245

Minuva42

преди 2 години

3 езика :)

244

Дедо от село

преди 2 години

До ОберщурмбанфюрерГрешиш приятелю Защото:1.кралицата на UK. владее английски и френски/донякъде и латински, все пак е била мед.сестра/2.Борис Джонсън английски и испански3.Макрон френски и испански4.Путин руски и немски/ като резидент на ГРУ /.Не мога да не се сдържа да те попитам на какъв език говори баш майстора от Банкя.Задавам този въпрос защото според CV му е инж., доктор на науките? По какво?Защото аз го видях как спи по време на връчването на Нобеловите награди! Спи, хърка!!

243

Анонимен

преди 2 години

Когато гледах събраните в пленарната заедно депутати/повече нема да им видите очите на огромната част/ ме поразиха простите и порочни лица на "народните избраници" Избрани с 33% от броя на гласоподавателите. Т.е -те са ДЪЛБОКО НЕЛЕГИТИМНИ. за това по-добре да си затварят устата...

242

П.К. инк.

преди 2 години

Българският народ, не от сега, си има едно наум за всички адвокати. Тъй, че остава само нашата максима: Да доживеем, та да видим...

241

От мен

преди 2 години

Народно събрание или ДКМС

240

Анонимен

преди 2 години

Вместо да слагаш минус вземи и прочети за квантовите вируси. Това е.

239

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Не мога да остана безучастен към мненията на форумни творци, които плямпат врели-некипели, че ГЕРБ е избрал Пеевски за шеф на ДАНС. Точно обратното, цялата парламентарна група на ГЕРБ демонстративно напусна пленарната зала на Народното събрание и НЕ гласува за Пеевски. За него гласуваха БКП-БСП и ДПС, в нарушение на Конституцията, отнемайки изборът за шеф на ДАНС да се извършва от Президента. Тогавашният премиер Орешарски беше също натиснат от "външни сили" и предложи Прас-Прес.

238

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще преобладават хора които не владеят български така че авторчето е право важно е да владее и български поне за сега. Половината народ не може нито да чете нито да пише нито на български нито на никакъв език. Познават само числата и калкулатора и затова въвеждат цифровизация.

237

Анонимен

преди 2 години

До четете пик от мен съвет четете за квантов вирус за да разберете какво ни готвят кукловодите.

236

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Нейно Величество, Кралицата на Обединеното Кралство, владее английски - говоримо и писмено, Борис Джонсън, Прайм Министър на Великобритания е научил английски и го владее без да се гелпи. Президентът на Франция Мосю Макрон - говори френски, следващият Канцлер на ФРГ може да пише и да говори на немски, Джорд Буш Младши - е с доказани говорими и писмени качества на английски, Владимир Путин може да говори и руский, да пише и разпознава въпросният език.

235

Анонимен

преди 2 години

Владеел 3 езика, единият български... хахахаххаха закривай това смешно сайтче йахахахахха

234

Анонимен

преди 2 години

Пише че знае английски и немски и е корпоративен адвокат. Сами преценете дали е достатъчно само това. Щял да ръководи 240 лица но това не е точно така понеже председателя е пръв сред равни. Моите уважения по принцип.

233

Анонимен

преди 2 години

Ами да отива в чалга-партията, там търсят марионетки с езици.

232

Анонимен

преди 2 години

Дали някой ще ОСПОРВА, ЧЕ ЦЕЦКА Цачева спря гласуване с чужди КАРТИ? Дали някой ще каже как е унижила депутат от опозицията? Тя умееше да общува с всички! ДРУГОТО Е ЗЛОБНИ ПАПАГАЛСКИ ПОВТАРЯНИ КЛИШЕТА!

231

Анонимен

преди 2 години

Ето дуаена доктор Кирилов се представи много добре. Всичко останало ме разочарова до дъното на душата. Не се видя чувсво за отговорност.няма достопочтенност и всичко е някак безлично и сиво.

230

Анонимен

преди 2 години

До по по долния...Цеца и Цвета имаха жизнен опит а това е важно. Цвета си преглътна геройски всичко а това е достойно за уважение. Освен това тя има добре поддържана визия а това е много важно. Поста е представителен и изисква улегнал човек който да вдъхва доверие. Добре би било да има административен опит.За мен днешния парламентарен ден е едно голямо разочарование.

229

Анонимен

преди 2 години

Нашите политици и особено настоящите нямат родословно дърво . Никой не знае къде са родени кои са родителите им. Срамуват ли се или просто спестяват важна информация. Като са възпитаници на престижни универистети да погледнат данните на другите световни политици. За повечето от тях има информация за предците им и партийните им принадлежности. Нашите са все неродени моми и момци.Този момък е най важният след президента и вицепрезидента, а ние не знаем кой е.

228

Анонимен

преди 2 години

Защо Герб и дпс не издигнаха своя кандидатура от уважение към избирателите си които не са лукови глави нали.Защо не подкрепиха кандидата на Възраждане, който изглеждаше много добре но не искаха да обсъждат кандидатурите изобще. Мисля че народа е разочарован от първия ден. Много несериозно поведение и неуважително

227

Анонимен

преди 2 години

"Български английски"? Представих си.

226

Анонимен

преди 2 години

Протестърчето про-сто уж беше много отворен, а не може една свързана с ГЕРБ фирма или институция да каже.