21

Анонимен

преди 2 години

Пък и да е питал - какво?! Един от най-естествените и нормални въпроси, които неизменно идват в главата на човек, когато единият родител е бял, а другият черен. Ааа... вярно, не се усетих... вече естественото и нормалното е лошо и забранено.

20

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че и Хари се чуди...

19

Анонимен

преди 2 години

Какво да пита то е ясно майката като е миндианка кво да, е

18

Анонимен

преди 2 години

Тия ще го дъвчат това докато не умрем от скука! Дори само един да го е казал всички са си го мислели. И какво лошо има ? Не може ли да задаваме въпроси? Само ако някой не се обижда. Тогава да спрем да говорим!

17

До 10

преди 2 години

И цветна гора не може. Комплексари сър.Как да пишем Черно море?

16

Анонимен

преди 2 години

И какво от това ако пита?

15

Анонимен

преди 2 години

До 1984юДано да прилича на снахата, че таткото е....малии...

14

ари уа!

преди 2 години

Чарз казал на Камила, ама кралицата му отгожорила. Значи кралицата е подслушвала и после е разпространила слуха до слугите и оттам до клюкарите и оттам ни уведомчва днеса. Бравос за поредната шитня!

13

Еврейски хумор?!

преди 2 години

Еврейски приказки за Лека нощ!

12

Анонимен

преди 2 години

От времето на монархията има доста Арчита тук таме, обаче повечето благородници са имали акъл да не ги правят престолонаследници. Но нещата много са се променили вече, и камила щом е прициална съпруга зашо пък да няма арчи-внуче в двора

11

Анонимен

преди 2 години

Абе важно е генетичните проблеми на инцестираните гени да се разкарат. Че тия благородници всичките имат нещо много нередно в днкато си. Явно комбинацията между принц и банкерска дъщеря не е дало така очакваното чистене на гени, т.к. те и богатите пикли се раждат в увредени откъм гени семейства и Харито мъдро е решил проблема радикално, с жена носеща пълен набор от доминантни гени. Подигравайте му се но един ден неговите наследници ще са здравите и с акъла си!

10

Анонимен

преди 2 години

рижката не му е синче на този рептилец. тя даяна има ряптилски произход също де, голдшмид май и е истинската фамилия ама това пияндурниче арито е син на некакъв конник полоист. за това мрази петофиля чарли и цялата им инШИТуция. тая калайдисаната дундуркана некърка дето я намери вместо да вземи някое младо космато пиче няма да я коментираме.

9

Щирлиц

преди 2 години

Две рептилчета.

8

До 3

преди 2 години

Как да напиша името на държавата Черна Гора, според общоприетото им име в ООН без да ме цензурирате? ___________Пиши Цветна гора.

7

Курш.ум за н.е.г.ри1

преди 2 години

Курш.ум за н.е.г.ри-- ра.систи !!!Тия м.а.й.муни са РАСИСТИ.. Явно НЕ искат да ги управлява Краля на Англия... И са завзели властта на тоя остров- Барбадос и го ОТКРАДНАХА от англичаните и са се ОТДЕЛИЛИ като отделна държава преди 3 дни...Англичаните са купили н.е.г.ри- ***.й.муни от Африка от някой н.е.г.ър, както сега Трафи.канти на м.а.й.муни продават футболисти и са ги ползвали като РАБОТНИ животни на плантациите- коне, волове.. Но н.е.г.рите явно са станали много са взели ВЛАСТТА.

6

Анонимен

преди 2 години

До ОфффАфроевропейска гора, може би...

5

Ку.р.шум за н.е.гри2

преди 2 години

За да я има България, още 1400 години, трябва да бъдат уб.ивани всякакви араби, турци, и н.е.гри- м.а.й.муни и техни помагачи- Предатели- Осман, Али, Мехмед, Халил Фатме, Анифе, Абу, Семир, Мохамед, Кадир и всякакви Митьо-вци...В България, трябва да уб.ият предателя- Бокл.ук Борисов който ПРОДАВАШЕ български паспорти на м.а.й.муни, както поп Кръстьо продаде Васил Левски и България на турците.

4

Анонимен

преди 2 години

Мкого ясно,че ще пита ве. Това е следващия крал на най силната монархия. Тоя малкия син акъл нвма за 5лв ... седнал да обсъжда . Ако беше 15век ... главата му вече щеше да е само череп.

3

1984

преди 2 години

И, какво ако се е питал какъв ще е цвета на кожата на внука му??? Нормално е да се пита дали внука му ще прилича на сина му, на него или на снахата му? И, аз се питах за същото, без снахата да има черен цвят на кожата.

2

Оффф

преди 2 години

Как да напиша името на държавата Черна Гора, според общоприетото им име в ООН без да ме цензурирате? На балканите е, ей я, малко след Сърбия.