнеш на революция!!!!

269

1

преди 2 години

До Анонимен-283 ,твоя бойко е прав ,в едно,че и той е комунист,деца на фашисти,не приемаха в милиционерската школа "Симеоново",ако и да е в пожарникарския профил.

268

Анонимен

преди 2 години

Интересно ? Как навсякъде всички са против БСП и всички нови партии които произлизат от тях а пък ПП печелят изборите а след тях ГЕРБ ? Нещо не е наред. И хората трябва да гласуват а не после да се чудят какво да правят кавто виждат че отново са излъгани и бедни нямат пари.

267

Анонимен

преди 2 години

УЖАС ! ПЪЛЕН УЖАС! БОЙКО БОРИСОВ БЕШЕ ПРАВ! И НЕ САМО ВСЕКИ ИНТЕЛИГЕНТЕН МИСЛЕЩ ЧОВЕК ЗНАЕ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СВАЛИХА ТОВА ИМ БЕШЕ ЦЕЛТА ГЕРБ ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ ТЕ САМО ЧЕ С НОВИ ЛИЦА - Т. Е ПОДМЯНА! СЕГА НА УМНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ ВИДИ КАКО ГО ЧАКА ! ПРОГЛЕЖДАНЕТО НЯМА ДА Е СКОРО ! ОСЪЗНАВАНЕТО КАКТО ЗА КОВИД ИЗМАМАТА И НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! ТЕЗИ КОИТО ПРОТЕСТИРАНТ НАВЪН И ТЕЗИ КОИТО ЗНАЕМ ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ Д АПРОТЕСТИРАТ - НИЕ СМЕ БОЖЕСТВЕНО СЕМЕЙСТВО ВСИЧКИ ХОРА - ДУШИ ! БОГ Е ЛЮБОВ!

266

Хак ви е

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо въобще не са в час, не знаят защо са в управлението. Държава не се управлява с усмивка, а с акъл и знания. Нищо добро не ни чака.

265

Анонимен

преди 2 години

Супер Спиро с ПРашков ставате за срам, докога доносниците ще са винаги добре! На запад няма да кажеш, че си учил там, те ще ти се измеят за ченгето

264

1

преди 2 години

До 4epa,те не са си отивали,12 години комуниста бойко управляваше,или понеже е твоя бойко ,той не е комунист,така ли?

263

Само да знаете, че..

преди 2 години

Рашков и Цв. Цветанов... са в един отбор..... отбора на ДС/БКП..-Радев.....

262

1

преди 2 години

До you,какви 19 имота бе гербере,ти разбираш ли от нотариален акт,там се изброяват стаите ,мазите и коридорите,това не са 19имота,вземи се ограмоти малко.

261

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме опандизването на Вожда на калинките. Последната пречка пред Затворника е Гешев. Гешев ще избяга в Турция, както направи неговият съименник фашист през 1944 година. Няколко дни преди падането от власт ще избяга.

260

you

преди 2 години

Смехурковци големи,щели да спрат корупцията.А в същото време най-корумпирания го гласят за министър на вътрешните работи.Да онзи с 19 имота които са известни и не знам още колко неизвестни!За Рашков говоря естествено.

259

Анонимен

преди 2 години

Не завиждам нито на Петков нито на ПП. Що им трябваше на баир лозе.

258

Азимов

преди 2 години

Рашков беше свързан навремето с ВИС 2. Много свързан ;)

257

Анонимен

преди 2 години

Не ми се верва да се състави правителство. И да се състави най много до нова година да изкара. То и сега си имаме правителство. Не виждам драма и нови избори да има рано на пролет.

256

Анонимен

преди 2 години

ИТН са креатура на ДПС и ще изививат ръце. Бог да пази България от ченгесарското блато, в което затъва (пак). Петков тръбеше как Чорапа не му се обаждал за нищо - или е наивник, или е лъжец. Сега и на Чорапа трябва да уйдисва, и на Со П ола от Дръндар + принца на републиката, момчето на мама, дето се е стопило от притеснения по закона Магнитски. Че и американските, и руските енергийни интереси не трябва да бъдат накърнявани. Боже, пази България!