205

Анонимен

преди 2 години

От 229 - Как посмя, някой, да не ми хареса меннието. Нещастно гнусно човече си, еййй!

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 228 - Ако дойде някой успял баничар на този пост, ще го приказвате и след 15 години. Иначе на върпоса ти - да, заслужава уважение, но уважение на какво? На човекът, като човек? Да. Като на успял бизнесмен? Да! Като на някой, който ще познава законите и ще се справи в подобна среда, с такива хора - ем не,бате! Освен ако не го видя публично, шансовете са, че адвокат ще се справи мнгоо по-добре.

203

до 229

преди 2 години

Всеки нормален софиянец от 91НЕГ владее перфектен немски и английски език, работи с тези езици ежедневно и изкарва нормална европейска заплата и то у нас.

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 - Това с пиците е за децата ти.

201

Анонимен

преди 2 години

"От учил да владее 3 езика разликата е огромна.За да владееш език трябва да си живял или учил в чуждо езична държава." - Не. Важното е да си УЧИЛ, като хората, без значение, кдъе си учил. Прочети 400 книги на един език, напиши 20-30 есета върху някой от тях, практикувай поезия всеки ден пред огледалото на дедния език, като сев записваш и сравняваш и ще се научиш.

200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, и как точно си разбрал как се случват нещата по света? По света никой не смее да принизява хората по фактор професия, нима за теб успели учени българино шофьора на баничарка е човек, който не заслужава уважение.

199

Анонимен

преди 2 години

До ЛобизъмЪт - А какъв го искаш да е? 50 санта ръка, с бръснати глави, дето слушат чалга и носят шишлекови елечета, като ходят на кръчмата ли?

198

Анонимен

преди 2 години

Никола Минчев е един млад и интелигентен човек с отлични доходи. Очеизвадно- мразен от панелния неуспял и бачкащ за 2000лв. шофьор на баничарка. За ниската класа е ясно- всеки успял е крадец, човек на някого или престъпник. Само у нас е така. По света ниската класа си знае мястото. Който се учи, той ще сполучи. Толкоз.

197

Анонимен

преди 2 години

Абе видимо от километри. Най-много до година ГЕРБ ще има пълно мнозинство в парламента, само чакам да им видя министрите за да ви дам конкретна дата на новите избори.

196

Простак

преди 2 години

Простаци, дайте шанс на един млад човек. Нищо лошо не сте видяли от него а го нападате.

195

ЛобизъмЪт

преди 2 години

Много е нежен тоя ***,сигурно и той като Кирчо обича мъжката любов!Те мъже не останаха,тоя ако го напсуваш сигурно ще ревне.Е аз владея четири езика имам завършени два университета,но не работя в дадената кантора където е заровено кучето!Лобизъм яко се заформя дааам!

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 207 - Не видях, някъде да пише, че владее 3 ЧУЖДИ езика. Ако имаш проблем, отнси го към редактора на "Вестника", ако е още жив и не. пукнал от пукница.

193

Дядо Стефчо

преди 2 години

Човека сричаше и бъркаше думите. Дано се научи да чете. Пожелавам му успех. Внук ми е трети клас и чете по гладко.

192

Анонимен

преди 2 години

"Много е симпатичен. Но да спре да се хили като зелка, защото има работа за вършене." - ***, селски коментар. Трябва да ви бият и строявват. Масовката българи, сте нищо повече от една посредствена пасмина, която за нищо не става, трябва да сведе глава, да си я поръси с пепел и да мълчи.

191

Анонимен

преди 2 години

Префектно написана статия! В САЩ се научих, да ги пиша и аз такива. Пишеш нещо, уж като хвалба, но го правиш по толкова плосък начин, на границата на парадоия, за да се захапе и да се приказва за него.

190

Анонимен

преди 2 години

колко добре ги знае тия три езика??? Българския колко добре го знае???

189

Дама

преди 2 години

Много е симпатичен. Но да спре да се хили като зелка, защото има работа за вършене. Успех му желая! Само да е малко по-сдържан, за да не стане поредната жертва на "старите кучета".

188

да видим

преди 2 години

дали наистина знае добре родния си език,то това става вече рядкост.Поне да не чуваме "отпредЕ и отзадЕ".Тук много тъжни ГЕРБери явно изливат мъката си,май са забравили,че младостта не е порок.Да почакаме и да видим.

187

Анонимен

преди 2 години

До истината пак - Тука всеки ден по 100 истини. Първо беше истината, че в Перник Бойко Борисов и Гешев имали организирана група за убийства, после беше, че Радев бил руски агент, после беше, че Божков дърпал конците на ИТН, на президента и на ПП и на цялата държава, после беше, че ГЕРБ не крадяли ... аман бе!

186

Анонимен

преди 2 години

този владеел три езика включително български. Кой му е майчиния език??? От кога майчиния език се счита за чужд език???