101

Афтор

преди 2 години

ката, няма си хабер от журналистика, поръчват и, пище... . предимно глупости , с някакви статистики измислени, всякакви тъпотии, само и само да напълни 200-300 думи статия... .Трудно с тоя капацитет да дръпне в некоя модерна медия. хаха

100

Анонимен

преди 2 години

До Хмсмъртността от ковид не е висока, но заразността е.

99

врачански галош

преди 2 години

До 114 Ямболски цървулАеде лека а я съм на трета рекиа

98

Хм

преди 2 години

Страшна Пандемия със смъртност под 1%??? Чумата със смъртност над 50%май е нищо....

97

Анонимен

преди 2 години

Много страшен ковид ! Постоянно рекламиран от продажни медии и политици за да плаши не мислещите хора и в същото време да пълни касите на Бил Гейтс и компании с 1000евро в секунда ! Според поговорката "докато има балъци ще има и тарикати"

96

Ямболски цървул

преди 2 години

Лека нощ на всички и бъдете с изчистено съзнание.Имате ли го,ще бъдете със здраво тяло.

95

Ямболски цървул

преди 2 години

108......може и такова да е...филмът е от преди минимум 8 години.

94

Активист на БСП

преди 2 години

Това е ЕВРЕЙСКА ЧУМА !!!

93

До 106

преди 2 години

А, разбирам. Значи науката да заведе всички богати работяги в светлото бъдеще. Готино. Само науката да не обърка нещо знаците по пътя, защото всичко се случва. Ние за всеки случай ше пъплим отзад като едни безделници, пък и нали нали е казано ,че последните ще станат първи. Такива ми ти работи.

92

Анонимен

преди 2 години

ХА ХА ХА ВСИЧКО Е ИЗМАМА И ЛЪЖА ЗА КОНТРОЛ НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! КАК ДА КАЖА ЧЕ ИМА СПИН РАК ДИАБЕТ И ХИПЕРТОНИЯ КАТО НЯМА! - Проф. Неумивакин руски нобелов лауреат доктор на науките и космонавтите.Болестите са измислени.Има състояния до които хората сами се водят с непвавилни мисли умоции действия храна начин на живот непиене на вода които води до слаба имунна система т.е придобита няма никакъв спин. Ковид е СВЕТОВЕН ПЛАН ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НОВ СВЕТОВЕН РЕД И БИОРБОТИ! БОГ Е ЛЮБОВ

91

Анонимен

преди 2 години

Норвежкият историк Оле Бенедиктов смята, че пандемията е отнела двойно повече човешки животи и е "отнесла" около 60 процента от населението на Европа.---------===--------Балканският Юнак дали се е почесал над невъзможността да се стигне до стаден имунитет въпреки загубата на 60% от населението, или отново е заподозрял ваксините за причина за високата смъртност?

90

до 99

преди 2 години

Вирусът не е естествен, това е биологично оръжие, целящо да олекоти социалните системи по света с обратна психология. Безработните безделници да не се ваксинират и да си заминат. Това е всичко.

89

Светозар

преди 2 години

Стига глупости, бе ! В сравнение с големите чумни епидемии и испанския грип, Ковид е детска игра. Не че от него не се умира. Много хора пострадаха и аз включително. Но такива твърдения са неуместни и абсурдни. В сравнение с батковците от Висшата лига - Чума, Холера, Антракс, Денга, Испански грип, Ковид е просто аматьор. Много хляб има да изяде, докато почне да се мери с тях.

88

Ямболски цървул

преди 2 години

Има един руски филм,който се казва "Адмирал" ...Накраят беше как се изправи пред разстрелващите го с УСМИВКА!...НАПРЕД И НАГОРЕ!

87

Ямболски цървул

преди 2 години

Военните са зад хората.Твърда подкрепа!И браво на полицаите,които не ми писаха акт.

86

Анонимен

преди 2 години

Искаме референдум за намаляване на цялата администрация на мвр не сме съгласни нищоправещи хора да получават по две хиляди лева заплати от наще данъци хора които не могат да ходят пеша няма от къде да идват парите никому не нужни явно пазат престъпниците и адуците на днешно време само че от общата хазна от бюджета не от тяхния джоб вън оставка .

85

Анонимен

преди 2 години

Някои знае ли полицаите какво работат на днешно време.

84

До 90

преди 2 години

Нали беше естествен вируса? Какви са тия твърдения сега? Тва нова информация ли е ?

83

Анонимен

преди 2 години

Още малко ви остава българи и ще разберете за какво става на въпрос времето ви изтича

82

даааа ама не

преди 2 години

ние бъгарите не верваме на тия неща, тука народеца е свикнал да измира масово с по 3-4 хлиади на милион, какво ни дреме нас от пандемийци