17

CriticusMagnus

преди 6 месеца

"Очакваме още през 2022 г. 8 милиарда лева да бъдат предвидени в бюджета, ако това не се случи, това означава, че корупцията е била предизборна лъжа" - сега ще разберем :)

16

Анонимен

преди 6 месеца

Не вкарате ли Борисов, Гешев и цялата им престъпна Шайка в затвора, останалото са празни приказки.

15

Христо Христов

преди 6 месеца

Няма лошо да има компромиси, стига да са за доброто на България. Резултатите от безкомпромисното слугуване на Брюксел са очевадни.

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Тежката артилерияИ какво от пусто от пазно, като боравят с факти. Отговориха простичко и ясно на нападките на Кирчо. Ако обещават, че ще спрат"кражбите"на ГЕРБ. Онези митични 8милиарда. Просто да ги включат в приходната част на бюджета, а не да планират милиарди нов дъл. "Иначе всичко това е предизборна лъжа". Вече се разбра и защо са били екшъните в БКК. Вече си имаме нов голям играч на оръжейния пазар. Та 8 милиарда кражби ли?

13

taschunka witko

преди 6 месеца

ГЕРБ и Тиквата отидоха в най-лошата историяна България.Лично аз бях заплашван много пъти и веднъж уволняван по политически причини и тов частна обслужваща фирма.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Офф ами вашето управление какво беше *** кифло ?! ВМРО крепи на Боко топките срещу мерси ли? Да не говорим, че и ДПС пряко подкрепяше властта

11

Христо Христов

преди 6 месеца

Ниската избирателна активност е резултат от 32 години демократизация.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Деса мелинса вместо да глади ризите на кмета на Котел, тоест на мъжа си ,се занимава с несвойствени неща.

9

Защо?

преди 6 месеца

Любопитно ми е защо продължавате да ни показвате какво са казали ГЕРБ. Нали видяхте, че не ги избраха? Очевидно никой вече не го интересува тяхното мнение! Може би освен вас, днес.бг...

8

Анонимен

преди 6 месеца

Поредния пудел на вожда им и защо той не говори, а ги праща тях нали за него нЕма тайни в политиката и е най-опитен.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Честит рожден ден на ГЕРБойко! За 15 г. направихте една сикаджийска мутра милиардер, световен шампион по кражби, а за България остана само това да е най-бедната, най-корумпираната и най-умиращата държава в ЕС!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Ниската избирателна активност е защото вече 30 години лъжете хората.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Деса леко се е объркала. Гражданите не бяха лишени от правото си на глас, а бяха възпрепятствани да изтъргуват това право, защото не искат да го упражнят. Това е незаконно и браво, че им попречиха!

4

ДДРОнег

преди 6 месеца

Тъй като деситу е от Русе, тя значи е ПРП !!!___той разбойко много ги тачи такива женки, дето си падат по мъШкари :)

3

Тежката артилерия

преди 6 месеца

Тази жена заедно с Биков са тежката артилерия на ГЕРБ. Могат да говорят по всички теми и без спиране.Прехвърлят от пусто в празно и са в състояние да оневинят дори Дявола.Спомням си че тя беше Министър на здравеопазването.Единственият и досег със здравната система е бил като юрист в психодиспансер.Явно от там е черпила всичките си идеи с които сега ни залива

2

Анонимен

преди 6 месеца

Ох и тая ми говори за морал.Развела се е със съпруга си формално,за да не гръмне скандала за обществени поръчки в огромни размери на мъжлето и,по съвет на буци.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Сега е момента да се види струва ли си да се гласува на избори,ще стане ли тиквуний магистрални с прякор чекмеджето новата изгора на бай Ставри,или никога повече в живота ми няма да гласувам аз!!