129

однако

преди 2 години

Личен пример как се гради независима позиция може с пълни шепи да се дава на живеещите в Тикволандия (няма такава държава, но има такъв народ). Те 20 години с наслада и преклонение приемаха арогантния и неграмотен диктат на един пожарникар-мутра-бодигард. Преди дни, отсъствието на независима позиция, ги подтикна (накара) да повярват и да се хвърлят в краката на двама абсолютно непознати "борци за каузи", назначени още преди изборите от външния управляващ в негова угода.

128

Анонимен

преди 2 години

Всеки народ си заслужава...

127

А у нас

преди 2 години

Кога ще пускат портретите на радьов? Нашите мужжици скоро ще ги топли само строгия, пилотски поглед от Славяново. Зимата ще е студена и тежка, но дано портрети поне има за всички. Да направят и амулети с образите на рашков и йотова против уроки.

126

Прост народ

преди 2 години

Елементарни опити за отклоняване на вниманието, все пак сполучливо за ниско-интелигентните българи. Да се коментира Путин, при положение, че България бе ограбвана 12 години от една пресъпна шайка, която направи външните дългове 4 пъти по-големи, когато начело на шайката бе мафиот официално обявен за трафикант от посолството на САЩ чрез Уикилийкс, с вътрешен министър, който документирано е имал връзки с гангстери. И при това положение, няма дори 1 човек в затвора, а те се занимават с Русия.

125

Чета и ..

преди 2 години

.. не вярвам на ушите си. Това онази "напреднала" страна за която говорят русофилите ли е? Семейства се молят, за да може да се сдобият с ... крава, учители изпадат в култ към личността, вместо да дават с личен пример как се гради независима позиция, възрастни хора мръзнат, та се налага да им доставят лично по поръчение на главния вожд дръвца за огрев. Само ми е жал за момчето със златния айфон. Как не можаха да му подарят един златен руски телефон с шайба!

124

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахаха, какви подаръзи раздава Джуджанка само :))) Да се скъсаш от смях. Дрогаре, а вие няма ли да искате портрет на Фигуранта с подпис на него? За златен айфон с инкрустиран негов образ не се и надявайте, защото по всичко си личи, че е доста голяма скръндза. Дава само на джендъра Десо с който живее по 2 заплати, но не съм чул да е помагал на стари хора, млади в безизходица или инвалиди

123

Анонимен

преди 2 години

Руския мужик си харесва Путин ... нещо повече, Путин е единствения който може да управлява неграмотния мужик. Малкия слой градски, образовани хора нямат думата в Русия. Между другото българския селянин също би искал някой като Путин да го управлява. Партията на нашия копейкин го доказва.

122

Анонимен

преди 2 години

До 173 Пуржо Свил го е стомаха от страх от американските хиперзвукови оръжия. . . . . . . Хем четеш, хем не разбираш! . . . . . . . Хем четеш, хем не разбираш! Американски хиперзвукови оръжия няма, има руски, китайски и най добрите са от . . . Северна Корея! Нямат за ядене, ама най-добрите хиперзвукови ракети - казват го американски специалисти, не български или руски!

121

Анонимен

преди 2 години

Пак имат нещо тяхно хората, г.ане.ца какво е създал освен свръхважни чушкопек ?

120

Един от Юг

преди 2 години

Мдааа... Батушката раздава на крепостните и всички са доволни!

119

Альоша

преди 2 години

По една ядрена ракета,това са подаръците на Путин.

118

Анонимен

преди 2 години

Всеки друг народ да му е подарил д сега един голям шут по гза. Руснаците обаче търпят. Така си им е добре.

117

Бацета,

преди 2 години

сега да ви обясня, Разия има оръжие от антиматерия поради което никой и няма на го види ,САЩ-хиперзвуково което никой няма да го чуе! Война между *** няма да има *** ако се махате за пари САЩ е далеч по добре от Разия!В Разия е по зле с парите и оттука..там вече е Азия

116

Пуржо

преди 2 години

Свил го е стомаха от страх от американските хиперзвукови оръжия. Горкия си мисли, че на някой му пука за жалката му територия

115

В России

преди 2 години

нет еще пока , команда лучьше Бавария Мюнхена!

114

Абе

преди 2 години

нали Крум изкоренил лозята а ромеите пили в Плиска бъчви с вино па и пил наздравица с вино....доста странно

113

Крум

преди 2 години

пил вино от черепа на Никифор което е елементарна историческа лъжа но за читанка става

112

Може - дава

преди 2 години

Тука тиква генералите - може и кюлчета злато да са давали, ама не точно на 'народа'...

111

Русия

преди 2 години

е дермо

110

Дядо Мраз

преди 2 години

До Анонимен 153 - защото могат.Ти....."можеш" ли ?