11

Анонимен

преди 5 месеца

С тези тестове беше истинско изнудване. Ако 51% пуснат децата си на училище, останалите 49% остават в къщи без обучение. Защото докато децата са в клас огромна част от учителите не пускат системата и другите деца просто чакат пред компютъра. А ако системата се пусне е все тая, гърми, бумти, почти нищо не се чува. Ад е смесване на присъствено с деца, които са в онлайн. Или едното,или другото, но не и двете едновременно. Така, че буквално ни изнудиха да подпишем декларациите.

10

Анонимен

преди 5 месеца

А, то това на Кацаров била поредната плиска! Народе, до вторник сто пъти ще се променят нещата. Само гледам и се дивя какво ново ще им хрумне из празните глави, в които вихрове се гонят.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Тестовете за две или за три седмици ще стигнат? Смешковци, с тия пари можехте да обзаведете физкултурни салони и да купите компютри! Децата боледяват 1/1000, а смъртността при тях е хилядна от процента, както при гриповете, че и по-малко от тях. Стига сте подгъзвали на фармамафията!

8

аз

преди 5 месеца

аз ужасно съм депресрран, и децата ми са депресирани и не могат да спят - как така ще правят тестове ? Ужаас ужассс! Толко съм депресирран, че не мога да спя, да ям как така децата ми ще плюят в пластмасова чашка ? Ужассс! Всички на психолог да не се депресират децата, че много са депресираниии.Мисля, че схванахте иронията ...:)

7

Анонимен

преди 5 месеца

Бабо днеска се боцнах!!Какво,с коя ваксина?Не бе бабо..с хероин!!А бе Пламене,изкара ми акъла..

6

До 3

преди 5 месеца

Като гледам как пишеш, май и теб не са те пускали на училище

5

син

преди 5 месеца

Браво за разумното решение на министрите от кабинета - децата трябва да учат ПРИСЪСТВЕНО !!!!!

4

До 3

преди 5 месеца

Извинете, но ми стана интересно, защо няма да пуснете детето си на училище?

3

Анонимен

преди 5 месеца

аз мойто нема да го пусна, *** има ид**те които си пускат своите.. изключително загрижените за здравето им "политици" и "директори" продължават да ограничават достъпа на децата до чиста и здравословна храна.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Те толков хора не искат да им тестват децата, че ако за другите не намерят тестове не знам.

1

безплатни лекарства

преди 5 месеца

това пак кацарОФ ли го казва ? а на бас че в понеделник истината ше се окаже друга !