486

мунчо

преди 2 години

До Без коментарОказа се, че подценихме Луна, само тя беше с изразена политика за лустрация, а сега ни натрисат ДС ченгета на всички нива... За това ли живях 30г. да доживея ТОВА><><!!!

485

Алекс

преди 2 години

Има доста за почистване след управлението на ББ.Успех.

484

Меринджей

преди 2 години

Тоя не бих го взел за чистач в моята фирма !

483

Бай Георги

преди 2 години

Василев, трябва и нов затвор с голям капацитет !

482

Чичо ти

преди 2 години

Така ще изчистим държавата , че да не можеш да намериш къде има хляб ! Трай да видиш !

481

Без коментар

преди 2 години

Ето я промяната. Е. Масларова. Б. Рашков. Р. Гечев. Р. Овчаров. Пинокио. Генерал Атанасов.... тези не са били статукво.

480

Анонимен

преди 2 години

Хората са добре образовани,ерудити ,много добре се усмихват,няма и да забележите кога ще ви излъжат и ограбят.

479

Анонимен

преди 2 години

Оставете тези момчета да ръководят и ПП да управлява, досега добре се справяха, коментират с всички темите, образовани, добри момчета са, досега се справят чудесно, консултираха се и с останалите партии, с хората, по различни теми, нека така да продължат да управляват.

478

Как е протестъри

преди 2 години

Продължаваме разрухата. За това ли опикахте Орлов мост. Харесват ли ви цените на горивата дървата газта парното храните и лекарствата ? Прекараха ли ви ? Гласувахте за ПП. Получавате БСП. Хаахахаха.....К. Нинова. Р. Гечев. Р. Овчаров. Пинокио. Генерал Атанасов...Това ли ви е промяната. А !?

477

Кинорежисьор

преди 2 години

Колеги, този младеж не участва ли в индийския филм " Слонът, моя приятел " ? Съвсем ми прилича на индиец. Или индианец ?

476

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Тези само Ким Чен Ир може да разчисти , демокрацията във такова блато ще те вкара от което излизане няма със милиардите които имат могат да се отбраняват по съдилищата следващите 100 г, най-спокоино .Във шкафчетата им са джобните .Нищо чудно след една г, отново да има избори и те да обясняват колко сте били некадърни . Ако тези компромати които развявате не доведат до бързи присъди хич не си мислете, че ще управлявате дълго .

475

Анонимен

преди 2 години

Подмяната Продължава Макс и Мориц

474

Анонимен

преди 2 години

Искам съвсем просто да обясня на Асан как се развива икономика. Значи аз и всички пчелички работим и носим медец в дъжавния кошер. Асан като вземе заем и го раздаде на пенсиите ( търтеите ) много пчелички ще умрат и ще спрат да носят мед. Накрая, търтеите ще се самоизядат. Та така Асане, вземи малко се пообразовай и пак помисли къде ще си инвестираш, ще ни грабиш нас дето ти носим меда или ще ни вдигнеш стандарта от където ще има повече мед и за търтеите като теб самия.

473

ПроСоТо

преди 2 години

С няколко думи:-РЕДОВНО правителство още НЯМА,но вече гербомажоретките му ПРИШИХА "грехове" от най-различно естество..Това е просто ОБИДНО за..дори и за посредствения интелект!..Но,гробарите са известни с това,че им липсва дори и посредствен интелект..Иначе не биха се залепили за ПОЛУЕДНОКНИЖНАТА мутра от Банкя!..Направете опит,пробвайте да съставите някаква логика в извеяните ви кратунки!..Със сигурност ще ви е много трудно,но..пробвайте,човек се развива докато е жив..Може и вие да извадите къс

472

Анонимен

преди 2 години

По-възрастните сме го яли този вече и с царя и с Боко и с всеки един. И моля като постигнете нещо да ми се хвалите, че иначе ще ви бием хикса в зародиш.

471

шмatka

преди 2 години

До Max От толкова спасяване за 30 г взехме че се удавихме!!!

470

шмatka

преди 2 години

Ей, то и яз съм шматка ама и от мене имало по-големи серсеми и патлигари!!!

469

Max

преди 2 години

Аман от спасители....

468

izh

преди 2 години

Новите слуги на едрите комуномутри за 6 месеца изтеглиха 4 млрд ДЪЛГ / без да имат законово право. За това бяха всички тези изборни ФОКУСИ. лансиране на чалгари и улични мутри и т. н. Сега е ред на озаконяването на старите и за бъдещите кражби Крадеш 1000 лв. , даваш от тях 100 лв на пенсионерите, 100 лв на медиите и 100 лв на клакъорите. Шум до небето. Останалото си е ЧИСТА ПЕЧАЛБА. Даже и данъци не дължиш Следващите 10 години БАЛАМИТЕ - ПЛАЩАТ. Някои на това му викат БИЗНЕС. Н А З Д Р А В Е

467

потомци

преди 2 години

да, вярно е, идват потомците на тези които 45 години крадаха държаватаи пенсиите на нашите родители