32

Анонимен

преди 2 години

Имам приятелски семейства (родители +деца), в които всички имат инсталиран подобен софтуер и по всяко време всеки вижда другите къде са.Съжалявам, но аз това не го намирам за нормално. Нямам и никога не съм имал какво да крия. Местоположението на телефона ме винаги е включено и остава в Гугъл профила ми. Винаги може да се направи справка кога къде съм бил. Но да ме следи някой 24/7 - НЕ БЛАГОДАРЯ !

31

Анонимен

преди 2 години

"При всички положения щом се опасявате от проследяване, то има защо да бъде осъществявано."Еха ...

30

Анонимен

преди 2 години

наистина ли е била дебела

29

Анонимен

преди 2 години

До 16 - Аман от теории...

28

Анонимен

преди 2 години

До 20 - Миже и да като лаптоп, но има баят екплойти, дето никой не се наем ада гинпачне, затова те стветвам, да ограничаваш само до интернет сърфиране и ни какви банкови апликации, мейли и други форми на директна комуникация.

27

Анонимен

преди 2 години

До 21 - А не може ли давсичко да остане на мъжа,без децата и без издръжка,а? Това е по-уюно ;)

26

.

преди 2 години

Нищо не можеш да откриеш. Можеш да се молиш само на Бога!

25

В. До 15

преди 2 години

А вие ще живеете ли или ще се следите. Много шпионски филми гледате. То е ясно дали някой те обича. И за другия е ясно дали ти го обичаш. Друго е вече какво правите по-нататък ако всичко е свършило. С разните договори само се пълнят гушите на адвокатите. Ако сте хора ще се разберете. Ако не има институции.

24

БРОНЩАЙН

преди 2 години

Това е ужасно. Ето защо българите да приемат Конвенцията.

23

Асан

преди 2 години

Как да го открием .... не можах да разбера :)))

22

Равнопосавеност

преди 2 години

Бих искал само да споделя с Вас, че според мен е налице очевидна кампания с цел формиране на обществено мнение в подкрепа на Истанбулската конвенция. Признаването на трети, четвърти и пети пол по никакъв начин не би защитил повече жените от домашно насилие! Да ми прощава Господ ако греша, но в България хермафродитите явно са по-малко отколкото на запад и затова си имаме само два пола, а що се отнася до закона - ако се прилагаше щеше да е достатъчен. В съда обаче се гледа съдебната практика...

21

Нищо

преди 2 години

Лесно е на думи А?.

20

Асан

преди 2 години

Ква е таз чистачка с лаптоп разбира само от парцала :)))

19

До 15

преди 2 години

Също и така предбрачен договор за ИЗНЕВЯРА. Ако тя изневери ,всичко остава за мъжа включително и попечителството над децата

18

Ивайло

преди 2 години

Смартфон, само че, аз съм от дъно изрязал всичко, що е свързано с гугъл, и всичко, което създава някакъв мрежов трафик, извън този, необходим за поддръжка на мрежовата услуга. Резултата е, че рама му е зает на 1/4 максимум, работи много леко и бързо, няма реклами, и реално си е като лаптоп, с пълна функционалност. Батерията му кара дни наред. Само че андроида е осмичка. Всичко нагоре вече е прекалено много обвързано с гугъл, реално външни програмки не работят коректно, гасят се произволно.

17

въй, малее..

преди 2 години

Елементарно Уотсън! Втори телефон (с бутончета) и го държите винаги на работното място, никога не го носите у дома! Контакт с гаджето само от 09:00 до 17:00. Никога през уикенда когато сте със семейството, жените се раждат с "пеленгатори"! -)))))

16

user

преди 2 години

Глупости на търкалета. Еми ползвайте Линукс и на ПЦ и на телефона и няма да ви следят и хакват. Има VPN, има браузъри различни от Хром и Сафари. Има и ЗАДКОРМИЛНО устройство пред компютъра.

15

Анонимен

преди 2 години

Моя позната имаше точно такъв проблем, но я посъветвах да захвърли смартфона и си купи *** телефон, който не поддържа интернет. Послуша ме и проблема се разреши. Съпругът й не само я следеше къде ходи, но и чрез друго устройство, монтирано в колата й я подслушваше, отново през нейния смартфон. Те впоследствие се разведе, но продължава да го използва. На всички да е ясно,че смартфона е създаден да служи на доста хора и институции, но не на ползващия го.

14

ХП

преди 2 години

Телефонът е необходим за кратък контак и разговор без подробности!, а не за "изливане" на душата и информация от личен и интимен характер! Знаейки елементарни правила за ползване на смарт фона няма да имате никакви проблеми!

13

Чист Садизъм

преди 2 години

Прочетете МВР, ДАНС и Мутрите какво правят с жертвите TARGETED INDIVIDUALS и разберете що за стока са БГ службите!