8

Анонимен

преди 2 години

Поредния пудел на вожда им и защо той не говори, а ги праща тях нали за него нЕма тайни в политиката и е най-опитен.

7

Анонимен

преди 2 години

Честит рожден ден на ГЕРБойко! За 15 г. направихте една сикаджийска мутра милиардер, световен шампион по кражби, а за България остана само това да е най-бедната, най-корумпираната и най-умиращата държава в ЕС!

6

Анонимен

преди 2 години

Ниската избирателна активност е защото вече 30 години лъжете хората.

5

Анонимен

преди 2 години

Деса леко се е объркала. Гражданите не бяха лишени от правото си на глас, а бяха възпрепятствани да изтъргуват това право, защото не искат да го упражнят. Това е незаконно и браво, че им попречиха!

4

ДДРОнег

преди 2 години

Тъй като деситу е от Русе, тя значи е ПРП !!!___той разбойко много ги тачи такива женки, дето си падат по мъШкари :)

3

Тежката артилерия

преди 2 години

Тази жена заедно с Биков са тежката артилерия на ГЕРБ. Могат да говорят по всички теми и без спиране.Прехвърлят от пусто в празно и са в състояние да оневинят дори Дявола.Спомням си че тя беше Министър на здравеопазването.Единственият и досег със здравната система е бил като юрист в психодиспансер.Явно от там е черпила всичките си идеи с които сега ни залива

2

Анонимен

преди 2 години

Ох и тая ми говори за морал.Развела се е със съпруга си формално,за да не гръмне скандала за обществени поръчки в огромни размери на мъжлето и,по съвет на буци.

1

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да се види струва ли си да се гласува на избори,ще стане ли тиквуний магистрални с прякор чекмеджето новата изгора на бай Ставри,или никога повече в живота ми няма да гласувам аз!!