9

Въпрос

преди 2 години

От ДАНС и МВР биха ли обяснили каква е тази Терористична програма тип СРС с която изтезават хора, и не смятат ли, че тази програма е несъвместима с Европейското законодателство и ценности!

8

Анонимен

преди 2 години

От утре ставаме всичките полицаи и военни то друга работа не остана явно това ще е наи търсената професия в бъдеще взимат всякакви важното е да се попълни състава качеста и образование не се гледат до 8 клас кои е учил го взимат високи заплати държавна работа на 40 се пенсионираш държавата ти отпуска кредити.

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката не го ядосвайте, да не се събудите някоя сутрин в газообразно агрегатно състояние.

6

Анонимен

преди 2 години

Путин е демагог, като нашия Фигурант, но умножен по 10.

5

Боко

преди 2 години

Раздаваше предимно по молба на попове, но така и не получи индулгенция от папата. А и Началника горе сне доверието си от него.

4

Анонимен

преди 2 години

Ния станахме като русия военна и полицеиска държава освен всичките да подават документи там ако няма места ще ги избием да се освободът а пък държавата ще ни храни докога ще издържим така не се знае.

3

Дядо Мраз

преди 2 години

Пък наш Радко ни подари 4млрд. задължения и един четвъртит за Новата Година...упсс Коледа по нов стил ))Пак не е малко, но можеше и още да "даде"

2

Анонимен

преди 2 години

Без полицаи и военни не може българи иначе кои ще ни пази и бди нат нас за нашата сигорност няма държава без полицаи и военни иначе ще ни атакуват някоя друга държава и ще ни очистят.

1

Анонимен

преди 2 години

Дед мороз Путин на селяните си дал съчки, на олигарсите си газопроводи.