20

Анонимен

преди 2 години

Тия са един файтон хора, за да имат претенции за зеления сертификат. Така че такива поръчкови руски партии нямат думата.

19

Анонимен

преди 2 години

Хихихи. Възраждане не успяха даже да устискат даже само на приказки да прокарват линията на непримиримите "принципни" защитници на "свободите". Вече ваксините са "пдоходящи за едни, но неподходящи за други". А вече и се записаха да участват с останалите руски другаре от коалицията, ако се налага.

18

Анонимен

преди 2 години

Анархисти

17

Алекс

преди 2 години

Костя Копейкин си построи разкошна къща с парите от субсидията,а вие чакайте "Възраждане" да ви оправи.

16

Анонимен

преди 2 години

Не са уточнили по позиции важни за коя държава са готови да подкрепят. Имайки предвид прякора на техния лидер, държавата явно се казва Русия.

15

Гроби Таласъмчето

преди 2 години

Очаквах го;))) Само не вярвам, че ще е още от първият ден;))) Омекването започва. Днес не сме на всяка цена, утре започваме да сме на някаква цена и накрая забравяме, че сме опозиция. Всъщност точно в това е проблемът на днешните българи. Те не могат да се отстояват в радикализмът, с който започват да катерят един връх. ПО средата на катеренето, започват да мечтаят за лифт;))) В България, опозиция на всяка цена съм само аз;))) Но, първом трябва кораво са напатите, за да го разберете:)))

14

еее как

преди 2 години

костя копейкин рубльов измести от хранилката на *** сидера и ето ти нова парийка със същото съдържание, не е истина

13

Бай Иван

преди 2 години

Гласувах за други но тези ми хавесват повече, ако продължават така силно, и действат обаче по темите които са на дневен ред ще минат над 50%удобрение на народа.

12

хохо

преди 2 години

в тази партийка са психично болни. Като хората гласували за тях. Пожелавам ви здрава мизерия и мъка

11

барби

преди 2 години

кен и хегемона

10

Анонимен

преди 2 години

халюцинации се получават по други причини...мне, при много висока температура човек бълнува и може да има дори халюцинации.

9

Анонимен

преди 2 години

Атака номер 2. Кой им повярва не тези ? И те са като всички останали жадни за власт и пари.

8

помнещ

преди 2 години

Тези Волен Сидеровци номер 2,са жалки ! -:(((

7

Гостенин

преди 2 години

Цял ден ни данимавате какво казал този комплексар! Имайте малко хигиена на новините!Хем нищо не зависи от него - хем на всяка манджа мерудия. Байгън!

6

на

преди 2 години

всяка цена никакьв компромистоя си пада6е по жужета

5

Анонимен

преди 2 години

Оф моля ви се, тая ли ще ни възражда? В Стара Загора е известна с постоянните си напъни да се бута по протести, организирани спонтанно или от някой друг, за да се показва по медиите. Нещо като Йоло Денев. Ама против гербаджийското кметче на Ст. Загора и дума не обелва Отвори и се парашута, стана депутатка с гласовете на тия дето отричат ковид. Другия път тая ще се бори за задължителни ваксини, ако усети, че от това ще получи гласове

4

Аз,само да попитам

преди 2 години

цената в рубли ли е?

3

Активист на БСП

преди 2 години

Опозиция с турците и бандитите от ГЕРБ !!!

2

Живка

преди 2 години

Гледам дали рязко няма да смените позицита ви до тогава само за вас ще гласувам.

1

Светозар

преди 2 години

" преболедувах тежък грип с халюцинации. "===================================================Много интересно. Халюцинации се получават по други причини.