141

Анонимен

преди 2 години

В няколко сайта все заглавия от тоя род, нареждат ковид до чумата. Такова безочие не вярвах, че съществува. Но понеже масово хората четат само заглавия, пък и подсъзнателно им се набиват, целта е постигната - хората тотално откачиха и се депресираха

140

Мда

преди 2 години

Страховитата Пандемия има смъртност от 1%...Чумата ряпа да яде!

139

Анонимен

преди 2 години

преди век населението е около два милиарда а сега е около осем.

138

Анонимен

преди 2 години

Ако не четете само заглавията а цялата дълга и отегчителна статия, няма как да не забележите цифрите и направите сравнение между 5,2 милиона жертви на "страховития" коронавирус, и 50 милиона жертви на "испанското леко грипче", щото то нали грипчето било по природа леко!!! Тогава страхотиите са само в главите на някои професори!!!

137

Анонимен

преди 2 години

Лъжа и измама средната възраст на починалите от "болеста" е като средната възраст на "нормално" починалите

136

Анонимен

преди 2 години

COVID-19 една от най-страховитите комунистическо фашиски престъпления.

135

Анонимен

преди 2 години

И тази списка е фейк.

134

Анонимен

преди 2 години

Представете си,че има 99,97% вероятност да не се насерете в гащите,но сте принуждавани да носите памперс - за всеки случай. А сега си представете,че трябва да носите този памперс за да не би вашите съседи да се *** в гащите.

133

До ганЮ е проста пут

преди 2 години

Само като ти чета името си представям колко е безсмислено да ти се чете останалото.

132

Анонимен

преди 2 години

Леле, леле, с какви наистина опасни, смъртоносни за повечето заразени и болни болести се сравнява една настинка?! Пуста и пропаганда - ама никак не ви бива с нея. Постигате обратните на целените резултати с такава очевидна некадърност!

131

Анонимен

преди 2 години

зараза-ваксинация и отново зараза до безкрайност с комунисти

130

Това е болест

преди 2 години

на стари, дебели и болни. Да се ваксинират и да се научат да се пазят! Никой не им е длъжен!

129

Абсолютни глупости!

преди 2 години

75 000 000 заразени за две години! От 741 000 000 население на Европа. Да ви таковам и пандемията! 10% за ДВЕ ГОДИНИ!?!?!??!?!?! Хаххаххахахахахахаахахахахахахахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахаххахахаха Очаквам скоро да започнете да прокламирате поливане на земеделските култури с енергийни напитки!

128

Вируслав

преди 2 години

"COVID-19 една от най-страховитите и смъртоносните пандемии в историята"- Уау, значи е опустишителен бич за тези които не се ваксат примерно и до живот. И е престъпление ако не забият джуса на ветеринарина по репродукция на животните от ПФицър и на децата си за да спасят планетата от пренаселване чрез размножаване

127

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам кво да кажа, страхувам се от това колко е страшно само...

126

До 132

преди 2 години

Но смъртността ни е 5 пъти по-висока- непропорционално висока спрямо разликите във ваксинациите. Защо е такава? Нисък стандарт? Лошо лечение? Комбинация от двете? Нещо друго?---------------------Лошо лечение със сигурност и много нисък стандарт!Нали качественото лечение предполага средства. Не можеш да влезеш като редови пациент в редова бълг. болница и да очакваш качествено лечение, виждате как Бърза помощ оставя хората да умират..

125

Анонимен

преди 2 години

Хората си седят в къщи, защото тази изкуствено създадена истерия с измислената пандемия разруши психиката на повечето, демотивира хората, освен това създаде много дискриминация и прегради спрямо неваксинираните! Хората оцеляват като през война, има отчаяние. То и преди пандемията имаше дискриминация при наемане на работа, но сега е смазваща!

124

пияница мистик

преди 2 години

Аз като бях малко дете понеже съм много умен, в една касетка с хляб в магазина имаше една малка мишка и реших да си я хвана. И тя ме ухапа, разбира се :))) После баща ми ме води в болницата и ми биха ваксина срещу бяс. Бие се в корема с една дълга игла. И не знам, ама наистина щях да умра след това. Нечовешки болки, корема ми стана на буци, тресях се целия и посинях. Е, оживях де :)))

123

Анонимен

преди 2 години

Ами то е въпрос на личен избор и организъм - млад и силен организъм има нужда от други медикаменти, стар и изнемощял организъм вече не държи на тези неща и трябва да си удря ваксата

122

Верно

преди 2 години

от как почна фалшивата евреиска пандемия хората спряха да умират от други болести - днес всички умират само от ковид ... иначе няма да им излезнат статистиките ..... ГАДОВЕ НАГЛИ !!!