315

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява....До вчера обикалял БЕЗ маски навсякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци, японци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват..

314

Маските или ОСТАВКА3

преди 2 години

Трябва да МАХНАТ маските за българи, а китайци и не.г.ри да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни заразяват....Ако се приближи китаец или н.е.г.ър, направо да му казват да се МАХА, за да НЕ ни заразява.....Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария...

313

Избирател

преди 2 години

Вдигнаха цените на хранителните стоки с 20%. Вдигне ли и тока и да ги като дава помощи на онези *** енергийнобедни с нашите пари, самолетът му бързо и рязко ще излети в небитието!

312

Маските или ОСТАВКА3

преди 2 години

Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори..Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и н.е.г.ри да се гърчат в МИША дупка.Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини...

311

Маските или ОСТАВКА4

преди 2 години

След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите.Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застр.елват още на турската граница - всякакви н.е.г.ри м.а.й.муни...ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

310

Свидетел

преди 2 години

Дядото на Рашков - Благой Христов по майчина линия- е български политически престъпник, лежал в затворите през 20-те и 30-те години на миналия век. После бил партиен секретар и директор на училище в Огняново. По-старите жители на Огняново го помнят, говорят за него, че бил алкохолик, тормозил жена си и жителите на селото. Внукът му май не е по-различен!

309

анонимен

преди 2 години

Каква мистерия? Бойко крал по няколко милиарда на година , а имаше за всички и всичко: заплатите се увеличаваха , инфлация 1-2 % на година висок кредитен рейтинг малък външен дълг-25 % от БВП, а сега като не може да краде Бойко и милиардите са налични ,новите теглят големи заеми да "запълват дупки". Къде потънаха неоткраднатите милиарди от Бойко и новите милиарди външен дълг. Пълна мистерия, някой да обясни !!!

308

Анонимен

преди 2 години

Петков за мъж изглежда много слабичък, да вземе да тренира малко, да пие някакви ли анаболи, стероиди....направо кехав като клечка! А политик тръгнал да ми става!

307

Анализатор

преди 2 години

Някой да обясни на другарката Нинова и на авиационния ас, че тези стари скелети от времето на Жан Виденов нямат място в управлението в 21-ви век!! Толкова ли не могат да намерят няколко млади човека в БСП? Със сигурност могат, но се страхуват че нямат картонче от ДС...

306

Сашо

преди 2 години

Герб ги подкрепят само държавните служители(защото тиквата им вдигна заплатите а те не работят нищо) и *** т.е. купения вот

305

Сашо

преди 2 години

Ама вие си иската джипката, осемте джуджета, шиши, севда, петьо еврото, цветанов, влади, франтишек и това си е...Няма нормален човек, който да подкрепя герб!

304

хаха

преди 2 години

Продължаваме Промяната....

303

Адвокат

преди 2 години

Да вземем и да махнем Гешев другари преди да е попитал /да не вземе да попита/ как така редови следовател на държавна заплата и без едно разкрито убийство от поверените му на прехода е спестил от закуски и придобил имоти за над 6 млн лв с басейни и какви ли още не екстри,активи...Как така Кокорчо с фалшива декларация в разрез с законите на страната се е разпореждал /колил и бесил/ като министър при положение ,че всичките му решения от ден едно са до едно нищожни.

302

Анонимен

преди 2 години

Отвратително. Днес излезе инфо че в некои системи и общества силно се препоръчва естественното заразяване с оловно-едро пъпчеста екзема в сърдечно - мозъчната зона на заслужилите. поради липса на средства и може с пукпуклашник

301

адвокат

преди 2 години

Да махнем Гешев другари да не вземе да попита как така редови следовател с държавна заплата е спестил от закуски и придобил имоти за над 6 млн лв с басейни и какви ли още не екстри и активи Как така Кокорчо с фалшива декларация в разрез с законите на страната се е разпореждал /колил и бесил/ като министър при положение ,че всичките му решения от ден едно са до едно нищожни.

300

Turchin

преди 2 години

Предложете Григор Шопов, Владимир Тодоров, Георги Аначков , Петър Чергиланов,Петър Стоянов, Антон Мусаков...Все убийци и палачи на народа. Възродете и Комитета за Държавна сигурност за да бъде всичко ОК.Гадна смрад...комунистическа ,кървава...

299

Съдба?

преди 2 години

Българинът е свикнал да търпи ,дори когато са му го нахулили до макарите ! Така сме стояли и сме си бъркали в носа през 1396 г - тогава турците са ни го нахулили до макарите и така сме стояли 500 години !!! 500 години !!! 500 години.........!

298

Интересно!?

преди 2 години

Интересно е с какво толкова ги държи Рашков двамата съдружници от ПП!? Явно здраво са сгазили лука, за да предлагат за вътрешен министър пиянде, пенсионер и човек на ДС, свързан с налагане на практики на масова корупция в България!

297

Сан Чопанса

преди 2 години

Кукли на конци, Радев им го е натресъл тоя, защото досега не успя да докаже нито едно обвинение и искат да му дадат последен шанс, че следващите избори чукат на вратата и хората без доказателства няма да се вържат втори път на комунистическата пасмина, дето се окопава в момента във властта.

296

Smile

преди 2 години

Определено няма такава червена *** като България. Бил съм на много места, вклчително и в Африка. По разбираеми причини не живея отдавна във България, но това е без значение. Димитър Талев беше казал на жена си навремето , че последният комунист на земята ще умре в България, и определено е бил прав. Изводите си ги правете сами. Бъдете живи и здрави.