122

До 148

преди 2 години

Среден пръст за крадците и лапачите!Народът ще си отдъхне от вас!

121

Очаквано

преди 2 години

Сега вече не можем да очакваме дори шнорхели . Можем да очакваме само един среден пръст ! Както разбираме , на пролет ще им заврем средния пръст дълбоко ....там !

120

Очаквано

преди 2 години

Ето , сега вече наистина парламентаризма ще бъде като купон в Студентски град ! А честито на проституиращите ! Ще броят стотинките си дълго време.

119

Славуца

преди 2 години

Като ви давах шнорхела ,вие се смяхте!ха сега се смей те на това *** ре кен де

118

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМного точно казано - тръгнали сте.. тов асте вие простолюдието затъпяващото нечетящо мързеливо с неподредена градина и неживеещо в Божия път население нечетящо книга но държящо телефона.. Ако може да се видите отстрани. ХОРАТА НЕ ЖИВЯТ В ЛЮБОВ И ДОКАТО НЕ ЖИВЯТ В ЛЮБОВ ЩЕ СТРАДАТ ВСЯЧЕСКИ

117

Анонимен

преди 2 години

Както сме тръгнали, след 10 години шеф на парламента ще е 15 годишния син на Фики, а Министър-председател, внука на Кондьо.

116

анонимен

преди 2 години

До Shark 143Нещо си се объркал бе човек.Новината я пуснаха ДБ,а те са коалиционни партньори на ПП и нямат нищо общо с ГЕРБ.Герберите вече повече от половин година не са на власт,така че няма как все тях да държите виновни за всичко,което се случва сега в държавата.Вижте Радевите протежета какви ги вършат.Шок и ужас колко са некадърни.

115

П.К. инк.

преди 2 години

Нашите българи, за всички адвокати/не от сега/, си имат едно на ум. Така, че остава единственно да приложим нашата максима: Да доживеем, та да видим...

114

Анонимен

преди 2 години

жал ми е за Бойкикев, толкова се поти за едно постче, то не бяха гребане на лодка за да плажува на плажа покрай имението на доган, протести и т.н. и накрая супер Спиро обра всичко, а черешката на торта е това мамино синче за председател на парламента

113

кафето

преди 2 години

До sofeto А ТРЯБВА ли?Цвъчка Цачева някой познаваше ли я?Ами Цвъчи апартаменто?Ами ПР КЪ ПУ?Спирам до тук.Е да,бибитко го знаехме от криминалните сводки и снимките с голямото жуле,Пашата,Маргините....

112

алкохолик-немистик

преди 2 години

До пияница мистик Ами значи и борисОФ не става,той даже и БЪЛГАРСКИ не говори правилно.Нищо ,че освен твойте качества има още едно-*** и дупедавец.

111

пияница мистик

преди 2 години

Аз владея четири - български, руски донякъде (не го броя), английски, испански и италиански. Значи ставам за депутат, въпреки че съм крадец, измамник и далавераджия. Да ви имам критерия за депутат :))) Смотана държава с 80 процентови ***. Комунистите насадиха лъжата, че Борисов бил чел само Винету, а човека каза, че просто му е била любима книга през детството и сега стана модерно да идват гладняри с по 3 езика, за да си оправят живота с кражби.

110

Киро Кюмюря

преди 2 години

пълна трагикомедия!

109

938

преди 2 години

"За мен е чест да споделям общи принципи с хора като Кирил Петков и Асен Василев и да бъда част от този екип." И, това е адвокат, който ТРЯБВА да познава закони и конституция? Горко на България!

108

kk

преди 2 години

До Гиб Мелсън Ти как ги искаш полицаите - с палки в ръцете и бой по тълпата?!

107

Анонимен

преди 2 години

До 132 и 133 - Кефите ме, че не може даже и конспирацийките да си напаснете.

106

Борн

преди 2 години

Тази адвокатска кантора обслужва американците т.е.САЩ вече си имат свой човек на този важен пост.

105

sofeto

преди 2 години

Тоя някой познавали го от преди да стане там някакъв си?

104

Иван

преди 2 години

Добре,че не пак онач фъфла.

103

Анонимен

преди 2 години

Оставка!!!