526

Нищо ново

преди 2 години

До Татул: Да, Томас Мор е бил екзекутиран, но не заради утопиите си, а заради това, че не е одобрил развода на крал Хенри Осми. А и е написал "Овцете изядоха хората". Интересна подробност.

525

Стига глупости

преди 2 години

До Случаен минувач: И откъде разбра, че ПП искали да плячкосат всичко, събирано бавно от корупционните схеми на ГЕРБ? Това ли е опорната точка: гербаджиите бавно събирали рушвет три мандата, а от ПП искат да им го вземат наведнъж.

524

Татул

преди 2 години

Тези двамата много ми напомнят за Томас Мор с неговите възгледи споделени в неговата книга "Утопия". Още през 15 век, хората са ги вълнували такива теми. За жалост е бил екзекутиран...

523

Злобар

преди 2 години

А ние силно се надяваме за нови избори да изритаме такива алчни хора като вас които първо си уредихте заплатите , а сега вдигнахте мерника и на тия мижави 120 лв. за пансионерите.

522

шопендар

преди 2 години

абе вие на нинова,рашков,и румен гечев,ново поколение ли му викате

521

Случаен минувач

преди 2 години

Да си изчистим и подредим държавата... Искате да плячкосате всичко, събирано бавно от Герб и да оставите празна държавна хазна! Това ви е "почистването" и "подреждането"! Господи, как може да сме толкова загубени, да даваме власт на хора, които въобще не познаваме? Това е все едно да пуснеш непознат да спи у вас и сутринта да се чудиш - човекът го няма, ама и портфейлът ти го няма!

520

Време за промяна

преди 2 години

До дедо от село: Нищо не си разбрал или се правиш на неразбрал. За просперитет говорят и Кирил Петков и Асен Василев, а еднинение между корумпираните и потърпевшите от корупцията не може да има.

519

Станка

преди 2 години

27+19

518

Случаен минувач

преди 2 години

И защо така?

517

you

преди 2 години

Верно ли бе кокорко,а да видим как ще стане това.Разни тъмни "бизнесмени" и олигарси каквото ви кажат това ще правите ,това ще стане.Както е било винаги.Във власта са оплетени всички милионери и милиардери,така че няма как да спрете тревата да никне!

516

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Само...така,няма ляво,няма...дясно;има крадци и мошеници и всички останали.Партиите са само за..камуфлаж.Тези млади момчета сигурно са го...разбрали.Желая им пълен успех!

515

дедо от село

преди 2 години

До Анонимен 541 Толкова убеден си в талантите на тези ,че ти се чудя на плиткоумието ти! Политик ,който не говори за единение и просперитет на НАРОДА дето го е малко или много го е избрал отпиши го -най-обикновен крадец ,ментарджия и празноглавец е!

514

toti

преди 2 години

Ала бала ,тъпотии и простотии,които не са наясно с нищо,но са наясно с всичко !!!

513

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте в подтекста на думите на Василев: идват младите, на които им омръзна спора между ГЕРБ и театралната опозиция БСП, като протурската партия ДПС излезе на сцената и с помощта на турските изселници стигна до 3-о място. Карадайъ нямаше този шанс и остана в миманса.Двамата харвардски възпитаници показаха с набързо формираната си партия, че няма повече да чакат Боце да размахва помощта на Вебер, а протестърите да се карат и и с щурм спечели парл.избори.Догодина е истината - местните избори

512

Пешо

преди 2 години

Идва нов промяна с Корнелия Нинова на власт, истината е, че трябваше да се коалират най-силните 2 парти на изборите, това е волята на народа, а не да ми вкарват БСП в управлението.

511

--

преди 2 години

Да идва наистина ново поколение, но само след 20 години българите ще са мълцинство, каквото и да направите всичко бе решено в 90-та година, ние сме загубилата страна и плавно ще бъдем изтрити от лицето на земята.

510

Ново поколение!

преди 2 години

Кое ви е новото, като като правите правителство от дъртите комунисти и всички сте предвождани от Радев, за когото Крим е завинаги руски. Нови ще бъдат изборите през пролетта, когато ще бъдете извън закона.

509

Харабейшио

преди 2 години

Мамин златен!

508

Щирлиц

преди 2 години

Да,би могло и да се случи,стига да не се превърнете в поредните слуги на американския губернатор на България.Такъв 12 години го търпяхме,та затова си опичайте акъла,ако искате да управлявате страната,и хората да застанат зад вас.

507

Анонимен

преди 2 години

ахе тези сини очи, музика лъчи, неискат и необещават те