40

Анонимен

преди 5 месеца

Новата Бяла Златка е златен пръст, но не на всяка ниска цена. На всяка висока цена. Ако не ги потърсят за услуга, ще се присъединят също като ГЕРБ към управляващата коалиция и за без пари.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Демек зависи от парите, а? И според който плаща...

38

Анонимен

преди 5 месеца

Плачете ли гербари? На може да не се каже, че го заслужихте тия мравки да ви брънзат сега.

37

Иван

преди 5 месеца

В изказването на Лъжепатриота Копейкин няма нито дума за корупцията и герберщината която съсипа Родината ни, за проблемите в съдебната система, за инфлацията, маските са му проблема, толкоз за клоуна. Да живее популизма и хлъзгавия наклон!

36

Starship Trooper

преди 5 месеца

Паляцииииии!

35

Бончо Кирилов Лалев

преди 5 месеца

До Гроби ТаласъмчетоЕ, Гробар Таласъмски, САМО ТИ на кого си опозиция? На пещерата, която не ти дава да влизаш в нея, защото си вмирисан труп? Пълна шматка си, Гробарчо Таласъмски!

34

1

преди 5 месеца

Вие от "възраждане"гафа на вашия малък вожд коце с изказването си,че на балканите има втора БЪЛГАРИЯ,цитирайки Македония,засенчи това за изказването на Радев за Крим.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на Костадинов за вчерашната реч в Парламента!Отзвукът в обществото е изключителен,въпреки мълчанието на мисирките.Ако продължава в същия дух и не се предава и продава,на следващите избори догодина Възраждане ще са първа политическа сила.Още повече,че тая нова четворна коалиция,която е един долонопробен сбиротак,ще се усере за броени седмици.

32

Хаха

преди 5 месеца

Вие "медиите" сте меко казано послушковци на сатанистите. Цитата, който сте извадили от контекста "ваксините са подходящи за едни, а за други не" както сте го написали изглежда, че Възраждане все едно вече си е променила позицията. Специално изгледах видеото, и всъщност се оказа, че дамата цитира ВАС, "медиите", които сте едни нагли манипулаторчета. Ей, "медии" разбетете едно - НЯМА ДА СЕ ОБЪРНЕМ срещу Възраждане, единствената партия, която влезе в парламента въпреки вас и господарите ви!

31

Иван

преди 5 месеца

Копейкин ще свърши като Болен, Далавери и Магарешки - на бунището на историята, но преди това ще бъде в ролята на руски слуга и патерица на Тиквата и Ментата!

30

Активист на БСП

преди 5 месеца

Слугите на ГЕРБ и ДПС !!!

29

Асан

преди 5 месеца

Копейкин ше взема ли партийна субсидия ..... Или пак ше излъже че няма да взема :)))

28

Анонимен

преди 5 месеца

"Опозиция сме, но не на всяка цена" -- това е неграмотно изречение. На всяка цена опозиция -- това означава че получават пари да са в опозиция, независимо какво се гласува.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Туй моме ще не си седи в стара загора, да се плоди и челяд гледа; хаосът в главата и напълнен от мрачния Копейкин не и прави добро ни за нея, ни за околните.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Искра е точна ... Познаваме се от протестите в СЗ ... Радвам се, че е в НС ...

25

Анонимен

преди 5 месеца

Тез пък и те се взеха за фактор

24

Анонимен

преди 5 месеца

Американостратегикопартньористите стигнаха до под кривата круша, сега предстои забрана на америка за българия -- канал за изтичане на български пари към сащ. В обратна посока имаме само рушвети за политици да крепят някакъв имидж на сащ като какво? Едно голямо нищо.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Вие сте наследници на партията на Сидеров. Той започна като вас, но беше добър журналист и поведе след ссебе си стотици хиляди поддръжници. Направиха митинг в София и тогавашният градоначалник Боце Б. повехна като пре*пи* кано мушкато. Сетне ББ се сдружи с Каракачана и Валери. С. и видяха сметката на непослушния кукер от ямболско.Вашата партия в началото ще повика, ще покряка и ще се ежи, след 2 г. ще й харесат депутатските кресла и ще спихне революционния й плам.В БГ такава партия няма бъдеще

22

Анонимен

преди 5 месеца

Тая е даваха по тв ,много заблудена патриотка ,така и не се разбра подкрепят или не ,но все пак гласуваха с герб ,течат пачките по сметките им

21

Анонимен

преди 5 месеца

Над 80% от българите са против зеления сертификат! Ще видите на другите избори колко е голям тоя файтон!