74

А , СЛЕД НОВА ГОДИНА

преди 2 години

....12-млрд. ЗА ЗДРАВЕТО НА ФИГУРАНТА , КИРЧО И КОКОРЧО .....РОТ ФРОНТ!!!

73

Сатир

преди 2 години

Милички червенотиквеновчета определени сте за хекатомба на водещите. Честито.

72

пияница мистик

преди 2 години

Ето така ще се управлява. Бойко им остави пълна хазна, опукаха я за няколко месеца и започнаха да теглят заеми. До тук са 4 милиарда, без да слагам Бойковите мангизи от пълната хазна. И това само за 7 месеца. Представете си какво ще стане за 4 години управление :))) Така се управлява по харвардски и фигурантски. Всъщност така може да управлява и един неук ром от Факултета - теглиш яко заеми, раздаваш пари на пенсионери и държавни служители да не мрънкат. Кой ще ги връща не е твоя грижа.

71

Да бе,

преди 2 години

Веселина авторката ще яде леща, ако може да си позволи.

70

Анонимен

преди 2 години

Над 10 млрд лв е взело бандитското парвителство на Радев само за два месеца, отделно се готвят да вземат още 12 млрд заеми при високи лихви и това ще се плаща от внуците и правнуците ни!

69

Червен смърдел

преди 2 години

До Герберски СмЪрделГЕРБ не са теглили никога заеми, не лъжи червен мирис!

68

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Точно Герб , които изтеглиха 30 мулиарда за 10 години щели да поискат мораториум - СМЕХ

67

Ива

преди 2 години

До 111 ТАпунгел виж колко минуси имаш.

66

Анонимен

преди 2 години

А защо ги теглите като са утвърдени от ГЕРб, вие нали бяхте промяната?

65

ZDF

преди 2 години

Тук всичко е обяснено ! https://segabg/hot/category-economy/gerb-naprazno-iska-moratorium-vurhu-tegleneto-na-nov-dulg

64

Анонимен

преди 2 години

То така със заеми всеки би управлявал, не е нужно да си карал някакъв курс в Харвард. После кой ще връща тези заеми? Този с канадското гражданство ще си замине в Канада. Не знам как има толкова *** народ.

63

Христо

преди 2 години

Някой ще ми обясни ли, защо някой тегли заем без да знаем и след това всички го плащаме. Думи, думи.... искам да ни се обяснява разбираемо за да не препредавам на баба ми с мой обяснения защото и аз не ги разбирам. Хайде измамниците в парламента не сама да мекат / правиме, живееме и т.н. / а да обясняват литературно но разбираемо за обикновенните хора. Например: Европа ни дава два милиарда за КОВИД, НИЕ КРАДНЕМ 1 200 000 ЗА НАРОДА 800 000. Така е ЧЕСТНО. ДОВИЖДАНЕ

62

Илия

преди 2 години

До боб Абе "боб", защо да им гледаме сеира....Не трябва ли да се вземем в ръце и най-после да си оправим сами къщата. Все ние гледаме сеира, ядем оная работа и....по-добре ли живееш....а...

61

Бебо

преди 2 години

До бобОбучени и интелигентни - донякъде - бандити...

60

боб

преди 2 години

По-големи ба.нди.ти от тези досега не сме имали . Ще гледаме сеири тази зима .

59

Анонимен

преди 2 години

Най-лесното го виждаме от април месец - бавене, отлагане, спиране на проекти и хвалене по фейсбоклука. Еми да, ама *** дето ги хвали тия умря и сега като им опре ножа до кокала и пак най-лесното, да ни прецакат нас умните и успели с нов осигурителен праг и данъци.

58

Анонимен

преди 2 години

Така е...трябва да се тегли нов дълг за да се запълни опразнената каса от грОб и Боковата шайка. Държавата има много пробойни.

57

Христо Христов

преди 2 години

Що па да не взимат - всички в ес взимат нов дълг, за да плащат удвоените вноски в бюджета на ес. Нали искате да се интегрирате? Защо рИвете?

56

Стигаме до думата

преди 2 години

Достойнство - военно и мъжко - Каквото и планове да има врага не е достойно да му правим долни номера преди изобщо нещо да е направил защото нещо сме подочули. И оттук насетне кви са ми били великите планове бе господа! Да си стабилизирам и подобря местоработата и да спася работа и мястото където съм прекарал половината си съзнателен живот.Колко престъпно!А тия триста деца , 50 цивилни учители, 600 цивилни родители!

55

Не това е проблема

преди 2 години

Днешните ще кажат естествено, че ще ги подслушваме.Но според законите и правилата на войната някой път има понятия като чест и доблест!Каквато някой хора не притежават тия дни!