335

Shark

преди 2 години

До 352 Ама вие казвате, че 3/4 от хората са престъпници, така ли? Кой друг да мрази Рашков, защо да го мрази. Какво им е нпаравил? Аз например защо да го мразя, или да се притеснявам от него. Нямам повод за това, нищо не ми е направил! напротив, харесва ми, че разкри редица далавери. Може би вие не искате това да стане, така ли?

334

Анонимен

преди 2 години

Ако искаме нещо ново да се случи-промяна не трябва да позволяваме и със закон трябва да се забрани НА ДЪРЖАВНА РАБОТА ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ ПЕНСИОНЕРИ,защото има много такива на заплата и пенсия едновременно и са държавна хранилка цял живот,а след това е така и с децата им.Има толкова много млади и умни,но за съжаление не им се позволява да се докажат,тези стари кадри като им се работи да си търсят работа в частни фирми...никаква промяна не ни очаква с тези сари-нови кадри

333

Анонимен

преди 2 години

Да ви е честито!Чакахте 32г.промяната нали,това е пълна ПРОМЯНА наивници които вярвахте в,, новите-стари'' муцуни....СМЕНЯМ СИ ГРАЖДАНСТВОТО И ИЗЧЕЗВАМ!

332

Анонимен

преди 2 години

Абе, кой е министъра на руското МВР, та да си го назначим по съвместителство и на българското!? За да няма големи разминавания, де! Рундю веднага ще му даде и българско гражданство! Двойното гражданство не е проблем, както се разбра!

331

Анонимен

преди 2 години

Рашков беше назначил при него на работа Елена Фичерова учредителката на партията на Божков. Направо да назначат Божков за министър, от сега е ясно за чии интереси ще работят "честните" от ПП.

330

Анонимен

преди 2 години

OK, Рашков та Рашков. Изберете го за да Ви намразят 3/4 от хората в България. После чакайте подкрепа.

329

Анонимен

преди 2 години

Я се осъзнай бе момче. Рашков е кандидат за Белене номер едно в момента. Откъде на къде ще има имоти за милиони! Ясно е като бял ден че е крал през 90-те, та се е олял.

328

Shark

преди 2 години

Щом гербавите *** реват против Рашков и вадят тук автобиографията му, къде и кога бил работил, значи това е правилният път. точно заради тази му автобиография много добре усеща мошенниците, мутрите и престъпниците, затова ревете на умряло. Той е най-подходящият министър, ще прати всички където им е мястото. И да, защо пък да не отвори Белене, някои са си право за там! Сега разибарте ли какво се е случило през 44та и защо е имало народен съд. Същите крадци са управлявали и на народа е писнало

327

Анонимен

преди 2 години

Г-н Рашков е най-съсредоточен, когато прелива ракия от дамаджана в малка бутилка.

326

до 356

преди 2 години

Понеже се търкаля под масите на казиното на Васил Божков в хотел Роял и пие през работно време като смок. Това е така от 30 години. Колегите му са лепнали етикета дамаджаната.

325

Диков пита Рашков

преди 2 години

Диков: - Г-н Рашков, какво Ви кара да се напивате ежедневно? Рашков: - Нищо не ме кара, аз съм доброволец.

324

един

преди 2 години

До 350 И защо да е дамаджана. Защото тиквата така казал ли?

323

Анонимен

преди 2 години

С дон Дамаджани начело на МВР, няма да остане и един трезвеник по пътищата!

322

Анонимен

преди 2 години

Няма как Рашков Дамаджаната да смени модела.Рашков е продукт на модела от времето на Тодор Живков.Много добре знаят хората как и кой можеше да заема постовете,на които е назначаван. Продукта на модела е обременен и за това лъжа недоверие в действията и думите му.Както се видя всеки ден лъжи...лъжи и пак лъжи.Обещания, че ще изкара доказателства,но остават само празни обещания като празната дамаджана в избата му.Ама една жена казала на пазара,някой някъде казал-ченгеджийски методи за манипулация.

321

до 343

преди 2 години

Бойко Тарашков е статукво. От 1980 г до 1981 г е стажант-съдия в СГС.От 1981 г. до 1992 г. е следовател в Районна следствена служба в София, а от 1992 г. зам-директор на НСС, а от 1995 г. директор на НСС, до 2001 г (като през 1998 г е преименувана на Специализирана Следствена Служба).През 2001 г. е избран за народен представител в 39-о Народно събрание от Българска социалистическа партия, където е и член на правната комисия и заместник-председател на Комисията по ВС.

320

до 335

преди 2 години

Няма как от вчера за днес да се разболее. Инкубационният период за коронавирус SARS-CoV-2 (т.е. времето от контакта с болен и появата на симптоми) е до 12 дни. Инкубационният период на новия вариант Омикрон на Ковид-19 е пет дни.

319

Анонимен

преди 2 години

Ако Рашков остане във властта, значи няма никаква ПРОМЯНА

318

Анонимен

преди 2 години

Въпрос: Кой и колко време беше Директор на НСС преди 1989 година и подписваше кой да бъде изпратен в Белене и кой не.

317

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

рашков Е СУПЕР

316

US Motherfucker

преди 2 години

След като предлагат АЛКОХОЛИК за шеф на меверето, защо не предложат Череп за вожд на ДАНС и Глав. прокурор или направо да му дадат и двете длъжности!