20

Србе на врбе

преди 5 месеца

Даа, ако инвеститорите бяха китайски или руски, никакви протести нямаше да има! Сърбия никога няма да стане член на НАТО и ЕС и винаги ще си остане черна дупка! Няма лошо!

19

Анонимен

преди 5 месеца

Само че Вучич не е Борисов - меката китка, който с лека ръка предаде властта на всеки, тръгнал с някакви мераци да управлява.

18

Проницател

преди 5 месеца

Нашата Администрация нежелае българина да е детайлно ИНФОРМИРАН ! ИСТИНАТА в никакъв случай не се допуска да достигне до МАСАТА ( улицата, паплачта) , тя трябва да е зависима и управляема ! Само тогава и такава тя е ЖЕЛАНА от управляващите ! А сега нека да преточим зелето и цапнем по една ракия ! Те такъв е нужен БЪЛГАРИНА - полу човек, полу същество , живеещо с илюзията , че някому е нужен и за него държавата се грижи ! Уви ! ИЛЮЗИЯТА е абсолютна ! Ти си ненужен НИКОМУ !

17

вредно

преди 5 месеца

Само след години пълна забрана на производството на електромобили.

16

Адам Опел

преди 5 месеца

У нас само погледнете какво е покрай пътищата и отбивките!!!Няма такава държава!!!

15

Проницател

преди 5 месеца

Тежко е да си българска свиня и да няма кой да ти ЗАБЪРКА ! А у на свини - дал Господ ! Човеците с разум замряха !

14

Анонимен

преди 5 месеца

...,,Овако"...

13

Проницател

преди 5 месеца

Ти как мислиш братко - нашите гавази дето ни водят на Запад , за нас ли мислят ! ЗЛАТОТО ни за КАНАДА докато върви , чуждите " ЗЕЛЕНИ" отпадъчи , щом у нас горим - НАКЪДЕ ВЪРВИМ ? Към Зелена политика и стандарти ? Или както винаги - На Бадема за ОРЕХИ ! ? СЪРБИЯ ще е в МНОГО ПО -БЛАГОПРИЯТНО ПОЛОЖЕНИЕ от нас !

12

Сюлейман паша

преди 5 месеца

Преди години сьрбите бяха ,,тако",сега станаха ,,вако".Ако фирмата се казваше не ,,Рио тинтири минтири",а ,,Слава России" еколозите щяха да продьлжат да спят!Който е дружил с ватенките винаги е бил на грешен пьт и е губел...

11

Проницател

преди 5 месеца

Германия с тази Зелена партия и политика , наложена от "Висшият Щаб" ще я доведе до фалит ! Та нали това е И ЦЕЛТА на ХАОСА - Европа ще е в разруха СЪЩО ТАКА , както през Първа и Втора Световна Война ! Историята се повтаря , но човечеството, преточна зелето и търси Шаран за Никул ден, да има на масата отгоре и в кревата за " отдоле" , да се завие по-дебело, пръдне да се сгрее и да заспи за днес доволно ! Туй е живота ве , ко ш ми ги разпраят на мен - ала бала ве ! Ха на здраве ! Българин звучи ?

10

Проницател

преди 5 месеца

Нека слезем по-ниско на " терена" в Сърбия ! "Бие на очи" - Независима( не е в състава на ЕС, не е член на НАТО, самостоятелна политика , икономика и национални интереси ) УПС ! НО УЕЙ ! Та нима Сърбия не ще да е общия КЮП ? Дружи с РУСИЯ , получава изгодни договори за Икономеско , Политическо , Финансово, Социално и Военно ОБЕЗПЕЧАВАНЕ ! А това НИКАК не е ДОБРЕ за Щаба на Управляваният Световен ХАОС ! Нека видим как ще се справи Вучич, Орбан, и как Германия и новите "зелени" дошли на власт.

9

Проницател

преди 5 месеца

Всичко това се планира, финансира, ръководи и осъществява с ЕДНА Цел : създаване на " УПРАВЛЯЕМ ХАОС" в който да оцелее само Устойчивият, Предвидливият, Ефективният, Инициативният, Разумният, Отговорният , Родолюбивият ! ЗАЩО се случва именно сега това в СЪРБИЯ има дълбок "корен" , замисъл и цел. Има ПЛАН , щаб, цел, защачи, ръководство, финансиране, мобилизиране , пропагандиране и всичко това е в унисон на Целите и Задачите на Управляваният хаос - нито ти да си Жив, нито аз умрял ! Чувал си го

8

Проницател

преди 5 месеца

За да ОЦЕЛЕЕШ - трябва останалите да са в зависимост и БЕЗИЗХОДИЦА ! Дълго е обеснението кой къде ,кога, защо и как е планирал, Първа, Втора, Студенавойна, Свалянето на " Стената" и Разпускане на СССР и Соца , Разбиването на Югославия, Септембър 11, Налагане на Демокрациите за онези които имаха какво да им се ВЗЕМЕ, Фалита Уол стриит - 2008, Грузия, " Цветни " "мирни" Майдани, " грижи за човека" , членства в НАТО, Корона Вирус, Имунизации, Ограничения за труд и движение, Зелена политика - има 1

7

sofeto

преди 5 месеца

А България е само на едно място по замърсеност след Сърбия, само спокойно!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Поръчкова статия на екоактивисти!Вучич има стабилна подкрепа на 2/3 от гражданите на Сърбия и точно някакви зелени мош еници няма да го свалят от власт.

5

Проницател

преди 5 месеца

Нима има някъде по " Белия Свят " , който да се просълзява над Чужд Гроб ? И тога идва на Помощ ЛОГИКАТА , ФИЛОСОФИЯТА , Полит- Икономиката и Гео-Политиката . Започвасе с ПРИЧИНИ - ЯВЛЕНИЯ - СЛЕДСТВИЯ ! Международна Политика, Национални Интереси, Зони на Влияния , Доминиращи Сили и Институции , Състояние на Икономиките, Финансово Състояние , Дефицити, Инфлации , Финансов Баланс, Социална политика и детайли от низшите етажи. ЗАПОМНИ : за да Оцелееш сред МЕЛЕТО на Световната Икономическа криза е .

4

Анонимен

преди 5 месеца

Ето защо жужака "подари" танкове на Вучича. Сега Вучич ще върне "подаръка" 100 кратно.

3

Анонимен

преди 5 месеца

От китайските "инвеститори" Сърбия ще получи само робовладелство и съсипана природа. Така става и в другите страни, в които дойдат.

2

Нормално

преди 5 месеца

В Сърбия има еко протести, а в България анти-еко протести. Господ отдавна се е извърнал от този несполучлив експеримент в източните балкани.

1

аз да ви обадя

преди 5 месеца

Щом са похарчени 350 млн или ще има мина , или някой от управляващите ще има сериозен проблем.