225

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256 По-скоро е изненадващо, че човекът се е съгласил да бъде председател на парламента. И заплатата му по-малка и на практика ще е ***.

224

Анонимен

преди 2 години

За разлика от премиерския пост и министерските постове поста на председател на парламента не е подходящ за толкова млад човек. ПП разочарова от първия ден. Толкова ли нямаха улегнал и достолепен човек на средна възраст или малко над средната. Не е нужна кой знае каква нечувана компетентност но е нужен авторитет а това не става без жизнен опит. Повтарям че поста не е подходящ за много млад човек за разлика от поста на премиера и министрите.

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен250 Абе не хрантутниците на Борисов направиха Пеевски шеф на ДАНС. Помниш ли протестърче про-сто?

222

Анонимен

преди 2 години

И ся кво? изоставил си заплатата от 16 бона и отишъл да работи за 9 като председател на парламента. Странно.

221

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 244 Протестърче про-сто, стига общи приказки. Кажи конкретно една фирма и една институция свързана с ГЕРБ. Ако не кажеш само потвърждаваш, че плямпаш популистки небивалици.

220

До 244

преди 2 години

Спряно за едни, пуснато за други. Теча си тече.

219

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво, не е на хубаво! Голяма борба с корупцията ще настане! ЩЕ изпокраднат МИЛИАРДИ!

218

US Motherfucker

преди 2 години

Нека уточним. Всеки нов човек, е човек на наш човек. Случайности в България НЯМА. И не оставяйте с убеждението, че в САЩ не е така: купуват се зелени карти, паспорти, длъжности из компании, дори работни позиции из Рейбърн билдинг във Вашингтон-Уошингтън, DC. Приемете мнението ми като подарък, за да не изпадате в самовнушение.

217

Анонимен

преди 2 години

Mиcиpкитe изкараха бившите югославци най-големите полиглоти на земята

216

US Motherfucker

преди 2 години

Оппа, най-сетне си дойдохме на мисълта, че българският език е един от чуждите езици, които трябва да владеем. Върховни бисери се появяват в пресата напоследък.

215

Анонимен

преди 2 години

Виждам един позитивен, млад, интелигентен човек. Сравнете го с Цвета Караянчева и Цецка Цачева.

214

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е как така млад човек ще си зареже кариерата и добрата заплата, та да влезе в цирка наречен български парламент. Едва ли е от родолюбие, дълг и чест - тези ценности изчезнаха заедно с рицарите още средновековието.

213

Анонимен

преди 2 години

Надеждата е в младите, образовани и интелигентни хора. Да им пожелаем успех и на добър път.

212

Анонимен

преди 2 години

До цон кай хойЗа твоето изграждане като личност имат значение мама и тате. Твоите какви са и ти до каква позиция си стигнел в този живот ?

211

Баба Пена

преди 2 години

Странний български народе, кой искаш да е начело на Народното събрание- Цецка Цачева, Фидосова, Бойко Борисов, Тома Биков и вся остальная *** дето ни управляваше и облъчваше с простотии цели 12 години... Ревем за млади кадри- ето един млад и проспериращ кадър. Нито го познаваме в широките кръгове от населението, но бързаме да реем приказки. Излишно е да се спори за това колко езика владее-да бяхте питали Борисов как е по тази тематика. Стига простотии !

210

Анонимен

преди 2 години

Всеки един адвокат е изграден от дълбоко корситни цели и липса на всякакъв морал. Дари такива хора да са в политиката е редно е досто спорен въпрос.

209

sofeto

преди 2 години

Тоя роденият в Перник никой го не знае камо ли някои в БГто!

208

цон кай хой

преди 2 години

защо навсякъде се пропуска информацията за потеклото му? кои са мама и тати?

207

вие

преди 2 години

вие по симпатичност ли ги оценявате ?

206

Анонимен

преди 2 години

Масовият българин- разбирайте шофьор на BMW, ланец, анцуг, окичил флага на огледалото невероятен патриот, работещ неквалифициран труд в сивия сектор или някъде из ЕС за има-няма 2-3000лв. месечно, няма как да харесва един интелигентно изглеждащ млад човек. Кое го дразни ли? Че излезе информация как до онзи ден е работил за 16000лв.. Еми, много интелигентни хора в големите градове работят за нормални европейски заплати. Ама не са ви в средата, няма как да ги познавате.