466

Анонимен

преди 2 години

Тези смятат, че преди тях не е било нищо и че от тях започва светът. Щом помощник адвокат на 33 години, ще ни учи на "истинска парламентарна република", само защото е внук на дядо си и защото знае два чужди езика.Това е обида към всички, които със знания усилия и труд, подготвиха България за НАТО и ЕС, които са градили този държава.

465

Анонимен

преди 2 години

Кажете на Лозан Панов да се пази и кротува в момента, дано бог му даде много здраве, щаститие и да преодолее този тежък за него период!

464

закононарушител

преди 2 години

Който греши един път втори път за трети път е рецидивист.

463

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоДълбоко се заблуждаваш, приятеля на Бойко ЦЦ е в СДС, единия от едната страна, другия от другата, сега да изброим: ГЕРБ-СДС......., БСП - това е новото СДС, съвсем отскоро, БСП бе унищожено, сега е СДС,само буквите са БСП......, СДС е с ГЕРБ......., ДПС дано не е все още с ГЕРБ....., останалите са бивши съуправляващи на ГЕРБ. Къде виждаш ГЕРБ да го няма? Къде?

462

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоДълбоко се заблуждаваш, приятеля на Бойко ЦЦ е в СДС, сега да изброим:ГЕРБ-СДСБСП - това е новото СДС, съвсем отскоро, БСП бе унищожено, сега е СДС,само буквите са БСПСДС е с ГЕРБДПС дано не е все още с ГЕРБостаналите са бивши съуправляващи на ГЕРБ.Къде виждаш ГЕРБ да го няма?Къде?

461

Пешо

преди 2 години

И Рашков ли е от новите лица в политиката ?

460

От мен

преди 2 години

Вечна дружба с Китай

459

Анонимен

преди 2 години

Тия шарлатани ли са честни , ама вярвате ли си наистина

458

Анонимен

преди 2 години

Милиционерите на ГЕРБ-ДПС крадяха средно по 15 милиарда лева на година. Кражбите спряха и пари има за всичко. Само трябва да доизхвърлим старите, некадърни, алчни, злобни, крадливи милиционери и всичко ще бъде наред.

457

Анонимен

преди 2 години

Новите момчета стоят много добре - отлични мениджъри и специалисти. Що се отнася до троловете на ГЕРБ-ДПС, посинели от злоба и завист... хм... на кого му пука за тия?

456

Дан сан

преди 2 години

Кокорчо, пуснете Белене, стига сте вадили от девет кладенеца вода- всеки може да се кокори и дръка с патос.

455

Анонимен

преди 2 години

Поколението на бившите партийни величия, не мерси

454

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш. Опитът сочи, че срокът ви на годност ще изтече и преди 800ния ден май. Много се нахъсани, ама горко ще ревете и виновен ще ви е Радев

453

Пояснение

преди 2 години

Да се работи заедно, да си изчистим и подредим държавата", каза пред БНТ Асен ВасилевПояснение:ДА ПОДГОТВИМ ТЕРЕНА за НАСТАНЯВАНЕ на НОВИТЕ ЗАВОЕВАТЕЛИ.

452

Анонимен

преди 2 години

Рашков, Масларова и Нинова ли са новото поколение?

451

Анонимен

преди 2 години

И ти ли ще ни оправиш за 800 дена

450

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,за тези,които се опитват да ме "захапят" долу:..-Цялата ви "пАра" се дължи на факта,че небивалата мафиотска "оправия",с която Шайката на Боко и Ко. успя да ЗАСЕРЕвдържавата,е на път да остане в миналото!..ТОВА е основния ви "движещ" мотив и най-вече..ПРИТЕСНЕНИЕ..Отстраниха ЧУТОВНИЯ КРАДЕЦ,СЛУГА и МАНИПУЛАТОР-"фронтмена" на мутроидите -така наречения "Боко ",и те побесняха..А вие-техните МАЖОРЕТКИ,заподскачахте като побеснели..

449

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Ще повторя,но за последно:-НИЩО "ЦЕЛЕНАСОЧЕНО" НЯМА в коментарите ми!.НЯМАМ нищо общо нито с БИВШАТА "комунистическа" ДС,нито с настоящия апарат за държавен терор!..И като стана дума:..-ДРУГАТАИДИОТИЯ-тая с упоритата употреба от някои на ИЗРАЗА "комунизъм,комунисти",СЪЩО е трагикомична!..В България никога не е имало комунизъм,нито ИСТИНСКИ комунисти!../с малки изключения,но истинските винаги са били набутвани "в трета глуха"/Пришиването на ЛЪЖЛИВИ имена на лица и понятия е ПАГУБНО

448

4epa

преди 2 години

НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ КОКОЛ4О- БОИКО РАШКОВ, РУМЕН ОВ4АРОВ, РУМЕН ГЕ4ЕВ,ТАСКО ЕРМЕНКОВ,ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА- КОКОР4О СВАЛЯИ РОЗОВИТЕ О4ИЛА !!!!!!!! ВИЕ СТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ С КАНАДЕЦА !!!!!!!!!! ДА СТЕ 4УЛИ НЕЩО ЗА ВАСИЛ БОЖКОВ СКОРО- НЯМА И ДА 4УЕТЕ- ЗАЩОТО ПАРИТЕ ГОВОРЯТ ЗА МАЛ4АНИЕ !!!!!!!

447

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Кире Триволта , нали продаде фабриката за ел.колички на Албанците....??! ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!...."НЕМА ДА ПОЗНАЕТЕ БЪЛГАРИЯ СЛЕД НАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ"/...това са техни думи../....И ПРАВИЛНО--ЧУЖДИЯ КАПИТАЛ ЩЕ Е НАВСЯКЪДЕ---МАЛКО ФИРМИ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ СЛЕД КОНКУРЕНЦИЯТА И ВКАРВАНЕТО НА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ...!