9

Анонимен

преди 2 години

Нeoбхoдими ca cпeшни мeрки зa нaмaлявaнe нa влияниeтo нa глaвния прoкурoр върху cлeдвaщия Виcш cъдeбeн cъвeт (ВCC) в Бългaрия. Тoвa ce пocoчвa в oцeнкaтa нa Кoмитeтa нa миниcтритe към Cъвeтa нa Eврoпa зa изпълнeниeтo oт нaшaтa cтрaнa нa рeшeниятa нa Eврoпeйcкия cъд пo прaвaтa нa чoвeкa (ECПЧ), прeдaдe БТA.

8

Анонимен

преди 2 години

"Ден преди мораториума и съвсем на изрповодяк кабинетът в оставка Борисов 3 продължи да вкопава свои хора на ключови позиции. Сменен и разширен е бордът на директорите в най-големия холдинг на Министерството на икономиката, въпреки че мандатът му изтичаше през май 2023 г.Съвета на директорите на Държавната консолидационна компания (ДХК) е бил подновен и разширен. Тя управлява активи за стотици милиони левове." --- Ето че трябва още чегъртане, за да се спрат всички кранчета към чекмеджето!

7

sofeto

преди 2 години

Тоя някой познавали го от преди да стане там някакъв си?

6

Абе

преди 2 години

Това момче Кирчо започна с неправомерности още при самото си назначение за министър, и дори не се покая ! Не знам какво друго може да се очаква от него и хората от обкръжението му !

5

Анонимен

преди 2 години

До ивоАКО ИМАШ ФАКТИ, ОТВОРИ ЕВРОПРОКУРАТУРА, ТАМ ИМА ФОРМА ПОПЪЛВАШ ФОРМАТА И ИЗПРАЩАШ ФАКТИТЕ, СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ЕП, ЕК, ЕБАНКА ЗА РАЗВИТИЕ А ОПОРКИТЕ ВИ КУФЕЯТ КАТО АЛЧНИТЕ КУХИ ЧЕРЕПНИ КРАТУНИ. 9 МЕСЕЦ ЧАКАМЕ ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО СА ОТКРАДНАЛИ ГЕРБ, АМА НЯМА НИЩО- ТА ПОДАВАЙТЕ ФАКТИ- НА ТАРАШКОВ ЛЪЖИТЕ НЕ ПРОРАБОТИХА....

4

иво

преди 2 години

Това не е прокуратура,а ПРИКРИВАТУРА.

3

Анонимен

преди 2 години

Дневник имаха интересна статия с предисторията на проблемите в ДКК, с дунарит, КТБ, дебелото момче и тн. Много ми е интересно тези факти дали са истина, какво е мнението на прокуратурата по тези въпроси? Защо никой не говори за тях?

2

Анонимен

преди 2 години

Ей тия как само избирателно действат. Дано новото НС направи така, че и там нещата да влязат в ред.

1

ДДРОнег

преди 2 години

А гешеФФтурата самосезира ли се за раздадените милиони и милиарди ?!__Май много избирателно се самосезира !!!